Tekirdağ Gezisi İçin Yoklama...06 Mayıs Pazar
Reklamlar
-
Arkidişler cloud ve ben bir gezi planladık...6 mayıs Pazar günü Tekirdağa köfte yemek için gideceğiz...gelmek isteyenler şöyle beri gelsin...buluşma noktası ve saat hususunda önerilerinizi bekliyorum...saygılar...hafta içi gezi topiği açılacaktır...farklı olarak size dayatma bir program sunmak istemiyorum...önerilerinizle saat ve güzergah değişebilir...Tekirdağa ek olarak...
Katılım listesi...
1.cloud
2.mete_handro
3.Discordian
4.seruvenci80
5.cengizim
6.CIHAN
7.Birol (Cihanın emmioğlusu..)
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
valla ben gelme taraftarıyım köfteyide severim hani
-
valla mete han abi ben bu aralar cbf yi aldım sayılır ama bugun ama yarın,ben gelirsem iki cbf gelirim biliyorsun amcamın oglu aldı bende alırsam mutlaka geliriz,yaz sen bizii..
3.Cihan.
4.Birol (cihanın amcagolu)
-
yaz ordan bi seruvenci80 hade bakim
-
Fürek cim .....
3 motor gidiceniz gene....Cbf 450 olcaksınız....Ya bitane daha bulun da cbf 600 olun voltran ı tamamlayın be.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
pazara kadar bu kadro bir grup olursa bir konvoy takip aracı biri önümüzden biri arkamızdan gelsin
-
saat ve buluşma noktası ne olur?örn.ben şişlideyim ortak bi nokta kararlaştırmak lazım
-
cengizim adlı üyeden alıntı
saat ve buluşma noktası ne olur?örn.ben şişlideyim ortak bi nokta kararlaştırmak lazım
ben sizlere bırakayım diyorum...dediğim gibi yeri saati siz belirleyin...bizede yazmak kalsın...
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Fürek cim .....
3 motor gidiceniz gene....Cbf 450 olcaksınız....Ya bitane daha bulun da cbf 600 olun voltran ı tamamlayın be.....
biraderim geliyorsan buyur gel...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
mete_han adlı üyeden alıntı
ben sizlere bırakayım diyorum...dediğim gibi yeri saati siz belirleyin...bizede yazmak kalsın...
Sağol kanka...İnegölden davet ettiler...ayıp olmasın......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
yaz yaz bir kenara yaz tüm sözlerimi
-
ya 6 mayısa kadar 50 olurmuyuz be dostlar?
-
fürek adlı üyeden alıntı
fürek bize çok kızmış baksana cevaba nasıl ciddi yazmış
devran çağlar'la konuştum az önce oda adını yazdırmak istiyor
-
cengizim adlı üyeden alıntı
ya 6 mayısa kadar 50 olurmuyuz be dostlar?
hocam 50 yi bulmak istersen yuva gezisi var...çok kalabalık olacak...
bbaday adlı üyeden alıntı
fürek bize çok kızmış baksana cevaba nasıl ciddi yazmış
devran çağlar'la konuştum az önce oda adını yazdırmak istiyor
arkadaşım geliyorsan buyur gel...gelmiyorsan topiği taciz etme...rica ederim...
-
yuva gezisine kaydoldum mete sen de gelcenmi
-
hayır gelmicem hocam.....yuva olayı sayılı verilen izin doğrultusunda...ama yuva sonrası kalabalık oluyor tayfa...
-
gelin tabi ya.yanlız mangalda kendimiz yaparız söyle manzaralı biryerde.
ben geliyom diyemiycem çünkü zaten ben burdayım...
-
faruk hoca buda güzel fikir bak...oradan nevale alıp yeme olayı ama...biz Tekirdağa özel köfte yemeğe geliyok...kendi pişirdiğimizi hep yaparız...
-
abi yine tekirdağ köftesi yiyicez,ama siz bilirsiniz lokantada yesek biraz tuzlu gelebilir ama yarın öğrenirim tanıdıklarım var özcanlar lokantasında.daha sonra sizi kırlara çıkarırım o zaman.
-
faruk59 adlı üyeden alıntı
abi yine tekirdağ köftesi yiyicez,ama siz bilirsiniz lokantada yesek biraz tuzlu gelebilir ama yarın öğrenirim tanıdıklarım var özcanlar lokantasında.daha sonra sizi kırlara çıkarırım o zaman.
kanka bizi doruklara çıkar...kırlara çıkar...bi program yap işte...Tekirdağın en güzel dalgası neyse onu tadalım...
-
abi ben o gün gececiyim inşallah sabah 9 30 dan önce gelmezsiniz.yaparız bişeyler kısmetse siz bi gelin de hayırlısıyla.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler