Yamaha ybr 2005-2007 model arası olacak.Yamaha sorun yaratırmı yoksa sıfır mondial drift mi?
Motor köy yerinde kullanılacak
Şimdiden teşekkürler
Yamaha ybr 2005-2007 model arası olacak.Yamaha sorun yaratırmı yoksa sıfır mondial drift mi?
Motor köy yerinde kullanılacak
Şimdiden teşekkürler
cıkarmaz ne cıkartıcak.. ybr al.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
evet evet yebere yebere yebere yebere ybr
ybr al derim
Ybr diyip saglamlik istiyosan sifir almani oneririm ama durumum el vermiyo ybr nin 2.eline yetiyo diyosan aklinda hep bi suphe kalir diye dusunuyorum.drift ise dokuntu degil ya oda diger motorlar gibi kaliteli hemde performansi ybrden daha fazla.ama sen ne icin kullanican motoru yasin kac onlari soyle ona gore diyelim
6 yasinda motor almak?bana ters geliyo.
ybrnin süspansıyonları daha iyi ybr al bence
sıfır sıfırdır drift al
Mondial drift sinifinda (ybr cb) motorlardan performans konusunda ustun.zaten surdunmu anlarsin o kalkista altindan ucucakmis gibi oluyo.aldinmi aklina soru takilmasin sadece tekerlerini degistir biraz narindirler kibar davran oyle cinli minli dandik diyenlere bakma iyi baktinmi ybrden farki kalmaz hatta performansiyla daha ii hale bile gelir
her şekilde driftin ybr den fazla yakacağı kesin ama ...
Hızın kararı perfect,fazlası past perfect tir...
kurye çıkması ölü ybr bile yürür. Fakat Sıfır km. Mondial çalışmayabilir, 5 günde aküsü bitebilir. Devir kesici olmayan çinliler motor arızası veriyor. Bütün çinliler çok yakar özellikle mondial çinlilerin traktörüdür.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------
bide derlerki japon motorlar, çinlilere yetişemiyor. Doğru. 100 km de 5 lt. Yakana yetişemeyiz.
He 5litre yakiyo ama onlar st kanuni falan :D cb almisin ustunde honda yaziyo diye hicmi icin acimadi eksigi eksisi cok olan motora 3650 vermek.kotulemiyorum herkezin beyendigi motor en iyisidir ama camurda atmiyalim lutfen.ben senin yerinde olsam madem okadar biriktirdim dahada eklerim bi tvs alirdim.bari herseyi tam titresimi goze almisin tam degicek motor.ama dedigim gibi herkesin zevki ayri benim durumum daha ii olsa drift icin degil tvs icin calisirim
eşşeğe honda etiketi yapıştır o isim o marka o asalet yetiyor. Burada benim için önemli olan satış sonrası servis ve garanti olayı. Bu işi kurumsal olarak ciddiye almış bir anadolu grubu a.ş olmasaydı yamaha alırdım. O da olmadı tvs alırım ama çin motoru alamam. Çünkü adamların amacı ticareti herşeyleri yalan dolan sahtekarlık. Satana kadar. Sattıktan sonra muhatap yok. Bu nedenle honda tutulan markadır. Adamlar işi çözmüş, dürüstlükten kazanıyorlar.
Şimfi ybr mi alayim? Mondial mi? ybr almak daha mantikli geldi
Söylemeyi unuttum sadece yazlari kullanacam max 2.000 km yapacam
YBR al tavsiye ederim....
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)