Abi yarıldım yorumları okurken. Sana innova olur metehan abi. Bir otur dene bence koltuğuna.Ama cbf'ten sonra. Bisiklet gibi gidersin.Hatta bir fotoğraf ekleyeyim dur.
Şöyle olur mu tahminen.
Abi yarıldım yorumları okurken. Sana innova olur metehan abi. Bir otur dene bence koltuğuna.Ama cbf'ten sonra. Bisiklet gibi gidersin.Hatta bir fotoğraf ekleyeyim dur.
Şöyle olur mu tahminen.
valla hacı ybr 250 ile kafa kafaya takas bana hep uyar...cbf 250 istesem var ya şimdi kime önersem yanaşır...yok aga bize mutluluk haram...para yok...
yok aga innova o kadar sırıtmıyor ve çok rahat makina inan...kap olsun çamurdna olsun du bakam patlatıcaz bombeyi... Mart fuara bakalım neler gelecek...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
ganga başıma geldide o bağlamda işte...senden gazı alıyorum zati... birilerini sorumlu tutmam lazım...
gangam yarına bi arkadaş gelecek motora bakmaya...işyerime...gel yemek ısmarlayım turlarsın dedim...şaşırdı kaldı...indirim falan yapmam dedim...valla 2.müşteri bile çıktı...önceki Muğladan geliyorum 5000 e alıcam diyordu...yok dedim aga boşa gelme... alıcam 250 vurucam kırbacı vurucam kırbacı...senide tokatlıcam yolda...tüm yeberecileri nanik yapcam...
videolarım bile var...ama o paraya 2 tane ybr alıp ibreti alem olsun diye yakabilirim...
iki ybr yi yan yana monte ettir seni anca o paklar cüneyt arkın ın eski filmlerde yaptığı gibi yani...hani 2 atı aynı anda kullanıp ok atardı hatırladın mı?
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
hayalgücün çok geniş aga valla nerden aklına geldi... fotoşoptan anlayan bir olsada şu ambiansı bi uygulasa... güzel olurdu...hadi bana müsade la muhteşem yüzyıla odaklanamıyorum valla...garı gibi dizilere müdavim oldum...malkoçoğlunun manitada çok tatlı he...bi görünmedi hatun kaybboldu babasıyla...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Boşluğuma geldi 2 dakikada saçmalanmış olsa da uğraşmadan duramadım
Geçmiş olsun bu vesileyle bir de...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Eğer bu orantı doğruysa gerçekten 2 ybr almak lazım Metehan abiye. Hehe.Artık motosikleti kısmına yybbrr yazar abim. Abi gerçekten o kadar kalıplımısın ya?
meto dostum, hayırlı olsun ve de geçmiş olsun ne diyim
ehehe gel benim 150 mc ile tokuş yapalım. beline de iki masaj yaparım dalin bebe masaj yağı ile heçbirşeyin kalmaz. köftelik kıyma gibin olursun
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)