Yuki 150 Gold fox gagalı - 150 MR nin aynı motorlusu sanki [ çinciler akıllanıyo :) ]
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bu motor da bildiğin cg aslında, balansör ve üstten egzantrik sistemi var fazladan. Yuki'nin modeline yorum yapacak olursam hoş olmuş ama cross desem değil supermoto desem değil commuter'da değil hepsinin ortasında takılan kararsız bi motor.
-
Çinliler akıllanıyor mu bilmemde fiyatlar giderek yükseliyor bunları almanın bir avantajı kalmıyor
-
ReiZzZ adlı üyeden alıntı
Çinliler akıllanıyor mu bilmemde fiyatlar giderek yükseliyor bunları almanın bir avantajı kalmıyor
150 MR 2900 küsür idi,
150 MCX 3100 TL
bu da 3075 TL çok fazla fark yok bence.
150 MR den bu motor dan farklı olarak arka disk fren var ve grenaj değişik
-
Çok güzel motor yalnız yuki spitzer ney yahu aynı yzf-r125
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
-
Benim hasta oldugum model
ARORA YEBEREE
rezillik arkadaş ya..
motoru kopyalamışsın ismi niye kopyalıyorsun:D:D:D:D:
-
-
ilk ilan düştü
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yuki-nisan-2013-basla.bonus,akses,word,finanskartlara-12-ay-sifir-110488305/detay/
gerçeğini bayilerde gören var mı ?
foto çeken varsa koyabilir mi buraya ?
-
-
-
Bu katalog verilerine inanan varmı? 15 hp 130 km hızmış, bu 130 u vursun, dönsün bide bana vursun. Torka bak 13kw, 17 hp yapar, ki büyük ihtimal yanlış yazmışlar, nm olarak olsa bile bu motora 163cc ile 17nm yüklemeleri imkansız.
-
-
13.5nm torku var aynnen 17 degıl kardesım. 135cc'den 10.5nm cıkıyor. ben 163cc ise tam bilmiyorum, 163cc'den 13.5 cıkarmak pek de zor olmasa gerek ki ön camurluktan ve motosikletin yukseklıgınden cross tarzı gorebılırsınız kı bu da tork'a onem verdıklerı anlamına gelmıyo degıl.
Think Nothing! Just Twist The Wrist
-
bu city-cross dan fuarda falcon wonder modeli olarak gördum.150 cc 13 bg. Konu da açtım www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/113528-falcon-wonder-150-city-cross.html
-
Birşeye önem vermeleri gerekmiyor. Sen 162 cc motoru koy tork kendiliğinden gelir. Uğraşsan düşüremezsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------
6PaTLaR adlı üyeden alıntı
Falcon'un üzerindeki motor Lifan Discovery 150'dekinin aynısı...
-
lifana ayrı bir sempatim var, çinliler motorları lifandan alıyorlar diye duymuştum.
---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:11 ----------
bu da Falcon.
-
falcon ve yuki, city-cross derken hem şehir içi şehir dışı menzillerde gez dolaş hem de arada çayıra çimene rahat gir demiş. rahat demişken tek rahatlık motosıkletın yerden bıraz yuksek konumlandırılması. geriye kalanlar şekil şemal...
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
-
Falcon 150 cc 13 bg 100km/2.5 l yakıyormuş. 2.500 TL istiyorlar. Yuki 170 cc 15 bg,
Yuki ne yakar kaçadır?
-
Yuki 3.070 TL Nakit Geçen gün Bursa Beşyol üzerinde sordum satılık daha topluyorlardı motosikleti yeni geşmil güzel birşeydi.
Kaza Anında Seni Korur !
-
işte bu motordada aynı motor mevcut
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)