http://www.haberturk.com/saglik/habe...aman-yapilacak
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşla oldukça uç noktalarda bir operasyon ...
http://www.haberturk.com/saglik/habe...aman-yapilacak
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşla oldukça uç noktalarda bir operasyon ...
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Kafa nakli değil vücut naklidir o.
Sonra ateistler dediydi dersiniz
banada bir akpli kafası takın da, büyük resmi büyük oyunu göreyim lan😀
kelle koltukta gezdirseler daha büyük sükse yapar
Bu iş ile uğraşan doktor maymun üzerinde denemesinde başarılı olmuştu. Tabi kaçıncı maymun üzerinde başarılı oldu, o noktaya gelene kadar kaç maymun gitti orasını bilemem
Ohooo bizim ülkede çoook iş yapar bu doktorlar... lazımda hani, yalnız bizim ülkede sağlam kafa bulmakta çok zorlanacağı malum...
Aynı kafadan ben de istiyorum esprisi gerçek olacak. Ya da kafan çok güzel güle güle kullan.
haberın linki tıklayıp sayfanın biraz aşağısında ilk yorumu görünce güldüm sebepsiz
ha kafa ha vücut, ikiside aynı şey değilmidir
yani işlem aynı, teknik olarak birisini değişebiliyorsan ikisinide yapabilirsin demektir...
diğer yönden, kafada tümör var, kafamı değiştim e ben öldüm o zaman, neyleyim kafa naklini, kafa gidikse öldün zaten, hafiza bilinç nakli lazım, aktarıldığın yerdekini silerek tabiii
oluru ancak vücut olur, kafa bozuksa yapacak şimdilik birşey yok, o daha sonra, aslında daha sonrası şu, bilinç hafiza adına ne derseniz diyin, bu olduğunda zaten nakledilecek tek şey bilinciniz yani siz ruhunuzda diyebiliriz buna, sadece bu olacak, vücut pertmi, genç bir vücut bul ve aktar, aktarılacak vücut derdide yok, hemen hoplamayın, kendi klonunuzu zaten hayli hayli şuan bile yaparlar, ona aktarılırız olur biter, önce download sonra upload
2.Dünya savaşından sonra Rusların akıl almaz deneyleri var.Bir deneyde bir köpeğin kafası başka bir köpeğin vücuduna nakledildi.Ama tek fark nakil yapılan vücuttaki kafa hala yerindeydi.Sonuç olarak çift başlı bir köpek elde edildi ve bu köpek belli bir süre yaşadı diye hatırlıyorum.Yani teorik olarak kafa nakli mümkün.
Mümkün tabii ancak zor ve tehlikeli. Bilinç nakli üzerine çalışmalar var ve bir miktar ilerleme kaydedildi, muhtemelen ilerde ısmarlama bedenler üzerine bilinç nakli yapılacak.Tabii sadece zenginlere !!
Bilicimizi bir hdd ye kopyaladıktan sonra belkide tekrar bir bedene girmek istemeye biliriz.Ruhumuz ölümsüz olur.
İlk okuduğumda da korkunç ama bir o kadar ilginç gelmişti bana. Merakla sonucu bekliyorum ama bence de uyandırma kısmında başarısız olunacaktır -umarım yanılırız :D- .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)