euro 2008 Turkıye mac yorumları haydi Turkıye
Reklamlar
-
07 Haziran 2008, 11:18
Reklamlar
-
07 Haziran 2008, 13:36
Abi birsey ogrendım mac uydudan ızlenmeyecek
ANten ve kablolu tvden ızlenebılecekmıs
-
07 Haziran 2008, 13:38
ByPaTr10 adlı üyeden alıntı
Abi birsey ogrendım mac uydudan ızlenmeyecek
ANten ve kablolu tvden ızlenebılecekmıs
evet kanal veriyo zaten ah bide yensek portekizi sen ozaman coskuyu seyret gerci bazılarının pek umıdı yok yada konu dısı diye kimse bişi yazmadı
-
07 Haziran 2008, 13:43
izleyemesemde kalbimiz onlarlar hep destek tam destek
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
07 Haziran 2008, 13:46
okayyorukcuoglu adlı üyeden alıntı
izleyemesemde kalbimiz onlarlar hep destek tam destek
zaten kalplerimiz bir olsun yeter bakalım portekizle bugun ak koyun kara koyun belli olucak
-
07 Haziran 2008, 13:49
ya ben nerden ızlıycam macı pc den ızlenebılır mı bızde uydu var
-
07 Haziran 2008, 14:01
ya ben nerden ızlıycam macı pc den ızlenebılır mı bızde uydu var
ozel msj attım dostum..............
-
07 Haziran 2008, 17:25
uydununun bağlantısını söküosunn sonra sigaranın içindeki jelatini çıkarıyosun . çubuk haline getiriosun . anten taktığınız yere takıosun . tamam belki cam gibi olmaz ama maçı izlersin. biz çok yaptık öle. sen hayat konusunda tecrübe edinmek istiyosan öğrenci bul iki tane danışman olarak.
-
07 Haziran 2008, 17:32
eftelya adlı üyeden alıntı
uydununun bağlantısını söküosunn sonra sigaranın içindeki jelatini çıkarıyosun . çubuk haline getiriosun . anten taktığınız yere takıosun . tamam belki cam gibi olmaz ama maçı izlersin. biz çok yaptık öle. sen hayat konusunda tecrübe edinmek istiyosan öğrenci bul iki tane danışman olarak.
sımdı denıycem ?
-
07 Haziran 2008, 17:45
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
07 Haziran 2008, 18:19
yok abı tv nın arkasında jak gırısı gıbı bı yer var oraya takıcaz herhalde evde sıgara olmadıgı ıcın denıyemedım ben hayla
-
07 Haziran 2008, 18:40
yok abı tv nın arkasında jak gırısı gıbı bı yer var oraya takıcaz herhalde evde sıgara olmadıgı ıcın denıyemedım ben hayla
dostum sifre istiyosa eger 100000000000 yazıomussun banada burdan kelleci nikli yasin abi söledi
-
07 Haziran 2008, 19:55
abi sifre ıstemeyecekmıs karanlık ekan gosterılcekmıs
hee buldum haberı buyrun
http://spor.mynet.com/sporhaber/deta...=06Haziran2008
-
07 Haziran 2008, 20:27
banko portekiz alır maçı. 100 milyon basıcam. 55 lira net kazanç
-
07 Haziran 2008, 20:35
Mikuni adlı üyeden alıntı
banko portekiz alır maçı. 100 milyon basıcam. 55 lira net kazanç
pes yaaaa git kendine portekiz topici ac ozaman
hadi yaaaa kotu olmus sifre mifre derse dedigimi yaz belki işe yarar yoksa mac yayını yapan bir kafenin yolunu tut sen simdiden
-
07 Haziran 2008, 20:50
ya dedem bile yaptı . adam izliyo maçı ben yapamadım
gerçi bende digiturk var da içerde peder izleyemiyo. izlemesin de
beceremedim de ayarları.
neyse. kadroda mevlüt diye biri war. ya da ben yanlış duydum. kimdir o eleman
-
07 Haziran 2008, 20:52
HeadbaNgeR adlı üyeden alıntı
ya dedem bile yaptı . adam izliyo maçı ben yapamadım
gerçi bende digiturk var da içerde peder izleyemiyo. izlemesin de
beceremedim de ayarları.
neyse. kadroda mevlüt diye biri war. ya da ben yanlış duydum. kimdir o eleman
tek santrafor cıkıcak dige duydum bakalım gorcez iyimi kotumu
-
07 Haziran 2008, 20:56
kim çkarsa çıksın alsınlar maçı
kupon yatmasın..
-
07 Haziran 2008, 21:01
hocam bu işler fatih terimle yürümez, karşında ronaldo ve deco gibi yıldızlar var, senin defasında servet ve gökhan zan var, arada 5 dünya kadar fark.. bizde isteriz kazanmasını ama yok defansçımız yok.
-
07 Haziran 2008, 21:19
Mikuni adlı üyeden alıntı
hocam bu işler fatih terimle yürümez, karşında ronaldo ve deco gibi yıldızlar var, senin defasında servet ve gökhan zan var, arada 5 dünya kadar fark.. bizde isteriz kazanmasını ama yok defansçımız yok.
zamanında gs içinde öle demişlerdi bizim defansdan cok biraz inanca ihtiyacımız var dogru tamam alır 5 atarız dige ucmuyorum 7 yasından beri spor yapıyorum ve simdi spor akademisinde okuyorum aralla beraber bende biliyorum aynı yıldızları ama hiç olmassa bu gunde banko portekiz dige cıkısmaya gerek yok biz arkasında duralımda Turkıyemizin gerisini onlar hallederler genede 21-45de gorucez umarım yenerler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)