Yahu Harley Davidson bile devir saati hatta benzin göstergesi kullanmadığı motosikletlere sahip
125 cc ve rakip sayabileceğimiz kalitede olan markalardan 1000 TL daha ucuz olan bi motosikletten ne istediğinizi çözemedim
Ötv Kdv geçirmeleriyle bile 3350 Liralık bi motosiklette goldwing konforu mu bekleniyor ki.
Ben vites göstergesi yok diye YBR yi elemedim mesela şıklardan,
pahalı diye eledim! YBR için daha güzel seçenek diyorsunuz haklısınızda !
Ama üstünde 1-2-3-4 x1000 rpm yazan bi saat olacak, zaten 90 ı geçmenin yasak olduğu memleketimde
1000 lira kimse kimsenin kara kaşı kara gözü için ödemez ki yahu
Üstelik bu motosikletten sayılmaz, rezil, kepaze dediğiniz motosiklette Trabant marka değilki ! " Honda "
Sanırım bana eğitimlerde, bak bu devir saati çok önemli, bunsuz gitmez motosiklet, yarım kalır, 1000 TL de olsa fark mutlaka olsun diye uyarmayı unuttular.
YBR daha iyi diyorsunuz. Bu demektir ki Honda nı ver 1000 lira daha ver daha iyisini al. Bence YBR çok iyi bir commuter fakat Honda CB 125 E' nin 3 te 1 fazlasını ödemeyi hak edecek kadar ciddi farklar yok aralarında!
Bunun sonu yoktur nekadar fazla para dökerseniz okadar daha iyi motosiklete binersiniz.
He ben bunu önemsemem, köpeğim olsun, para dediğin nedir ki diyen yeni başlayıp 125 cc almak zorunda olan arkadaşlar zaten KTM DUKE 125 alıp çekiliyorlar kenara
Sizin tartışmalarınız şuna benziyor KTM nin stickerı yokmuş üstünde almam, sticker çok önemliymiş motosikleti ona baka baka sürüyormuşsun başka bi keyif veriyormuş
Keşke CB 125 E boyasız, zımparalı metal üstü paslanmaz cila gelseydide 500 TL daha ucuz olsaydı, ama buna da şükür.
Honda kalitesini bize bu fiyatlara sunabiliyorsa ülkemiz şartlarına rağmen buna da helal olsun diyebilirim.
Diğer markalarda 1000 TL aşağa çekse fiyatlarıda kararsız kalabilsek içimiz içimizi yese.
YBR daha güzel ama daha çok yakıyor, güzellikte önemli ama daha cılız duruyor sanki, enduro gibi ybr be abi ama vites bile göstermiyor nasıl alışırımki yeni başliycam, beyazı gelse yaminle alırdım, torkuda düşükmüş sanki
ama son sürat fena değil, hiç titremiyormuş diyorlar ybr ye ama commuter bu be abi şehir içi makinesi 50-60 gidiyoruz zaten, vites pedalı üç beş parçaymış laçkalaşırmı acaba,
Yamaha bazı parçalarda stok tutmuyormuş siparişler 1-2 ayda geliyormuş neyapsakki acaba hep yan sanayi mi bakıcaz, ama lastikleri şambrelli değilmiş ybr nin e zaten o da bu da değişmeden olmuyorki... ve bunun gibi birçok şeyi tartışabilsek,
konuşsak sorsak, öğrensek, önersek.
Anlıyorum ki e zaten bunları konuşuyoruz oku işte yazdıklarımızı diyorsunuz !
Bu ufacık detay farklarını, aynı konu başlığı altında, hatta birbirine göre nüans farkı sayılabilecek üstünlükler ile, sizlerle
1000 TL ucuza konuşabilmek, tartışabilmek, bi ayrıcalık değildirde nedir be abi ??? El İnsaf !!!