ilk parti kakayı bıraktıktan sonra suların kesik olduğunu farketmek
Reklamlar
-
şu an içinde bulunduğum durum. üstelik tuvalet kağıdı da yok. yardim edin, ne yapacağım?
Reklamlar
-
İtfaiyeyi ara..Ayrıca kaka kurumuydu kuru ise çokta sıkıntı olmaz yaş ise elinle sil götünü elinide üstüne sil herhalde üstünde birşey vardır..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
hachiko adlı üyeden alıntı
İtfaiyeyi ara..Ayrıca kaka kurumuydu kuru ise çokta sıkıntı olmaz yaş ise elinle sil götünü elinide üstüne sil herhalde üstünde birşey vardır..
kuru da değil, yaş da değil; orta cıvıklıkta.
silmeden direkt kalksam nasil olur panp???
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Direk banyoya koş müdür.. Bokun rengide önemli tabi malum üstündekinin de ..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Pişik yapar mazallah... alaturka mi alafranga mi?
-
Cüzdanında kağıt evrak bişey yok mu
-
Gouranga adlı üyeden alıntı
Pişik yapar mazallah... alaturka mi alafranga mi?
maalesef alaturka.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Cüzdanında kağıt evrak bişey yok mu
puhahaha basgan n'aptın ya. 100 dölâr var, onu mu kullansaydım acaba?
-
maalesef alaturka.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------
puhahaha basgan n'aptın ya. 100 dölâr var, onu mu kullansaydım acaba?
https://m.youtube.com/watch?v=58oWHevvE3w tek çare bu gibi
-
Kredi kartı ehliyet kimlik kartvizit türü bişeyle güzelce sıyır. Sonra 80 derecelik kolonya sür ki koku yapmasın
-
qqferit adlı üyeden alıntı
Kredi kartı ehliyet kimlik kartvizit türü bişeyle güzelce sıyır. Sonra 80 derecelik kolonya sür ki koku yapmasın
hee 80 derece kolonya sürüp dübürü yakalım he mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:53 ----------
Gouranga adlı üyeden alıntı
dostum bu ne
-
Cam kırığı ile silmede neyle silersen sil...
Biten tuvalet kagidi karton rulosuyla sil,katmanlarina iyice ayir şansin varsa 5 yaprak elde edersin.hem senden sonrakinede faydasi dokunur..
Buradaki onemli nokta makat genişligi ve dübür yüzey alanı..gerisi detay..
Enjoy...
-
Artik boyle konular acabiliyormuyuz ???
Bende kuru bir miktar geldikten sonra osuruklu gelen sulu nun hikayesini anlaticaktim
Dinlemek isteyen ?
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Artik boyle konular acabiliyormuyuz ???
Bende kuru bir miktar geldikten sonra osuruklu gelen sulu nun hikayesini anlaticaktim
Dinlemek isteyen ?
adabı muaşeret kuralları çerçevesinde açarsın canım, ne olacak??
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:53 ----------
levend84 adlı üyeden alıntı
Cam kırığı ile silmede neyle silersen sil...
Biten tuvalet kagidi karton rulosuyla sil,katmanlarina iyice ayir şansin varsa 5 yaprak elde edersin.hem senden sonrakinede faydasi dokunur..
Buradaki onemli nokta makat genişligi ve dübür yüzey alanı..gerisi detay..
Enjoy...
levent kardeş, dediğin taktiği birkaç kere denemiş olmakla birlikte pek de memnun kaldığım söylenemez.
-
adabı muaşeret kuralları çerçevesinde açarsın canım, ne olacak??
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:53 ----------
levent kardeş, dediğin taktiği birkaç kere denemiş olmakla birlikte pek de memnun kaldığım söylenemez.
Bu sebepten ötürü her zaman tuvalete min 2.5lt pet sisede yedek su bulundurmak gerekir.eskiler bilir,kenarda yedek mavi renk ibrik surekli dolu durur
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Bu sebepten ötürü her zaman tuvalete min 2.5lt pet sisede yedek su bulundurmak gerekir.eskiler bilir,kenarda yedek mavi renk ibrik surekli dolu durur
doğrudur. plastik ibrik. turuncu ama siyaha dönmüş yarım kilo tuvalet terliği. kıç silmek için askıda bir adet ne idüğü belirsiz bez. musluğun ucunda 2.5 metre hortum.
-
doğrudur. plastik ibrik. turuncu ama siyaha dönmüş yarım kilo tuvalet terliği. kıç silmek için askıda bir adet ne idüğü belirsiz bez. musluğun ucunda 2.5 metre hortum.
Bardağın dolu tarafına bak..duzeltiyorum hortumun ucuna(yönü makat tarafina bakacak)...
En azindan su var...
-
-
Konu açılalı 3 saat olmuş. Umarım bir çözüm bulmuşsunuzdur da o nahoş durumdan kurtulmuşsunuzdur.
-
Taaa 250 cc motorların sıfırının 6 bin lira olmasına isyan edilen zamanlarda malum site ilanlarının konuşulduğu bir başlık altında, selesine hiç osurulmamış diye bir espirik yapmıştım, yetkili bir apla adam öldürmüşüz gibi muamele yapmıştı
Dolar bile daha böyle dolmamıştı. Hey gidi günler heyy..
-
3 gun sonrada bu adam kabizim diye konuda acar
Bu nazil vaziyet
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)