| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
1-sametagir
2-mezit
3-unnamaed
4-tek teker ramço
5-metehan
6-f54
7-ethem76
8-alper41
9-piyanist_irf
10- cbr1100xx
11- siyah atmaca
12- Onur Y.
13-speedy
14-arjantinli69
15-cenk şenver...
sanırım en son güncel liste bu...... cenk şenver e sormadan ben ekledim ama kelecektir kesin..kendi işi nede olsa... izin sorun olmaz...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
yokmu başka canı çay çeken
İrfan dostumun çayı meşhur ona göre
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
1-sametagir
2-mezit
3-unnamaed
4-tek teker ramço
5-metehan
6-f54
7-ethem76
8-alper41
9-piyanist_irf
10- cbr1100xx
11- siyah atmaca
12- Onur Y.
13-speedy
14-arjantinli69
15-cenk şenver...
sanırım en son güncel liste bu...... cenk şenver e sormadan ben ekledim ama kelecektir kesin..kendi işi nede olsa... izin sorun olmaz...
16 olabilir (mahonyy)
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
toplanma noktalarını ve saatlerini belirleyelim artık arkadaşlar...
son güne bırakmamak lazım.....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
ben zaten buradan gelecek olan arkadaşların toplanmasından bahsettim.herkesin ayrı ayrı gelmesi pek mantıklı gelmedi bana.....
Rica ederim abi. Bizim burada piknik yerleri iftar saatinde dolup taşıyor. Bende nargile falanda var, böyle kafa dengi arkadaşlar olsa mangalı, nargileyi, semaveri ve gerekli diğer malzemeleri toplayıp iftar keyfi yapmayı asla kaçırmazdım. Ortamın benim yerimede bol bol tadını çıkartın.
samet abim kendini yorma...
metehan abi ve tünal abiyle irtibatta olalım onları bekleriz...
katılacak ekip olursa bize pendik köprüsünden katılır....
cuma akşamına kadar bekleyelim bakalım...eğer somut bişeyler çıkmazsa bişeyler düşünürüz..
eğer grup gidilmeyecekse yanlız gitmem gerekirse,çok geç vakitte çıkmayı düşünmüyorum yani....
beyler biz cumartesi saat 17.00 gibi buluşmalıyız derim ikindi namazını yolada kılarız , ben levent bp de buluşalım derim saat 17.00 topçularda saat 18.00 gibi buluşulursa geçmi olur.......
---------- Post added at 00:08 ---------- Previous post was at 00:01 ----------
bence toplanma saati ve yeri belirleyelim..................
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
tünal abim dediğin vakitte çıkarsak ağabeyim tam zamanı olur gibime geliyor...
malum bizim altımızda 125cc var(:
samet abim ben derim ki sizede uyarsa akşam 17.00 de pendik köprüsünde buluşalım abim...
Tünal abi aynı şekilde ikindi namazı için pendik sahildeki camide olur,eda eder çıkarız diye düşünmüştüm...çok hoşuma giden bir yerdir...değerlendirirseniz sevinirim...
Ebubekir.saat 17:00 az bişey erken olur...ikindi yolda olur...o yüzden kılıp çıkalım diyorum..(17:30 gibi çıkmış olunur..)
merak etme..125 cc de olsa zaten gebze 25 km...taş çatlasa 20 dakikada oradayız..feribot 20 dakikada bir varmış..sorun olmaz inşallah....
samet abi ebubekir 17,30 gibi pendik köprüsünün altıında buluşalım.... benle gelecek olan cenk şenver, mhonyy , byhazin. bana kalırsa 17,30 uygun bir zamandır...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------
1-sametagir
2-mezit
3-unnamaed
4-tek teker ramço
5-metehan
6-f54
7-ethem76
8-alper41
9-piyanist_irf
10- cbr1100xx
11- siyah atmaca
12- Onur Y.
13-speedy
14-arjantinli69
15-cenk şenver...
16-mahonyy
17- byhazin +1 (mustafa )
güncel liste sanırım bu....
Selamun aleyküm cameat şöyle yapalım derim bir yer ve saat (E-5 ten geleceğiz yol üstünde bizi bekleyiz ordan geçeriz) söyleyin pendikte buluşabileceğımiz ve benim bulabileceğim orda buluşalım ikinde arkası yolcudur abbas bağlasan durmaz diyelim ben artık size bağlıyım...bende size göre levent bp buluşma ayarlayacağım herhalde saat 16:00 olur buluşma saati........
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)