Merhaba Arkadaşlar,
Motor kullanan arkadaşların, Motor ile ilgili kullandığı android programları paylaşalım?
örn.: yakıt tüketimi, gidilen yol kayıt etme, gezilecek yer bulma, camping alanları,
vs. gibi.
teşekkürler.
Merhaba Arkadaşlar,
Motor kullanan arkadaşların, Motor ile ilgili kullandığı android programları paylaşalım?
örn.: yakıt tüketimi, gidilen yol kayıt etme, gezilecek yer bulma, camping alanları,
vs. gibi.
teşekkürler.
Tamda bugün düşünmustum böyle bi konu açsammi diye.Buralar değerlenir
Böyle programlar olmasa bile artik yaparlar :D
ben öncelikle size wikiloc u tanıtmak istiyorum.
program öncelikle GPS ve İnternet ile çalışıyor, İnternet olmadan da kayıt yapabiliyor.
herhangi bir sürüşe başlamadan önce telefonunuz GPS uydularını yakaladıktan sonra Programdan Run diyorunuz ve program gidilen yolu tamamiyle kaydediyor, yaptığınız KM, Çıktığınız en yüksek/alçak Rakım, Ortalama süratiniz ve map üzeribnde nerelerden geçtiğiniz. ek olarak bunları kayıt edebiliyor.
+ yönleri, İnternet olmadan kayıt yapabilmesi,
- yönleri, GPS belli bir süre ellemezseniz kendisini Pause yapabiliyor
- GPS Top speed göstermiyor, sadece Ortalama Hız.
Program indirme Linki,
Wikiloc
Locus (harita-gps)
Maveric (harita-gps)
Atlas Creator (pc)
Igo my way (navisgasyon)
Navitel (navigasyon)
Android Intercom (wifi-bluetooth üzerinden konuşma)
LOCUS gerçekten başarılı bir harita programı++
Flickr
http://www.flickr.com/photos/109845783@N04/
..kanlı resimler ressamı..
Sn. F10;
Ulysse Speedometer- sanki biraz daha araçlara uygun gibi, siz tam olarak hangi özelliğini kullanıyorsunuz?
Torque : Motorun diagnos soketine bluetooth OBD2 adaptörü takarak, android telefonunuz ile motosikletin ECU'suna bağlanabilirsiniz. Arıza tespiti, arıza kodu okuma, arıza kodu sıfırlama vs. vs.
Cradar : Telefondaki cayroskopik sensör vasıtasıyla motosikletten düştüğünüzü algılıyor ve daha önceden ayarladığınız şekilde istediğiniz kişiye bir emercensi SMS atıyor. Bu SMS'de düştüğünüz noktayı gösteren haritanın linki de yer alıyor. Sensörlerin hassasiyet ayarı yapılabiliyor. Kuş uçmaz kervan geçmez yerlerde sürüş yapıyorsanız tam size göre
Trapster : Gideceğiniz yoldaki tehlikeli noktaları, radarları falan gösteriyor. Daha dün yükledim, denemeye fırsatım olmadı.
Forum Runner ve Tapatalk : Üyesi olduğum motosiklet forumlarına genellikle bu uygulamalar vasıtasıyla ulaşıyorum. Özellikle Forum Runner çok başarılı. Sevgili MT yönetimine, açtığım bir başlık vasıtasıyla bu 2 platformdan en azında birine kayıt olmaları konusunda çağrıda bulunmuştum. Yönetim de eğer talep çok olursa neden olmasın falan dedi ancak olmadı maalesef. 2014 yılında MT'ye ancak bilgisayardan veya mobil cihazlar için tasarlanmış ve bana göre çağının gerisinde bir mobil sayfadan ulaşabiliyoruz.
yakıt tüketimi, hesaplama, ortalama alma vs. hesabı için fuelly.com ve mobil uygulamasıda var.
gps speedometer kullanıyorum. ortalama ve max hız, kaydetme vs birsürü özelliği var
telefonunuz da ve bilgisayarınızda kurulu olduğunda resimleri otomatik atıyor. Telefonu bağla resimleri kopyala derdiniz yoktur.
Dropbox
Telefonunuzun SMS Paketini Kullanarak bilgisayardan mesaj yazmak, rehber düzenlemek ve fotoğraf senkrozie etmek için birebir. daha iyis yok
SMS Text Messaging ↔PC Texting
Flickr
http://www.flickr.com/photos/109845783@N04/
..kanlı resimler ressamı..
Voice speed dial,
Intercom kullananlar icin kesinlik vaz gecemeyecekleri bir uygulama. Para verip satin aldigim tek uygulama. Sadece 3 tl. Sesinizi kaydedip istediginiz kisiyi ses ile arayabiliyorsunuz. Türkçe arapca hintce oksun farketmez cunku sizin sesinizi taniyor. Ayrica app da ses atayabiliyorsunuz. Mesela yoldasiniz ses ile navigasyon acabilir veya radyoya gecebilirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:57 ----------
Dostum yukledim programi hemen denedim. Guzel yaapmislar .ortala hiz yaziyor fakat max hiz neden gözükmüyor
Voice speed dial, dediğin bu mu? 6,63 TL olmuş. bir de o değilse haybeye verme
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyberon.cvsd&hl=tr
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:47 ----------
benzin tüketim için: FUEL LOG için tıkla ;
=== Eğitim Şart ===
şöyle bir yükleyip kaldırdım 15 dakika dolmadan.
tam anlamadığım şu oldu:
kablolu kulaklık mic kullanıyorum. (kablolu intercom yani) uygulama kapalı iken yolda giderken nasıl arayacak?
önce elle uygulamayı çalıştırıp sonra seslenmek gerekiyorsa uygulamamın pek mantığı kalmıyor. direk ararım madem elliyorum.
Uygulama bir tek bluetoothlar için mi uygulanıyor yoksa?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)