görülen lüzum üzerine silinmiştir....akalte
görülen lüzum üzerine silinmiştir....akalte
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
işte bu be abi...
ellerine yüreğine sağlık. mükemmel bir hikaye...
1 cevap 21 görüntüleme.
Ben bu konuya neden cevap yazılmadığını galiba biliyorum.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Niye diye sorayım?
May the Force be with McLaren Mercedes
verende vermeyen de sagolsun. biz alacagımızı alalımda gerisi önemlli degil. eminim akalteke abimizde reyting peşinde degil ;)
Yine tüylerimi diken diken ettin akalteke abi
Ellerine sağlık
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Yani arkadaşlar!Hemen hepimizin askerde bir yakını var.Hangimiz dile getirebilir böyle bir acıyı.Bu millet senelerdir acılar içinde.Yemen'e giden ve dönemeyen askere yakılan yemen türküsü yüz senedir canlı.Milletimiz kayıplarından yürek yorgunu.Bu konu açıldığında boğazı düğümlenmeyen insan kalmadı.ALLAH sabır metanet versin hepimize.
elline saglik akalteke. her yazin gibi bu da etkileyici bir dram idi.
all you need is love
Akalteke, yazılarını zevkle okuyoruz, ama sadece övgüyle bir işte ilerleme olmaz, insan yerinde saymaya başlar. Şimdi bir eleştiri yapalım (Evet, görüyorum. Bütün kılıçlar kabzalarından kavranmış, çekilmeye hazır ama bende ışın kılıcı var).
Şu son kısım var ya, hani annesinin sabahtan beri üzerinde olan huzursuzluk falan. O kısım çok klişe. Adeta finali bağıra bağıra söylüyor. Artık senden sürprizli finaller bekliyoruz
Yok canım, ben "askere kadar binecek" dediğinde anladım sonunu...watercolours adlı üyeden alıntı
Açıkçası ben üslubunu beğeniyorum. Bilinen bir öyküyü alıp yeniden de yazsa, yine benim hoşuma gider.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Dediğim gibi, kötü demedim (elim ışın kılıcının kabzasında, haberiniz olsun)
allah kimseye böyle bi olay yasatmasınn...
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Teşekkür ederim. Yapıcı olan her eleştiriyi Yıkıcı olan övgüye tercih ettiğimi belirterek vurgulamak istiyorumki.watercolours adlı üyeden alıntı
"Ben yazar değilim..."
Burada sadece ama sadece sizlere içimi döküyorum. Belki biraz dramatik konular seçiyorum anlatırken ve bu konular her zaman karşılaşabileceğimiz durumlar olmasından dolayı tanıdıkta olabilir.
ama asla copy-paste değildir bunu size saygısızlık sayar (tüm motosiklet.net) tevessül etmem.
Okuduklarım benim, yazdıklarım sizindir istediğiniz yerini eleştirme ve fikir beyan eteme konusunda lütfen çekince göstermeyiniz.
saygılarımla
akalteke şimdi okudum
acayip duygulandım yav evde olsam oturup ağlarım
emeğime sağlık
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Evet camadan değilmi ağlamak ne kadar insani bir olgu tipim müsait olmasada ben gerektimi ağlarım arkadaş.camadan adlı üyeden alıntı
Daha önce de yazdığım gibi,geçen konunuz hani babasını motor kazasında kaybeden çocuğu anlatan,okuyanlar bir cevap yazıp duygularını anlatabiliyor iken konu şehitlerimizle ilgili olunca okunsa da yazacak söz bitip,dile bile gelmesinden sakındığımız anlamını çıkartıyorum.
Eline,emeğine,kalemine,mürekkebine...sağlık akalteke abim.Büyüksün.Ama hep de ağlatma be abi.Böyle yazıları okumak çok güzel,ancak bir yerden sonra yerini tekdüzeliğe bırakıyor.Bazen içinde dramatize öğesi yoğun olan ama neşeli birşeyler de yaz bizler için.Bizlerle bu güzel yazını paylaştığın için teşekkür ederim
Abi hep güldürürdün ... Olmadı şimdi ama.. Fena dağıldım...
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
abi her zaman dediğim gibi ..:: HARİKASIN ::..
[COLOR="Red"][I][B]FORMA için 90 dakika değil.ÖMÜR BOYU.ayrı değil. OMUZ OMUZA Şerefsizce değil.GURURLA Skorda değil.HER MAÇTA Yuhlayan değil.ALKIŞLAYAN Oturan değil.ZIPLAYAN Puroyla değil.ATKIYLA Çekirdekle değil.BAYRAKLA TEZAHÜRATLA.Şampiyonken değil.HASRETKEN.ÖLÜMÜNE GALATASARAY'lı yaşayanlara;GERCEK TARAFTAR.denir[/B][/I][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)