Motosiklet bayisi açmak için,ama nasıl ?
Reklamlar
-
Arkadaşlar yeni bir motosiklet dükkanı yani servis açmayı düşünüyorum,
ama aradıgım hiçbir bilgiye ulaşamadım,yani servis hakkında ne bir bilgi
bulabildim ne de bir aracı bulabildim,ama tek bildigim dükkan açmak,
bu dükkan mondial,asya yani çin malı motosikletlerden olan bir tamirci dükkanı olacak,
dükkanımız var yer zeytinburnunda,mekana bakacagım eger yer müsaitse kendi dükkanımıza açacagım.
eger mekan müsait olmazsa,başka bir dükkan kiralayıp kendi dükkanımız gelirini
oraya vericez,neyse sorun bu degil zaten.
birde mondial veya asya nın servisini aldıktan sonra birde bunun haricinde honda veya yamaha servisini de almak istiyorum,
kimden ögrenebiliriz bu işlemler için.
iki sorum var.
1:honda veya yamaha bayisi için kaç kuruş gerekiyor ve neler lazım?
2:mondial veya asyanın bayiligi için kaç kuruş gerekiyor ve bu iki servis yan yana olurmu?
(bayilik için verilecek para ne kadar?)
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
cihan ne gerekli bilmiyorum ama senin adına sevindim
allah tamamına erdirsin
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
babaçi adlı üyeden alıntı
cihan ne gerekli bilmiyorum ama senin adına sevindim
allah tamamına erdirsin
saol abi bakalım artık kısmet diyelim artık,kendi iş yerimi açmak istiyorum.
hemde en çok sevdigim işi.
-
vay şimdiden hayırlısı olsun senin için.. www.asyamotor.com.tr sitesinden belki ufaktefek bilgiler edinebilirsin. orda sağ üst köşede bayi sipariş falan yazıyor. telefon falan vardır. inşallah uğrama fırsatımız olur haberimiz olsun...
-
abi hayırlısı olur inş. bence bu işi yapan birine sorsan daha sağlıklı olur kanımca.
-
hayırlısı olur umarım
resmi olarak vergi mükellefi olup, çalışma izni alman yeterli
ama bayi olmak için internetten istediğin markaların merkez telefonlarına ulaşıp bilgi alırsan daha net bilgiye ulaşabilirsin..
bide bayilik almak istediğin markaları belirledikten sonra dükkanını tutman daha mantıklı olur
çünkü markalarında bağzı şartları olabilir, hem yer hem m2 hemde civardaki diğer yetkili ervisler açısından
-
Ben de bayii almak konusunda aynı şeyleri düşünüyorum... HYosung un Rize bayii ni almayı düşünüyorum ama nası olcak bilmiyorum wallaa !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
Ac AC forumdam tanıdık bayıye getırız motorları
-
Firmaların belli kriterleri oluyor. Öncelikle onları öğrenmek lazım.(Usta,gerekli ekipmanlar vs. babında)
Honda vb. bir firmanın servisini açmak için eğitimden geçmek veya hali hazırda belli bir kalitede hizmet ediyor olmak gerekiyor galiba(gerçi daha aşağı firmalarda da bu gibi uygulamalar var.)
Kolay gelsin. Gönlünüzce bir iş olur inş.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
Hadi hayırlısı olsun,çin malları için fazla bişey istemiyorlar atölyenin büyüklüğü alet edavatların ve ustalık belgen yeterli.Ama japonlar için farklı belli standartları var onları distribütör firmalardan öğrenebilirsin.Yakın mesafaye iki servis vermiyorlar.
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
dostum lifan.com.tr de Türkiyeye yeni fabrika kuran lifan var.
Onlarla görüş bisan,keeway,ledow,yamaha ya üretim yapıyorlar çinde.
-
latif abi (akburak ) osmaniyede kanuni ramzey bayisi ona özel mesaj yoluyla sorarsan yardımcı olacaktır mutlaka
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
istanbul zeytin burnu civarında veya gaziosmanpaşa civarında ustalık belgesi olan motosiklet ustası arıyorum.
-
Hayırlısı olsun Cihan. Neden konudışı olarak açtın bu topici
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
Ö.Z.€.R adlı üyeden alıntı
Hayırlısı olsun Cihan. Neden konudışı olarak açtın bu topici
bilmem ki nereye açmalıyıdım ki,taşıya biliyormuyuz.
-
CİHAN adlı üyeden alıntı
bilmem ki nereye açmalıyıdım ki,taşıya biliyormuyuz.
Yönetici arkadaşlara rica edersen yardımcı olurlar.Sonuçta konu motosiklet ile ilgili, motosohbete açabilirdin.Neyse görüşürüz...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
CİHAN adlı üyeden alıntı
istanbul zeytin burnu civarında veya gaziosmanpaşa civarında ustalık belgesi olan motosiklet ustası arıyorum.
ıstanbul mecıdıyekoyde oturan motor meslek 2007 mezunu arkdasım ıs arıyo ılgılenırsen pm at ustalık belgesı henuz yok 1 hafta ıcınde bas vurmayı dusunuyo
-
15 Temmuz 2016, 17:52
Honda motor bayii açmak kaç tl yi bulur arkadaşlar
-
15 Temmuz 2016, 17:58
Alkan1905 adlı üyeden alıntı
Honda motor bayii açmak kaç tl yi bulur arkadaşlar
Küçük bir ilde olmadığın sürece sadece motosiklet üzerine Honda bayii açabileceğini sanmıyorum.
-
15 Temmuz 2016, 18:08
Telefonla sorunca ne cevap verdiler?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)