Trafikteki En Tehlikeli Bombalar....
Reklamlar
-
Yaz kış motorumla işe gidip gelidiğim için trafikte her gün yeni bişi öğreniyorum..Hangi araçlar daha tehlikeli,nasıl yapmalı nasıl etmeli gibilerinden yani..
Buna dayanarak ufak bir anket yapmak istedim..Bakalım ortaya nasıl bir sonuç çıkacak.Şimdi diyeceksinizki bu seçeneklerin hepsi tehlikeli..haklısınızda ama sadece birini seçin ve bakalım ne çıkacak..
Trafikte ilerlerken hangi aracı daha çok patlamaya hazır bir bomba olarak görürsünüz
A) Boş giden ticari taksiler.
B) Dolmuşlar
C) Kamyonlar
D) Diğer motorsikletler
E) Hususi Otomobiller
F) Yayalar (hoş bu araç katagorisinde değil ama olsun)
G) Hiçbiri
Benim favori şıkkım A şıkkı ..aman diyim arkadaşlar boş giden bir taksinin sağından gitmeyin derim.Adamlar müşteri gördümü bırakın sağında motor varmı arabanın üzerinden bile atlarlar.
Saygılar...
Reklamlar
-
F şıkkı diyorum yayaların ne yapacağını anlamak cidden çok zor.
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
Bence A) şıkkı adamlar müşteri ararken gözleri dönüyor , dikkat etmek lazım koskoca belediye otobüslerinin önüne atıyorlar kendilerini.
[COLOR="Red"][B][I]Pitbull isin't be played the GAME. . . [/I][/B][/COLOR]
-
ticari kamyonet ve minibüsleri de ayrı bir kategori olarak değerlendirmek lazım.
çünkü bu tip araçları genellikle ehliyet sahibi olmaktan başka niteliği olmayan hayta takımı kullanıyor.
-
ben j şıkkı diyorum yani hepsi trafikte bi sürü asalak var ne halt yicekleri belli olmuyo..
-
06bluedragger adlı üyeden alıntı
ben j şıkkı diyorum yani hepsi trafikte bi sürü asalak var ne halt yicekleri belli olmuyo..
Tabiki J şıkkı ama sana hangisi daha tehlikeli geliyor??
-
bunların hepsini seçemiyeceğim için tek bir şık olarak F diyorum.
-
araçları insanlar kullanır.Eğitim ve tecrübesi olmayan tüm sürücüler potansiyel bombadır.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
-
b ile f arasında kaldım
galiba b diyeceğim
-
musteagzm adlı üyeden alıntı
motosikletlere gıcık olanların hepsine gıcık oluyorum
. bazen otomobiller bilerek önümü kesiyorlar. yayalarada gıcık oluyorum. karşıdan karşıya geçerken motosikletiz diye yanıma kadar geliyorlar neredeyse.
dolmuşlarada gıcık oluyorum. 10 km hızla gidip adamın bütün sinirini tepesine çıkarıyorlar. ticari taksileri zaten söylemeye bile gerek yok.onlara her daim gıcığım. diğer motosikletlere gıcık olmuyorum fakat kullanıcılarından bazılarını hiçbir korumasız görünce adımızı kötüye çıkardıkları için onlara gıcık oluyorum.
Hocam ne yaptın sen yaaçok patlamaya hazır bomba gördüm seni...dur bi rahatla sakinleş,tamam geçti..
-
nedım a mı dım hıss sayın blackpanther bı yardımcı bulun bak dıger cokerlerımıde yedın helak oldum burda lutfen
evet bukadar saka yeter
bence otobusler ve mınıbusler en buyuk tehlıke bunlar
-
e ve f diyorum ben. İnsanlarımız, belki de hayat gailesindendir, ahmak ahmak yürür oldular sokaklarda. Otomobil almak, ehliyet almak kolaylaşınca da kedi köpek araba üstünde...
Diğer bir seçenek olabilir mi:
h) pizzacı activa'lar... Bunlar çok sık başıma dert oluyorlar.
Üç boyoz bir kola
-
Blackpanther adlı üyeden alıntı
Tabiki J şıkkı ama sana hangisi daha tehlikeli geliyor??
kara kedi ben encok hususi otomobil ve yayalardan şikayetçiyim..
adamlar amip gibi terliksi hayvan gibi önüme atlıyolar..
bi gün birinin üstüne çıkacam hadi hayırlısı..
-
Ben minibüscüler ve yayalar diyorum..
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
ben A diyorum önüme trafikte hep sorunum onlar,bide yayalar vardı 2 adet cat cat korna o işi halletti heheh
-
bence hepsi.insanlar trafiğe çıkınca önceliği kendinde sanıyorlar.beni nasıl olsa görüyorlar,körmü bunlar ya gibi.3-5 saniye sonra devam etse (dursa) belki tşk. bile edilir.
-
ben yayalardan şikayetçiyim.trafikten kaldırsalar ne güzel olacak:D
-
ben F şıkkı diyorum çünkü bi keresinde yayanın birini motorun ön çamurluğuna oturttum.
-
[B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)