HERO THRILLER & Bajaj Pulsar
-
23 Haziran 2014, 15:46
Reklamlar
-
23 Haziran 2014, 16:36
Pulsar ile karşılaştırmak biraz adaletsiz olmuş.
TVS Apache ile karşılaştırmak lazım. Teknik özellikleri çok benzer. Görünüm olarak Apache yi tercih ederim.
-
23 Haziran 2014, 17:42
centil40 adlı üyeden alıntı
Pulsar ile karşılaştırmak biraz adaletsiz olmuş.
TVS Apache ile karşılaştırmak lazım. Teknik özellikleri çok benzer. Görünüm olarak Apache yi tercih ederim.
Konuda da belirttiğim gibi pulsar ile resimleri olduğu için pulsar karşılaştırması oldu ama anlayacağınız üzere vurmamaya çalıştım
Haklısınız karşılaştırmayı tvs apaçi ile Bajaj discover veya cbf150 ile yapmak daha uygun olur. Kullanırken aklımda Ybr karşılaştırması yaptım ama resimlerde pulsar ile çıktığından pulsar a göre yazdım, aslında pek yazma gereği bile duymadım. Hero çok hafif ve guc olarak 2 siklet güçsüz.
Alıp kullanan arkadaşlar hiç yorum yapmayınca 10 dakikalık test te aklımda olanları yazmaya çalıştım
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
23 Haziran 2014, 18:02
bu ne laa bildiğin apache benzetmesi...
-
23 Haziran 2014, 18:24
Hero nun fiyat politikası ve distribütör seçimi sıkıntılı.. zaten asya motordan dolayı sicili bozuk.. yedek parça ve servis konusunda... almak için gittim ama, asya motor ile aynı distribütör olduğunu görünce vazgeçtim..
-
24 Haziran 2014, 01:27
Piyasada bu tarz çok motor var. Bence biraz ümitsiz vaka. Sunduğu nasıl bir farklılık var?
-
24 Haziran 2014, 22:44
Fiyatları ne kadar bunların?
-
26 Haziran 2014, 09:28
hızlı&kasklı adlı üyeden alıntı
Fiyatları ne kadar bunların?
Sanırım hero ve pulsarın ikisininde fiyatını sordunuz:
Pulsar 7350 TL
Hero 4990 TL
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
26 Haziran 2014, 13:19
depo kapagi =100 mg prince den
lastik = discover 125
görünüm = pulsar
gosterge arka plan rengi = siemens c3 benzeri
biraz ondan biraz bundan hesabı
-
Ben alali bir hafta oldu , su anda 500 kmde.. Serilik olsun , oturakligi olsun gayet hosuma gitti.. Apache , cbf ve mondial vulture de kullandm.. Bence cbf ten daha kaliteli bi motor.. Tabi ki gorus meselesi , ben motorumu övmüyorum , gorduklerim bunlar.. Apache gibi de bel agrisi cekmiyosun en azindan.. Yakit konusunda bisey yazamicam , cunku ölçmedim , ilerleyen zamanda yazacagim.. Alalimmi diye soran varsa alin derdim.. Su anda sifir fiyati 5250 tl , ama bu paraya deger.. ;)
-
rebel_punto adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Hero Motor bilindiği üzere dünyanın en çok üretim yapan firması konumunda
En fazla üretim yapan firma değil, burada bir kelime oyunu var.
Hero en fazla üretim yapan tek şirket, ama honda yamaha gibi firmalar her ülkede ayrı şirketle üretim yaptığından toplam rakam herodan kat kat fazla.
şu anda en çok üretim yapan firma hondai sonra yamaha, sonra hero. sadece honda hindistan heroya yakın bir üretime sahip.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)