ybr çok yakmaya başladı....
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ramazan abi yakıt olayı seni baya etkilemiş belli oldu ama senin için bir yönden iyi olmuş spor yapmış olursun bu sayede :D
-
fat280 adlı üyeden alıntı
ramazan abi yakıy olayı seni baya etkilemiş belli oldu ama senin için bir yönden iyi olmuş spor yapmış olursun bu sayede :D
aynen..90 kilo olmuştum... her gün 4 km in 4 km çık yapacağım... göbek falanda kalmaz....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
-
-
Farklı bir keyfi var bisikletin, çocukluğumu anımsatır bana fotolarda tam replik olmuş
-
VIA adlı üyeden alıntı
Farklı bir keyfi var bisikletin, çocukluğumu anımsatır bana
fotolarda tam replik olmuş
bisikletin yeri hayatımda başkadır.. nede olsa 2 teker...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
-
ShowDown adlı üyeden alıntı
Hehe
bu gidişle benzinli araç kalmayacak zaten
Tuncay abinin bisiklet dehşet yahu
kaan bir gün izlemelisin tuncayı bisiklet üzerinde...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:59 ----------
hattat_hasan adlı üyeden alıntı
güzel olmuş gerçekten, bende iş yerim eminönünde iken bisikletimle gidip geliyordum gidiş-geliş 10 km. iyi oluyordu ama çalındı alıcam yenisini ama kısmet bakalım en sevdiğim iki tekerli araç
çalınan bisikletiniz için üzüldüm..inşallah en kısa zamanda yenisini alırsınız.. ara sıra binmek iyi geliyor...
-
en iyisini yapmışsınız okul 15km git 15km gel olmasa bende bisiklete basvurcam
ybr 100km de kaç litre yakıyo benzin ?
-
Başlığı meraK edip içeri girdim, çok güzel bir topik 18 sene önceyi hatırladım, dayıma yalvarırdım Almanya dan şunu getir bunu getir diye, kayışlı dağ bisikleti yapmıştım kendime, bir mobilet parası harcayıp, taki çalınana kadar
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
RiDeR_2 adlı üyeden alıntı
en iyisini yapmışsınız okul 15km git 15km gel olmasa bende bisiklete basvurcam
ybr 100km de kaç litre yakıyo benzin ?
sakin kullanımda 2.5 yakıyor.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:43 ----------
draggy adlı üyeden alıntı
Başlığı meraK edip içeri girdim, çok güzel bir topik
18 sene önceyi hatırladım, dayıma yalvarırdım Almanya dan şunu getir bunu getir diye, kayışlı dağ bisikleti yapmıştım kendime, bir mobilet parası harcayıp, taki çalınana kadar
scott toplamadır.. biz topladık.. benim kullandığım salcano da toplamadır.. bir tek şase salcano... ben amtör takılıyorum ama tuncay işin hakkını veriyor...
mootorun zevki başka bisikletinki başka..kısa mesafelere bundan sonra bisikletle gideceğim...
-
Kanka senelerdir bu vaziyetteyim.Anladın mı şimdi durumumu? Ahh ahh daha ne kadar sabredeceğim bilinmez Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim :D
-
frenler... Disk tamam da hidrolik mi var gerçekten?..
-
Acil112 adlı üyeden alıntı
frenler... Disk tamam da hidrolik mi var gerçekten?..
evet ön arka hidrolik fren sistemi.. bende bizzat inceledim... ve çok pahalı bir sistem... mübarek sanki r1... işin en güzelide fren hortumları içten çelik dıstan ise siyah plastik kaplaama ,aynı fren teli geçen kablo gibi....
-
Dün işe acaba güzel havada bisikletlemi gidip gelsem diye düşündüm hem hafif hem sıfır yakıt hemde spor
-
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
Spor her insan için gereklidir senin için çok daha gerekli o göbekle
-
-
ben bir sene boyunca hergün sabah yedi akşam saat 4.30 larda gel git dur, 4.5 km gidiş 4.5 geliş toplam 9 km yapıyordum günde şu anda bacak kaslarım taş gibi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)