Arkadaşlar görüyorum gece geç saatlerde bi sürü insan var sitede. Sahuru bekleyenler, uyku tutmayanlar.. Buraya yazışsak ya, hem canımız sıkılmaz hem de geyik muhabbetiyle sahuru etmiş oluruz
Arkadaşlar görüyorum gece geç saatlerde bi sürü insan var sitede. Sahuru bekleyenler, uyku tutmayanlar.. Buraya yazışsak ya, hem canımız sıkılmaz hem de geyik muhabbetiyle sahuru etmiş oluruz
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
- FLOOD= Arka arkaya atılan mesaj arada başka bir cevap olmadan aynı üyenin birden fazla mesaj atması
********************I**********************
nöbetteyiz
I\\´m / I can !!
vahhh şiştim yine taw
herşey sende biter, yeterki sen karar ver
bu gece nobette yanlızım heralde!!
I\\´m / I can !!
ben genelde pek fazla uyumadıgım için "orucu uykuya tutturma" gibi bi problem yaşamıyorum
I\\´m / I can !!
ben işteyim valla
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
kımse yokmu?? ben sahuru beklemek nıyetındeyım.varmı baska beklıcekler.
ben yine burdayım... ama bu şekilde muabbet etmek biraz zor olmuyo mu?
I\\´m / I can !!
eeee yokmu kımseler?? hadıyn mıllet.11 kısı war sıtede bırılerı cvp yazsın gaariii.
selam..çok moral bozucu bir gece..maçtaydım
fb macımı?? beraberlık kotu oldu bea.
evet..şanssızlık salaklık hepsi bir arada
ben de buradayım.
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
walla macı ızlemedım fb taraftarı deılım ama uzuldum.gunaydın SuperDude,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)