Hadi akil yurutun biraz ,bu kaza nasil olmus olabilir :))
Reklamlar
-
YER İSTANBUL / SARAÇHANE,
BOZDOĞAN SU KEMERİ...
SÜRÜCULERİN IKISI DE KADIN
POLİS KAZA RAPORU DÜZENLEYEMEMİŞ,
ÇÜNKÜ NASIL OLDUGUNU ANLAYAMAMIS...
bende olayi cozemedim ve en iyisi konu acayim dedim.
Lutfen konu kadin surucu-erkek surucu polemigine baglamasin !!!
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Reklamlar
-
Köprünün üstünden düşmüştür, başka nasıl olacak?
Bir de niye kaza raporu düzenleyemiyorlar? Kadınlar ölmüş mü? İfade veremiyorlar mı?
May the Force be with McLaren Mercedes
-
SmirnouF adlı üyeden alıntı
YER İSTANBUL / SARAÇHANE,
BOZDOĞAN SU KEMERİ...
SÜRÜCULERİN IKISI DE KADIN
POLİS KAZA RAPORU DÜZENLEYEMEMİŞ,
ÇÜNKÜ NASIL OLDUGUNU ANLAYAMAMIS...
bende olayi cozemedim ve en iyisi konu acayim dedim.
Lutfen konu kadin surucu-erkek surucu polemigine baglamasin !!!
BIRISI YOLUN ORTASINA YANLAMASINA GITMEYE ÇALIŞMIŞ OBURU DE DEMISTIRKI HIZLI GIDERSEM ALTINDAN GECERIM HERHAL
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
-
Bu baya eski resim eski forumlardada alkollü erkek üniversite öğrencisi deniyodu sürücüye...... şu kazanın kaynağı yokmu?
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
[B][U][COLOR="Red"]MUSTAFA KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/U][/B]
-
talihsiz kaza şöyle oldu (bence) : trafik ekipleri yeni uygulama olan helikopterli çekicileri test ediyordu .. kısmet bu ya sen kalk koca halat kop aaaa gitti canım araba ( olayın telsiz konuşmaları vardır ) DHA
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
vectra yolda yan döndüğü sırada arkadan hızla gelen peugeot ortadan bindirdi bence.bu sırada yük dağılımı arabanın soluna kaydığından,sağ tarafı havalanmaya meyilliydi ve 307 de sağ dan vectra nın altına girip havalandırdı ve malum görüntü ortaya çıktı.büyük ihtimal bu iki araçta yarışıyolardı.
valla benden kurgu bukadar,kasti şekilde araçlar oraya konmadıysa enteresan bi kaza gerçekten
-
Burası türkiye.Herşey mümkün.... Türkiyede gerçekleşen olaylarda mantık aramamak lazım.
-
Bence üstteki araba duruyodu. Diğeri altına girdi...
-
bunlar bence tokyo drift i izleyip gaza geldiler üstteki araba yanlarken köprüye taklıdı arkadan gelende altına giriverdi
-
23 Aralık 2007, 02:58
Bence kemerin üzerinden geçmeye çalışan bayan sürücü köprünün tam olmadıgını bilmediginden sürüp cumburlop dalmıştır ve aşagıdan geçen arabanın üzerine düşmüştür
-
23 Aralık 2007, 03:31
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Peş peşe gidiyorlarmış, öndeki gediğine oturtamamış büyük ihtimalle sol taraftan kaldırıma vurup panikle tam sağ yapmış, araç sağ spin atarken hızında etkisiyle iki tekere kalkmış, spin zaten ani fren etkisi yapar, yani arkadan gelen arac takip mesafesini korumadığı için duramamış ve tam bu iki teker üzeri spin esnasında arabayı kucaklayıp gediğine oturtmuş.
Bunu idrak edemeyen adamı, trafik polisi yapan adamı idrak edemedim
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
23 Aralık 2007, 03:57
başkentin_asi_pilotu adlı üyeden alıntı
Bu baya eski resim eski forumlardada alkollü erkek üniversite öğrencisi deniyodu sürücüye...... şu kazanın kaynağı yokmu?
olmaz mı?
Adobe Photoshop
-
26 Aralık 2007, 00:27
yorumlar guzel ama bana en yakin tahmin aYe'ninki geldi
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
Aynen.. aYe'nin yorumu mantıklı bence de usta.. Helal..
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Köprünün üstünden düşmüştür, başka nasıl olacak?
orda üstünden düşülecek mesafede bi köprü yok ne yazıkki, 200m ilerde bi tane var ama uçak olup uçması lazım oraya kadar gidebilmesi için, benim iş yerime 5 dk. lık mesafede orası
-
Bence fabrikasyon hatası olmuş,banttan böyle çıkmış ama dar yerden geçeceklerini hesap edememişler
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
ELINT adlı üyeden alıntı
Burası türkiye.Herşey mümkün.... Türkiyede gerçekleşen olaylarda mantık aramamak lazım.
............................
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
-
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
-
Hakket bu nasıl olur yaaa )
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
pejocu mahmut opelci leyla'yı omzuna alıp renocu zülküf ve onun omzundaki selma ile deve güreşi yaparken maho önündeki kemerin dar olduğunu farkedemeyip leyla'nın kafasını gö.z.ünü kemerde dağıtmış
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)