TEKTEKER RAMÇO!!! Bir Süre Aranızda Olmayacağım...
Reklamlar
-
20 Ağustos 2011, 12:15
Reklamlar
-
20 Ağustos 2011, 12:20
Allah kolaylık versin ve hayırlı tezkere almak nasip etsin. Allahım tüm Mehmetçiklerimizi korusun !
-
20 Ağustos 2011, 12:24
hmdonmez adlı üyeden alıntı
Allah kolaylık versin ve hayırlı tezkere almak nasip etsin. Allahım tüm Mehmetçiklerimizi korusun !
amin......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
20 Ağustos 2011, 12:26
hayırlı tezkereler ramço.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
20 Ağustos 2011, 12:28
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
hayırlı tezkereler ramço.
eyvallah sağol adamım...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
20 Ağustos 2011, 12:34
Abi bnmde askerlil var cumarteso gunu acik oluyomu sube hayirli tekereler
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
20 Ağustos 2011, 12:38
su gibi gider gelirsin ramço özliycez seni.
What goes around, Comes back arround...
-
20 Ağustos 2011, 12:43
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
Abi bnmde askerlil var cumarteso gunu acik oluyomu sube hayirli tekereler
hafta içi gidip öğrene bilirsin...şuan silüsler dağıtılıyor.. a gidenler eylül 5 den sonra b gidenler ekim 5 den sonra teslim oluyorlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:41 ----------
mehmet tufan adlı üyeden alıntı
su gibi gider gelirsin ramço
özliycez seni.
çarşıya çıktığımda girip selam verip çıkarım yer mekan uygun olursa....
ben ailemden sonra ençok mt yi özleyeceğim.... pc başına geçtiğimde ilk mt yi açıyordum....
-
20 Ağustos 2011, 12:52
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
hafta içi gidip öğrene bilirsin...şuan silüsler dağıtılıyor.. a gidenler eylül 5 den sonra b gidenler ekim 5 den sonra teslim oluyorlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:41 ----------
çarşıya çıktığımda girip selam verip çıkarım yer mekan uygun olursa....
ben ailemden sonra ençok mt yi özleyeceğim.... pc başına geçtiğimde ilk mt yi açıyordum....
Hayırlı teskereler dilerim, benimde bir öncekinde askerlik kağıdım gelmiş, üniversite okuyor olduğum için tecillendi.
---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
2010- ? ITU Formula SAE Takımı
-
20 Ağustos 2011, 12:56
erimozel adlı üyeden alıntı
Hayırlı teskereler dilerim, benimde bir öncekinde askerlik kağıdım gelmiş, üniversite okuyor olduğum için tecillendi.
benimkini 2 sefer okul bir seferde ben tecil ettirdim... yaş 26 oldu arkadaşlar....
-
20 Ağustos 2011, 12:57
Hayırlı tezkereler, Allah yardımcın olsun
[COLOR="DarkRed"][U][I][B]" ... [COLOR="Navy"]motosiklet[/COLOR] üstünde ölürsenizde her [COLOR="Black"]motosikletçi[/COLOR]'nin istediği gibi görevinizi tamamlamış olursunuz."[/B][/I][/U][/COLOR]
-
20 Ağustos 2011, 12:59
Güle güle git güle güle gel. Allah (cc) tüm mehmetçiklerimizi ailesine ve sevdiklerine bağışlasın.
Ben de üniversitenin son sınıfında kayıt dondurup 29 yaşında askere gitmiştim .Belirli bir yaştan sonra askerlik zor oluyor ama sayılı gün gelip geçer inşallah.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
20 Ağustos 2011, 13:00
ToLGa_09 adlı üyeden alıntı
Hayırlı tezkereler, Allah yardımcın olsun
amin...................
-
20 Ağustos 2011, 13:01
Ramço asker ocağı Hz.Peygamber ocağıdır Allah yar ve yardımcın olsun ..dur yahu seni uğurlayacağız daha................
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
20 Ağustos 2011, 13:05
motoseyyah adlı üyeden alıntı
Güle güle git güle güle gel. Allah (cc) tüm mehmetçiklerimizi ailesine ve sevdiklerine bağışlasın.
Ben de üniversitenin son sınıfında kayıt dondurup 29 yaşında askere gitmiştim .Belirli bir yaştan sonra askerlik zor oluyor ama sayılı gün gelip geçer inşallah.
belirli bir yaştan sonra tabi zor olacaktır..... ben emir altına girmeyeli uzun zaman oldu...kuryelikte başıma buyruk rahat çalışıyordum.. sonra uzun yol şöförlüğü yaptım kamyon-tır ile oda çok rahattı..karışan emir veren yoktu... bunca yıl sonunda emir baskı çok zorlayacaktır ama yapacak bişey yok....
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
Ramço asker ocağı Hz.Peygamber ocağıdır Allah yar ve yardımcın olsun ..dur yahu seni uğurlayacağız daha................
işte benim beklediğim kelime bu idi...
nerden ne zaman saat kaçta otobüse bineceğim burdan paylaşacağım... sizleri dostlarımı arkadaşlarımı o günde yanımda tabikide görmekten büyük bir onur duyacağım.... sağolun....
-
20 Ağustos 2011, 13:07
kardeşim hayırlı ugurlu gidip dönersin inşallah dostum ölmez sag kalırsam sıkıntın olursa elimden geldigi kadar yardımcı olmak isterim gitmaden güzel bir ugurlama konvoyu yaparız artık inşallah
-
20 Ağustos 2011, 13:10
cenkşenver adlı üyeden alıntı
kardeşim hayırlı ugurlu gidip dönersin inşallah dostum ölmez sag kalırsam sıkıntın olursa elimden geldigi kadar yardımcı olmak isterim gitmaden güzel bir ugurlama konvoyu yaparız artık inşallah
inşallah ağa... zaten sizde beni uğurlamazsanız dönüşte sizi vururum...ona göre.....
-
20 Ağustos 2011, 13:31
Hayırlı teskereler
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
20 Ağustos 2011, 13:33
draggy adlı üyeden alıntı
Hayırlı teskereler
sağol abi....
-
20 Ağustos 2011, 13:44
bilmez misin ağa ben efsunlu gibi adamım ölemiyom ölecegim gün motoruma veda ettigim gündürrr
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)