Biraz önce motoruma tazyikli su tutmak için MOİL ALACATI KAMER PETROL'e gittim sadece dişli ve zincirleri temizleme maksadındaydım(geçen gün plaja girdiğimde plaj kumları zincir ve dişli çevresine yapışmışlardı) orada bir kepçe operatörü aracından akan çamurları yıkama yerinden tabanca ile temizliyordu yaklaşık 8-10 dk onu bekledim sonra tabancayı bana verdi ve bende zincir ve dişlilere su tutuyordum yaklaşık 3-4 dk sürdü sürmedi bir pompacı ve yanında bir herif yanıma gelmişler fark etmemişim "hey alo uleeenn" diye bi ses duydum pompacıydı ve benden yaşça küçük "kes kes" diyordu eliyle de işaret ederek.benim zaten işim bitmişti ki laf atmaya başladı kabasaba herif "oha be ne lan bu tır mı yıkıyorsun" dedi şok oldum biran ardından daha 2dk oldu hayırdır dedim "seni bekliyoruz yarım saattir bas git" falan deyince yaşına bakarak ses çıkarmadım önümde kepçe vardı görmedin mi o buraları yıkadı falan dedim oradan ayrıldım istasyondan çıkarken fark ettim ki patronları o herifmiş pompaları filan kontrol ediyordu(ayrıca burası arabam için genellikle kullandığım benzinliktir!)Yanına gidip Çeşme gibi bir yere senin gibi bir işletmeci yakışmıyor dememek için kendimi zor tuttum ne olduğu belli aramızda hır çıkardı yapsaydım.hemen eve dödnüm ne plan yapmıştım ne oldu motordan soğuttu beni nasıl bineyim ben şimdi motora kulağıma hep o herifin seslenişi geliyor!
bir karar aldım kendimce MOİL ALACATI KAMER PETROL'u boykot ediyorum,bundan sonra ne ben ne de aracında olduğum bir başka ahpabım oradan alışveriş yapmayacak yaptırmayacağım!hatta arkadaşlarımın aklına bunu hep sokacağım böyle kabasaba herifler buradan para kazanıp kendilerini adam sanıyorlar halbu ki gelip abartmadan düzgünce söyleyebilirdi 3-4 dk için kullandığı kelimelere bak!Kusura bakmayın ama bunu buradan duyurmak istedim...
MOİL ALACATI KAMER PETROL ALAÇATI ÇEŞME PETROL
Firma Yetkilisi : KASIM TAŞTEKİN
Telefonu : 7166821
Fax : 7166815
Adresi :CIRAKOGLU MEVKII SAHIN TEPESI SIFNE KAVSAGI ALACATI-CESME