bakalım sitede hangi takımın daha çok taraftarı var,kendim galatasaray'lıyım.
bakalım sitede hangi takımın daha çok taraftarı var,kendim galatasaray'lıyım.
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
Delikanlı adam renkli takım tutmadığı için BJK
Acımadıki, acımadıki
Antalyaspor taraftarıyım. Ankete Eklenmesini rica ederim
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
bir şarkısın sen ömür boyu sürecek dudaklarımdan yıllarca düşmeyecek
sarı lacivert
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Renkli menkli şeylerle işim olmaz..TABİKİ BEŞİKTAŞ...........
ENBÜYÜKGALATASARAY
CİMMBOMEN BÜYÜK ASLAN BAŞKA BÜYÜK YOK
en çok beşiktaş şu anda
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
cim bom boooooooooooooom
[SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]
Kartal GOL!! GOL!! GOL!!
Kartal GOL!! GOL!! GOL!!
Kartal GOL!! GOL!! GOL!!
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
Galatasaraylıyım ama dış ülkelerle olan her Türk takımının maçında Fenerbahçe olsun, Beşiktaş olsun ayırt etmeksizin Türk olanı tutarım. İyi oynayanıda ayırt etmeksizin ayakta alkışlarım. Takımının renklerine göre delikanlılığı oranlayanlarında delikanlılığından şüpe ederim, renkle delikanlı olunmaz Fatih Sultan Mehmet de turuncuyu severmiş, Hitler ise siyahı şimdi Hitler daha mı delikanlı? ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
metalcım dikkatimi çekerim tek renk değil
Acımadıki, acımadıki
CBR1000RR olm ne fark eder ya sen ana konsepti anlamadıktan sonra . Pekii Atatürk e Fenerbahçeli, Galatasaraylı, Beşiktaşlı diyen bir sürü kitle var ve diyelim ki Atatürk Galatasaraylı çift renk oluyor ve senin izlenimine göre Atatürk delikanlılık mertebesinde değil? Öyle mi? Geç bunları canım kardeşim , tamam en delikanlı Beşiktaş taraftarı ...
metal kardeşim ona bakarsan tüm beşiktaş taraftarları ATATÜRK ün bjk li olduğunu idda ediyor ama ben inanmıyorum şahsen o zamanlarda milletin işi gücü yok takımmı tutcaktı şimdilerde herkez sever futbolu ama ozamanlar değil
Acımadıki, acımadıki
Neyse olm hepimiz Adem ve Havva dan geliyoruz. Yani kardeşiz , salla takımı falan insanlık mühim olan ...
metal kardeşim zaten sen ben bazı konularda boşver deyip kardeşiz demezsek birbirimizi kesicez beee
Acımadıki, acımadıki
Napıyım olm seni kesip senin etinde karttır yenmez . Neyse abi konuyu dağıtmayalım geyiğe itiyoruz olayı ...
metal kardeşim zaten her muhabbetin sonu geyiktir bea
olum her kestiğini yermisin sen hem daha gencim olum yenilebilirim heralde
Acımadıki, acımadıki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)