Arkadaşlar öncelikle hostes olduğumu bu nedenle yeni başlıyacak olan eğitim sürecimin bu perşembe olduğunu belirtirim.THY hostesi olmak bir ayrıcalık tabiki ama gazetelerdede televizyondada okuduğunuz duyduğunuz üzere acayip ihtiyaç var ben bu kadar erken beklemesemde hemen gel başla dediler 1 aylık bir eğitim sürecimiz olcak fakat işin kötü yanı c.tesi ve pazarda bu eğitim var bu yüzden o kadar çok istediğim kerpe gezisine gelemeyeceğim bunu sölemek bana okadar koyduki ama emin olun sebebi açık belli perşembe saat 8:30 da thy uçuş eğitim alanına gelip beni görebilirsiniz sebebim bu olmasa kesin ordaydım biliyorsunuz bensiz olurmu tabiki olur hatta o gece bile hangi gece diyip yormayın kendinizi yaza merhaba gecesinde alper konuşmasına benide katıcaktı bekledim ama konuşmadı neyse önemi yok ben bir süre aranızda olamıycağım işimi yarın bırakmayı düşünüyorum MNG de uçak teknisyeniydim ama şimdi hostesim kendinize iyi bakın benim için inşallah hayırlısı olur bir süre sonra seferlerim olmadığı anlarda sizlerle yeniden görüşmek dileğiyle arada sırada siteye girerim bana özel mesajda atabilirsiniz sağlıcakla kalın beni kerpe gezisinde anın...
ÖPÜYORUM MT HADİ GÜLÜMSE...