selam arkadaşlar bundan yaklaşık 4 yıl kadar önce eve bilgisayar almamdan sonra son verdiğim yağlıboya çalışmalarımı sizlerle paylaşmak istedim...
çok zevkli bir hobi olmasına karşın yaklaşık 500 ün üzerinde tablo yaptım ,öyleki marangozda çıtalarını kestiriyor , patiska bezine tutkal ve alçı karışımı tualimi kendim hazırlıyor , sonrada kendin pişir kendin ye misali kafama göre takılıyordum ,
bunlardan yarısından fazlasını boya parasına (maliyetine ) satıp yine aynı parayla boya alıyordum ve benim için kendi kendini amörtü eden bir hobiydi güzeldide
diğer yarısınıda yakınlarıma dağıtarak ve zamanla eve gelen misafirlerin yavvv irfan ne olur şunu bana ver , bu benim olsun sen yine yaparsın şeklinde söylemlerine dayanamayıp dağıttım ..
kala kala resme ilk başladığım bu 4 tablom elimde kaldı
aslında bazen oturup yine bir kaç tane güzel yapayım diyorum ama kafam bir türlü sakinleşmiyor sürekli tilkiler dolaşıyor fakat hiçbirinin kuyruğu diğerine değmiyor
arabalara motosiklet işlerine sarınca haliyle beyin ( s o s) eror veriyor
doğayı çok sevdiğim için doğa resimlerini resmetmeye bayılıyorum teknik resimden anlamam ben kıro
yağlıboya yada resim yapma işi bence beyin dingin olacak yapmak için kafada problemler sorunlar varsa ,içinizde sıkıntı varsa kolay kolay resim yapma isteği olmuyor insanda , bende bayağı bir süredir dinlenmeye çekildim,
fırçalarım kıyıda köşede kaybolup gitti, bir ara karakaleme sardım kışın çünkü evin içinde eşim kıyamedi koparıyordu , sabah kalktığımda yastığı boyalı görünce, deliye döndü elime boya bulaşmış görmedim sonra kulağımı kaşımışım oradanda hadi yavrum yastığa
böyle işte arkadaşlar sizlerle paylaşmak istedim yorum elbette sizlerindir, eleştirilere açığım,
tüm mt . dostlarına hürmetler, esen kalın....