"Kıllı Tarkan" Üyemizden Canlı SAZ Performansı..
Reklamlar
-
Site Üyemiz Kıllı tarkandan saz düeti dinlemek isteyen varsa buyursun...
Mihriban...
bunuda siz tahmin edin bakayım...
herif öttürüyo sazı beyav...
hey kankam seni seviyorum ulan...adamımsın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
kıllıtarkan kardeş bu adam hep senlede uğraşıya gel seni şöyle alalım aramazda daha 5 kişilik yer var kitle rahatla sende bu füreğe stress topumuz oldu
-
helal, adam bağlamaynan "eye of the tiger" çalıyor.
kıllı_tarkan bey kardeşim, bu kıllı kutup ayusu meteyle fazla muhatap olma. yanlış tanınırsın camiada
-
heyy yavrumm be...kimin kankası...çatlayınn ülenn...sidikli taygır ..sidikli bora...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
lam kıllı ne ayak mohaahahaha
-
mete_han adlı üyeden alıntı
heyy yavrumm be...kimin kankası...çatlayınn ülenn...sidikli taygır ..sidikli bora...
ula ayu elalemin yeteneğiyle mi övünüyorsun, varsa kendi maharetinle övün. çalabildiğin tek şey araba teybi
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
ula hepinize yetişemiyom ya...kim ne yazdı kafam karıştı...örgüt büyüdü valla...
-
Bence bu konuyu geyiğe çevirmeyelim, Tarkan abimiz ne kadar güzel çalıyor bir bakalım..
Gerçekten harika çalıyormuşsun Tarkan abi..
Büyük bir alkış sana ..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
Her ne kadar Mete işi geyiğe vurmuş olsada, sazı güzel çalmış arkadaşımız.
Yalnız hareketlerinde,
ulen şimdi patron gelecek rezil olacaz ambiansı var.
Bir türlü konsantre olamıyor.
-
Moderatör (forrap)
Valla helal sana Kıllıtarkan Gerçekten konuşturmuşsun sazını...
Eline,yüreğine sağlık..
2 hafta önce Manisa MT nin toplantısına gitmiştik İzmir MT olarak,orada da benzer bir olay yapmıştık.1 saz 1 de gitar vardı,iki arkadaşımız da bize çok güzel bir gece yaşatmıştı.Sende olsaydın keşke...
Ramazan da geçti tekrarını yaparız,tabi biraz farklı...
patriote adlı üyeden alıntı
Yalnız hareketlerinde,
Aynen,bende diyorum acaba kim gelecek diye bakıyor diye.Sürekli gözler kapıda ya da başka yerde..
-
patriote adlı üyeden alıntı
Yalnız hareketlerinde,
çok saol patriote bu arada bizimki bi çeşit atölye olduğu için giren çıkan benden sorulur haklısın göz hep kapıda
forrap adlı üyeden alıntı
Valla helal sana Kıllıtarkan
Gerçekten konuşturmuşsun sazını...
Eline,yüreğine sağlık..
2 hafta önce Manisa MT nin toplantısına gitmiştik İzmir MT olarak,orada da benzer bir olay yapmıştık.1 saz 1 de gitar vardı,iki arkadaşımız da bize çok güzel bir gece yaşatmıştı.Sende olsaydın keşke...
Ramazan da geçti tekrarını yaparız,tabi biraz farklı...
Aynen,bende diyorum acaba kim gelecek diye bakıyor diye.Sürekli gözler kapıda ya da başka yerde..
abicim çok teşekkür ederim istanbula gelirseniz bekleriz bi ara bi fasıl muhabbetine bu arada görüntüler aldatmasın branşım halk müziğidir
SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı
Bence bu konuyu geyiğe çevirmeyelim, Tarkan abimiz ne kadar güzel çalıyor bir bakalım..
Gerçekten harika çalıyormuşsun Tarkan abi..
Büyük bir alkış sana ..
eyvallah serhat thanks ederim sanada
şimdi gelelim sitenin stres topuna len oğlum işin gücün yoh mu senin ben senden kurtulamıcam mı ulen senden habersiz tv ye çıkamıcakmıyım saz çalamıcakmıyım
ilk işim seni medyada tanıtmak olcek ulen fürek nasıl popüler olunur göstercem ben sene
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
not at all diyelim abi..
yaw abi sende öyle bir nick bulmuşun ki tam mete abimlik..
-
yakışır valla...
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
-
SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı
not at all diyelim abi..
yaw abi sende öyle bir nick bulmuşun ki tam mete abimlik..
nick e laf yok serhat girdim bir kere bunla nick değiştiremem bu yaştan sonra
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
hehe..
degiştirmezsen mete abimin diline düşersin işte..
-
kıllı senle gurur duyuyorum nur yüzlü kardeşim...eline yüreğine sağlık...
-
ulen yerim seni minik kuş hastayım sana biliyosun
serhat kardeşim keşke herkes mete nin diline düşşe
-
mink kuş mu??? mete ve minik kuş..susam sokagındaki panda..... bu arada tarkan kardeşim güzel calmışsın walla o sen misin ben hiç benzetemedim gözler bozuk ta biraz. artık bu mete nin actıgı topiclere temkinli yaklaşıom nolur nolur???
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
-
kıllı goçum sağa gaset yapalum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)