özel sebeplerden dolayı bir süre yanlız kalmam lazım.o süre içinde hepiniz kendinize çok iyi bakın.
Mete_han abi gezi iptal.kendine çok iyi bak abi.neşeni hiç kaybetme
özel sebeplerden dolayı bir süre yanlız kalmam lazım.o süre içinde hepiniz kendinize çok iyi bakın.
Mete_han abi gezi iptal.kendine çok iyi bak abi.neşeni hiç kaybetme
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Hayırdır kardeş
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
döner dönmez indirdiler adamı
vayyy ipnatorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrr
la noldu hayrola...olm böylemi haber verilir...insan bi mesaj atar...hayırdır...bi durummu var...üzme bizi...pederlemi kavga ettin yoksa...olm bende plan yapmıştım ya...yicez içcez vs diye...gezdiricektim sana heryeri...olmadı kırdın valla beni...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Komşiii nereyeeee Gitme biyerLere
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
where are you go
SmirnouF
ne oluyor ya yapma bizi bırakma biz sensiz yapamayız bizi terk etme gel vazgec gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dur ya ben çözdüm olayım burası konu dışı topigi bu adam da maceracı bizi kekliyor lütfen balık sezonu acıldı kimse aga düşmesin sazan yada kefal misali hehe
önemli olan ne yapacagım demek değil.yapmak istediğin şey için yola çıkmaktır.
hayırdır olm ne iş oldumu şimdi huu
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
adımız çıkmış doksana,inmez seksene.öluyom desem 1 bardak su vermezsiz ha
abi özür mesajları geçtım o kadar.affet,olaylar benim kontrolümde değil.bende çok isterdim ama olmadımı olmuyo.
yok ya,hala ayaktayım
Bdayday,Kıldiken,alp_fodul haa birde son gözdemiz özkansava'ya söyleyin geri döndüm.hiç sevinmesinler
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Geri mi döndünGitmedin ki zaten.Neden bu topici açtın anlamadım ama bir sorun vardı ve halloldu sanırım.Gitmiyorsan topici kitleyeceğim(bir anlamı kalmadığı için).
Başlık amacına ulaştığı ve anlamını yitirdiği için kilitlenmiştir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)