Slm arkadaşlar ben yeni bir motor aldım ve hakkında bişey biliyorsanız benimle paylaşırmısınız ne derecede iyi ne derecede kötü bilmek istiyorum marka BELDERİA FENGCHİ FC125 36D
Slm arkadaşlar ben yeni bir motor aldım ve hakkında bişey biliyorsanız benimle paylaşırmısınız ne derecede iyi ne derecede kötü bilmek istiyorum marka BELDERİA FENGCHİ FC125 36D
Motosikletinin markasını hiç duymadım. Bu konuda bir şey diyemeyeceğim. İnşallah Allah kaza bela vermeden kullanırsın..
Nette birşey bulamadım.Ama görüntü itibarı ile makinası eski 125 honda ya benziyor.Malum hemen hemen bütün çangçing motorları markalı üreticilerin eski nesil makinalarının kopyalanmasından meydana geliyor.Önemli olan işçilik ve malz. kaltesinin iyi olması.Fazla düşünme,almışın birkere,motorunun bakımlarını zamanında yap üzmeden kullan.Hayırlı olsun.En iyi makina yürüyen makinadır.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
http://www.facebook.com/photo.php?pi...&id=1188244440
umarım bu likte fotosu açılı.!
Allah ALlah valla bilemedim markasını ama ybr anımsattı bana,motor bloğunun resmini çekersen daha iyi olur,belki motoru ramzeyde olabilir!!!!!ama kazasız belasız sürersin inşallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:10 ----------
hafiften titana da benziyor
Hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız ve bol keyifle bin inşallah...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
bumu motorun.
moto tamircisinde ve bir arkadaşımda vardı. üst kapak büyük olduğu için arkadaşıma 4 subaplı diye yutturmuşlar.
moto tamircisi de 50 bin km kullanıp sattı. bir kez piyanoları kırmış. karbüratörünü değiştireceğim diyordu. bir de 150 lik yapmıştı
ben de sürdüm. bana kilo olarak ağır bir motor gibi geldi.
arkadaşımda vardı.Fengchi az vardır genelde.Ama güzel motor ,fena değil.Honda yazmıştı üstüne bnm arkadaş
Fuarda Belderıa standı vardı...ama tipik montaj çin modelleri vardı...ziyaretcisi yoktu...2005 te yaşandı bitti bu çin sevdası...bence bunun yerine Mondıalin aynı modelinden al...en azından servis parça sıkıntısı yaşama...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
tipik çinli işte.hepsi aynı sülaleden....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
hayırlı olsun kazasız belasız kullan. bu çinliler hoyrat kullanmaya gelmez demedi deme periyodik bakımlarını falan kaçırma seni baya bi süre idare edecektir diye düşünüyorum
hepinize teşekkür ederim vallahi 7 yıldır nette böyle samimi bir site böyle güzel arkadaşlık ortamı görmedim hepiniz nekadar güzel insanlarsınız tekrar teşekkürler..!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)