yoğun istek üzerine topicimizi açıyorum tükkandan arta kalan vakitlerimizde ptt kargo elemanları ve bizi yürekten destekleyen dostlarımızı bekleriz efendim bizi sizlerle varız hobaaaaa bize hergün bayram
yoğun istek üzerine topicimizi açıyorum tükkandan arta kalan vakitlerimizde ptt kargo elemanları ve bizi yürekten destekleyen dostlarımızı bekleriz efendim bizi sizlerle varız hobaaaaa bize hergün bayram
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Hayırlı uğurlu olsun...
:cherry: :cherry: :cherry:
yeni topiğiniz hayırlı oolsun
hislerimi kelimeler ile anlatamayacağımın farkına vardım ve sadece çok duygulandığımı yazmakla yetiniyorum
ALLAH postacıları korusun ve icra zarfları götürdüğümüzde, postanın sahibi zarfı açmadan kaçmayı nasip etsin
[B][I][COLOR="Red"]One Love[/COLOR][/I][/B] [B]One Life[/B]
::pulp:: ::pulp:: ::whip::
[B][I]Ben aslında dünyaya uzaylı gibi ziyaretçi olarak gelecek adamdım da neyseee[/I][/B]
[B][I]Ben aslında dünyaya uzaylı gibi ziyaretçi olarak gelecek adamdım da neyseee[/I][/B]
Amiiinn....
Aşkım bu evlenince oralarda bir yerde oturursak çok işimize yarayacak benden çok evde olacağına göre yani...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:50 PM ----------
evet ya azıcık sessiz olun çaktırmayın nazar değecek sonra bak demedi demeyin...
MAŞALLAH...
:cherry: :cherry: :cherry:
emre sen sen ol banudan önce evde olma...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
yakında millet banada kargo götürüyormusun abi diye sormaya başlar ,başka renk bulamamış nen Bu PTT
boyayın motorları bi da sarı sarı dolaşmayın ortada
Hayırlı olsun topiic Emre ordaysan bir iki şey yaaaaz.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
bu ne yaa ptt kargo margo bence etiketleri kaldırın google da aratınca çıkıyor
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
olum buradan yazıyosunuz müdürünüz okursa görürsünüz.bişeyi....demedi demeyin....len postacılar iş kulelerinin önüne gelen varmı bugun.plakanın donu 1202 diy herhalde
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)