Bugün çok kötü oldum, haberleri izledim ve kahroldum.
Hayatını kaybeden (200'ü geçmeyeceğini umuyorum) tüm kareşlerimize
Allahtan rahmet ve tüm Filistin halkına başsağlığı dilerim.
Bugün çok kötü oldum, haberleri izledim ve kahroldum.
Hayatını kaybeden (200'ü geçmeyeceğini umuyorum) tüm kareşlerimize
Allahtan rahmet ve tüm Filistin halkına başsağlığı dilerim.
Allah onlara uzatılan elleri perişan etsin.Başsağlığı diliyorum çok üzücü bir olay.Ne zaman biticek bu zulüm..
afedersiniz *ıç kadar ülke koca dünyayı yönetiyor... Kimse ses çıkartamıyor... Hani İnsan Hakları? Hani NATO? hani AB?.. Ezilenler Müslüman olunca herkes üç maymun oluyor... Bu amerikaya yapılmış bi saldırı olsa veya diğer avrupa ülkelerine emin olun katliyam çıkardı..
Yazık.. İnsanlık adına çok YAZIK...
Ölenlere Allah'tan Rahmet Diliyorum...
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Bizim ülkemizi tam 7 düvel sarmıştı...Silahları,,,askerleri,,paraları bizden 10 larca kat fazlaydı..Ama ne oldu..Türk ün yüreği ,,cesareti,,fedekarlığı,,savaşçı ruhu ortaya çıktı..Köpek lerin hepsini toprağa gömüp gerisinide denize döktük..Kesinlikle Filistinlilerin acıları bizleri hem üzer hem aşırı sinirlendirir,, israillilerin boğazını kesmek ,ölmeden evvelde boğazlarına asit dökmek geliyor içimden ..ama elden gelen bişe yok..bir millet kendi özgürlüğünü kendi kazanır.
Maalesef ahkam kesmeyle bişey olmuyor. Herkez biliyor savaşın nedenlerini.
Burda ölmüşlerimizi anıyoruz siyasete dalmadan lütfen.
Ölen Filistin'li kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.
Gözünü kan hırsı bürümüş İsrail'e bilmem kim dur diyecek!
İçlerindeki masumlar hariç, bu İsrail'lilerin ve bu zihniyettekiler dünyada cehennemi yaşaması ümidiyle!
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
bu israil belası tüm dünya yı sarmış..kimseden korkuları yok...rabbim onların da hakkını verir elbet kimse yaptılarıyla klamaz...birde bunun hesabı vardır..yazıkki bizim ülkemizde seyirci kalıyor bu olaylara....
hiç unutamadığım bi olay vardır...rahmetli ecevit başbakan iken çeçenistan da sırplar katliam yapıyorlardı..ve başbakan ecevit şöyle dedi...onların iç meseleleri bizi ilgilendirmez gibisinden bir cvp vererek o müslüman hlak yüz çevirdi..ve binlerce mzsum insan katledildi..rabbim sen bu canileri ıslah eyle....
aman arkadaşlar konuyu türk siyasetine getirmeyelim.
duyarlı herkesin başı sağolsun.umarim ki yada inşallahla başlayan bir cümle yazmak isterdim ama laf olcak sadece.görünen israil ve yandaşları durmucak çünkü.
Kymco Kymco Partizani
ALLAH rahmet eylesın ölenlere çok uzucu çok kötü hbrlr bunlar
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
Lütfen konu dışına çıkmayalım , polemik yaratmayalım.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
cecenistan da sirplarin ne isi varmis onu merak ettim..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Zamanında bu adamlarla birlik olup, Türk askerlerinin katledilmesine seyirci kaldılar.
Arap milleti nankörlük edip, Türk milletine karşı işbirliği yapmasaydı hiç bir güç orada bir devlet kuramazdı.
Kısacası ekilen biçiliyor.
Tabii ki üzülüyorum.
Ölen insandır.
Ama bu konuda herhangi bir tarafı tutacak da değilim.
Markette kendini patlatan ve yüzlerce İsraillinin ölmesine yol açanlar da Filistinli.
Bunun adı terördür.
terör en büyük zararı masum sivil halka verir.
Fakat işin özü şudur.
Herkes, ektiğini biçer.....
Filistin Müslüman bir ülke oluğu için gözümüzde sempatik bir yere sahip olabilir.
Ama bu benim onları korumak için ölen atalarımı geri getirmez....
Arap halkları Türk milletinin zayıflatılması için her türlü desteği vererek özgür oldular.
Bu gün başkalarının eliyle kazandıkları özgürlüğün bedelini ödüyorlar.
Bedel ödemek istemiyorsanız, savaşınızı kendiniz yapacak, kendiniz kazanacaksınız....
Başkalarının yardımıyla kazanılan özgürlüğün ne gibi sonuçlar doğuracağının en güzel örneği günümüzde yaşanmaktadır.
Irak devletine kısa bir göz atmanız anlamanız için yeterli olur....
Ölenlere allah'tan rahmet diliyor ve bu zulüm artık bitsin diyorum.....
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
allah rahmet eylesin...
:cherry:Kontrolsüz güç güç degildir!..:cherry:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)