Hiç mi işin yoktu diyeceksiniz, evet hiç işim yoktu ve bunlarla uğraştım GTA ve serileri ile ilgili her konuya cevaplamaya çalışırım
Ve son olarak özel yaptığım Ghostrider benzeri screenshot'ım
Hiç mi işin yoktu diyeceksiniz, evet hiç işim yoktu ve bunlarla uğraştım GTA ve serileri ile ilgili her konuya cevaplamaya çalışırım
Ve son olarak özel yaptığım Ghostrider benzeri screenshot'ım
garajın güzelmiş gerçek olması dileğimle
motorcu heryerde motorucu yaw
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Keşke böyle bi garajın yarısını bile kurabilsem
İnanın motorun nasıl kullanılacağını öğrendiğimde beri motora binmedim, çok sıkıcı geliyor arabalar :D
Bu da emek işi, helal olsun :D
"Misyonerler Afrika'ya geldiklerinde onların elinde Incil, bizim elimizde toprağımız vardı. Bize gözlerimizi kapayarak dua etmeyi öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda bizim elimizde Incil, onların elinde topraklarımız kalmıştı."
Gta4 lost and damned kadar ruh sıkıcı bir oyun oynamadım. Oyunun bitirdiğimde resmen sevinç çığlıkları attım. Lanet olsun öyle oyuna.
Hocam oyun bittikten sonra RACE ve GANG WARS gerçekten görevlerden daha eğlenceli hele motorları keşfedebilirsen tam motorcu oyunu diyebilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------
Hepsini bi araya toplayıp yaktım keşke onunda fotoğrafını çekseydim, ama bi ara yapıcam tekrar :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
Yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim, GTA serisi ile ilgili herşeyi sorabilirsiniz.
gecenlerde heves edip yukledim, eskilerini cok severdim. Neyse indirdim torrenti actim yukledim kurdum, hata verdi guncelleme ile yukleyip crack yaptim bu sefer hatayi bile vermeden oyunu acmamaya basladi. Bunla mi ugrascam dedim hevesim kacti ve sildim orjinali biraz ucuzlasin alirim
gta IV süper yok böyle bi oyun ya bu kadar mı gerçekçi olunur . Ama benim pc kaldırmaz büyük bi ihtimal .
Orjinali bu saatten sonra daha ucuzlamaz hocam sanmıyorum.Şurda 5'in çıkmasına 4-5 ay varken Ya indirdiğiniz oyunda sıkıntı vardır, ya da biyerde bi hata yapmışsınızdır. Çakması 20-25 lira gibi bi fiyattır. onlar daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Ayrıca forumlardan bakarak kurmanızı öneririm Ha bu arada alırken GTA 4:EFLC yi alıranız çok daha güzeldir farklı iki karakter ve fazladan motor,arabalarla daha eğlenceli bi oyun oluyor
SONUNA KADAR İZİNDEYİM ATAM!
Dört teker bedenimi, iki teker ruhumu taşır.
kusura bakma ama ağır işssizsin şaka bi yana motorsuzluk kötüdür. her motorcu bilir bunu en yakın zaman da isteklerinin yerine gelmesini umuyorum
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
gta nın ilk oyunundan beri oynuyorum korsan gta4 dvd almıştım ama bir türlü çalışmadı 3 kere sildim yükledim ve oyunu kendi bilgisayarımda oynayamadan soğudum. Bütün sorun rockstar games social clubdan eminim
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Dostum keşke forumları araştırsaydın, Social club a hiç bulaşmadan offline oynayabiliyorsun, biraz uğraşırsın ama küçük bi crackle bu sorunu halledebiliyorsun. Bende ilk oyunundan beri hepsini oynadım ve defalarca bitirdim ve bu ''GTA 4 BİR HARİKA DOSTUM'' 5 ay sonra GTA5 e kavuşacağım için çok heyecanlı, mutluyum
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------
Doğru abi bu kadar motor çevremde kendi motorum yok ve motor kullanamıyorum bu beni delirticek :( işsizim gerçekten sıkıntı işte :D bu arada abi en kısa zamanda faceye dönmeni ve benimle motor muhabbeti yapmanı bekliyorum :D
faceye dönmem imkansız gibi birşey kardeşim :D ama telefon numaramı vereyim sana oradan muhabbet edebiliriz istersen ?
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
olur abi seve seve messenger falan olmaz mı :O
Bu arada yeni fotoğraflar ekliyeyim motorların daha yakından görüntüleri:
Hayabusa bu çift egzozlu oyunun en iyi kontrollü freni en iyi tutan motoru bu.
Bunu ben Kawasaki Ninja'ya benzettim.
Bu da bence Hyosung'a benziyo ama alakası yok diyenlerde oldu. Yeni fotoğraflarıda kısa sürede koyarım. GTA'lı günler!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)