Motorsiklet, parça ve aksesuar çizimleri
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Pertingen olmus resimler gozukmuyor
-
seta34 adlı üyeden alıntı
Pertingen olmus resimler gozukmuyor
2 defa yükledim ama neden görünmüyor bilmyorum
-
-
Buyur hocam.
-
ELque adlı üyeden alıntı
Bunlar kağıt üzerinde çizimler. Bu çizimleri Autocad, Solidworks gibi programları kullanarak katı model oluşturabilirsiniz.
-
gösterge manyak işlevsel
-
Harbidende sağlam olmuş, honda yamaha gör bunları göörrr :D
-
ELque adlı üyeden alıntı
Sağolun Benim pc den yapsanız anlarımda kendi pc nizden benim resimleri nasıl yüklediniz anlamış değilim :/
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------
06serhat adlı üyeden alıntı
Bunlar kağıt üzerinde çizimler. Bu çizimleri Autocad, Solidworks gibi programları kullanarak katı model oluşturabilirsiniz.
O programlar yok bende olsada nasıl kullanılır onuda bilmiyorum ama merak etmiyor değilim
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:03 ----------
E yapın sizde bişeyler nasıl olduğu ne olduğu önemli değil
-
23 Temmuz 2015, 19:34
Muhammett adlı üyeden alıntı
Sağolun
Benim pc den yapsanız anlarımda kendi pc nizden benim resimleri nasıl yüklediniz anlamış değilim :/
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------
O programlar yok bende olsada nasıl kullanılır onuda bilmiyorum ama merak etmiyor değilim
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:03 ----------
E yapın sizde bişeyler nasıl olduğu ne olduğu önemli değil
bu cami modülünü Autocad da yapmıştım tabi başka çizimlerde var bulamadım. bu modülü 1 saatte çizdim renklendirme yapmadım. uğraşılırsa çok daha güzel şeyler yapılabilir. tavsiyem Autocad ve Solidworks programlarını öğrenmen. bu göstergeleri çok mükemmel gerçek gibi katı model yapabilirsin.
Saygılarımla..
-
23 Temmuz 2015, 20:18
06serhat adlı üyeden alıntı
Elinize sağlık güzel görünüyor gerçekten. Dediğiniz programlara göz atacağım bakalım saracakmı
-
23 Temmuz 2015, 20:27
Muhammett adlı üyeden alıntı
Elinize sağlık güzel görünüyor gerçekten. Dediğiniz programlara göz atacağım bakalım saracakmı
Çok teşekkür ederim. Mutlaka öğreniniz lazım olacaktır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)