muğl Mt nin değerli üyelerinde ONUR AKÇA Doğu Akdeniz üniversitesi Uluslararası Ticareti Kazandı...
Ünv. Hayatında sana başarılar diliyoruz....Motosiklet tutkun orada da daim olsun...
MUĞLA MT ÜYELERİ
muğl Mt nin değerli üyelerinde ONUR AKÇA Doğu Akdeniz üniversitesi Uluslararası Ticareti Kazandı...
Ünv. Hayatında sana başarılar diliyoruz....Motosiklet tutkun orada da daim olsun...
MUĞLA MT ÜYELERİ
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Tebrikler....
25 defa
tebrik ederim ...gerçekten güzel bir üniversite...öğrenci ortamıda süperdir...ama hayat pahalılığına gelince biraz el yakıyor...
1993 - 98 yılları arasında doğu akdeniz üniversitesi mimarlık bölümünü okumuştum...hey gidi yıllar hey....5 yıl dile kolay.....
tebrikler
tüh ya kıbrıs ha ,oraya motorla baskına da gelemeyiz şimdi
tekrar başarılar dilerim
muğla mt'yi boş bırakmak yok
sanırım şöförler odasından alacağın ve aracını yurt dışına çıkarabilmeni sağlayan bir belge ile yurt dışına motosikletinle gidebiliyorsun (aslında arabam için almıştım ama adını unuttum )...bir uçtan bir uca 70 - 80 km olan bir ada (türk kısmı) için zahmete girmeye değer mi bilmiyorum....
Tebrik ederim kardeşimizi ama keske AMerican dan bi böLüm kazansaydı.. Ben de Kıbrıs ; Girne AmERican da okuyodum uLuslar arası iLişkiler harika oKuL Doğu akdeniz'den şikayetçi çook ! Yine de tebrik ederim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
tebrikeler.... başarılarrrrrrrrrrrrr
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Sitede tercih yapıp açıkta kalan yok anlaşılan
Arkadaşıda tebrik ederim
onur tebrikler,busene bizim ekiptende fazla kazanan olmamış am senin kazanmana sevindim.... başarmanı dilerim,
tebrikler sanırım burslu kazandı....
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
Tebrik ederim kardeşimizi, Muğla MT nin bayragı oralardada dalgalanacak.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)