bu f 650 başka bmw f 650 gs ye göre biraz ufak kalıyor
jeep hastaları acilen bundan almalı ufak mufak idare edin işte
[
bu f 650 başka bmw f 650 gs ye göre biraz ufak kalıyor
jeep hastaları acilen bundan almalı ufak mufak idare edin işte
[
Adanalı yanlış yere tezgah açmışsın, F650 benim de favori aracım ama zabıta gelir birazdan kaçalım
Keşke ikisinin resmini fotoshop yapsaydın, kurtuluş yok
Topic konu dışına taşınmıştır.
Adanalı, orada bu araçlardan çoktur,İncirlik üssü orada ya, temiz 90'lı modellerden var mı orada
F650 pick-up dünyanın en iyi pikapları arasındadır,belki de en iyisi.
moto plusta vardı bu :D insanı öldürür abi bunlar inerken ayağın takılsa allah korusun felç bile olabilirsen
[COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::
süper ya tam istanbul trafiği için
ya bende jeep arıyorum uygun fiyatlı ama bulamıyorum.taby böle bişeyler değil
Orgazma Dudak Büktürür
Ultramega gereksiz bir araç. Onun yerine şundan verelim:
Tamam Amerikalı büyük server , eyvallah. ama Bununla İstanbul gibi bir yerde ,Kapalı otoparklara girmek bir dert , dar sokaklarda manevra yapmak ayrı bir dert.otopark bulunamaz ise sokakta bırakmaya asla gelmez.
Yaktığı mazot ve yıllık vergisi mini bir servettir. Amerikadaki satış fiyatı 54.000 Dolar gözüküyor. Türkiye satış fiyatı 94.000 Dolar civarı. Alan mutlaka çıkacaktır.Her ne kadar Mini bir kamyon da olsa Amerikada zırhlı banka araçları ve çekici olarak ta kullanılsa illaki İstanbul yollarında görürüz. ( bu arada Kamyonla , kamyonet arası , mini kamyona KİMYON denilse iyi olmazmıydı ? )
Bu arada Birader Amerikada çok ağır bir kalp ameliyatı oldu geldi. çok şükür ki şimdi çok iyi.orada zaman geçsin diye gezerken, bir galeride Üstü açık 2009 model bir ford - mustang görmüş.fiyaıt 19.000 dolar , ayrıca amerikada benzin türkiyeye oranla kat kat daha ucuz.öyle saçma sapan vergilerde olmadığı halde çok az kişi bu parayı verip alabiliyor. demek ki Amerikadaki araba ve benzin fiyatları Türkiyede olsa herkez lüks arabaya binecek. hele hele 2. el fiyat imkanlarını düşünürsek herkez bir mustang , harley davidson (3-5.000 dolar civarına ) alabilecek.Türkiye hakikaten zengin ülkeymiş. bunu bir kez daha anladım.
Not: Bana hediye etmek için birde kowboy sapkası aramış . girdiği tüm motor malzemesi satan dükkanlarda çin malı kaynıyor.dükkandaki tezgahtara , kowboy şapkası soruyor.aldığı cevap ilginç.Amerikada kowboy şapkaları ,artık sadece teksasta , özel dükkanlarda satılıyormuş.bir deri mot beğenmiş ama İstanbul Hudson deridekiler çok daha kaliteli diye almamış.çin malı diye küçümsediğimiz her şeyin çok daha dandikleri amerikada kaynıyor. İlginç değilmi ?
bu dana pick-up kaç milyon cc acep
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
bu cihaz beni benden aldı
benim de onu almam lazım
:D
Neyle çalısıo bu şey
,Benzin çalıstıırıomu bunu...terbiyesizlik başka bıse deil
istanbul trafiğinde bu kamyonla motosikletlilere esckortluk yapıyorum bilginize.İsteyen varsa kmsi 30tl 20 yakıyo zaten isteyen öm atsın
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)