24-25-26 Ağustosta , kamp yapıyoruz katılmak isteyenler buyursunlar :)
Reklamlar
-
11 Ağustos 2012, 02:41
Kocaeli İl Temsilcisi
Tüm mt gönül dostlarına selamlar
arkadaşlar 23- 24-25-26-27 ağustos tarihleri arasında kamp yapsak nasıl olur ?
zira uzun zamandır iş güç ve araya ramazan ayınında girmesiyle bir hayli bunalmış durumdayım , zaten hafta sonu izni olmayan ben , bir çaresini bularak bu 5 günü mt dostlarıyla birlikte kamp yapmanın mükemmel ötesi olacağını düşünmekteyim ,
gerçii kütahyadan gelecek olan , egelim 43, f54, ve ben piyanist_irf, başı çekmekteyiz istiyorumki vakti müsait olup , bize katılmak isteyen arkadaşlarımızda aramızda olsunlar
şöylede bir durum var 23 de toplanıp gelen arkadaşları ben coğrafyadaki müsait kamp alanına yerleştirip , bir gece orada kalıp 24-25 tarihlerinde akşamları düğünlerim olduğu için karamürsele dönüş yapmam gerekiyor ama pazar günü tekrar kamp alanına dönebilirim , bunun için avucumun içi gibi bildiğim iznik gölü civarını tercih etmiş bulunmaktayım ,
neden iznik gölü ? ister 800 mt. rakımda göl manzaralı doğa kampı, isterseniz iznik gölüne sıfır rakımda , müsait alanlarda balık tutma keyfinide yaşayarak kamp yapma imkanı, isterseniz yakınımızda olan şifalı kaplıca olan ılıcadan faydalanma imkanları aklıma ilk gelenler arasında
böyle imkanlara sahip başka bir altarnatif bilmediğim ve o civarda tanıdık eş dost akrabalarımında olmasının avantajı dolayısı ile aklıma ilk gelen kamplanma alanları diyebilirim
motosikletle,doğa gezisine doyacaksınız vakit kısıtlaması olmadığı için canınız isterse bilindik karamürsel iznik yolundan ziyade değişik güzergahlardan giderek yeni yollar yeni alanlar ve yeni güzergahlara hep birlikte imza atabiliriz
mevsim itibari ile gölde balık tutma olasılığının en güzel zamanıdır kamp ateşinin başında tuttuğumuz sazanları küllü paslı pişirmeye çalışmak bile beni şimdiden keyiflendirmekte
güzel bir ortam olacağını şimdiden kestirebiliyorum inşallah allah kaza keder vermez ise , bir kaç resim ve iznik gölü hakkında tanıtım yazısı ile konuyu sonlandırıyorum ,
aramıza katılmak isteyen arkadaşlarımızıda davet ediyorum
İznik Gölü, Marmara Bölgesi'nin güneydoğusunda, Bursa ilinin sınırları içerisinde kalan Türkiye'nin 5. büyük gölü, Marmara bölgesinin en büyük gölüdür. Eskiçağda Askania adıyla anılan göl.
Bugünkü adını kıyısındaki İznik ilçesinden alır. Gemlik Körfezi'nin doğusunda bir çukur alanın ortasındadır. Yüzölçümü 298 km², denizden yüksekliği 85 m'dir. Genişliği en dar yerinde 11 km, doğu-batı doğrultusunda uzunluğu 32 km'dir. Derinliği kuzeyden güneye doğru artan gölün en derin yeri 65 m'dir. Gölün suyu tatlıdır. Artık sularını batı kenarındaki kum ve çakıl yığınları arasından sızarak Karsak Deresi'yle Gemlik Körfezi'ne boşaltır. Kış ve ilkbahar mevsimlerinde yükselen suları yaza doğru alçalır ve sonbaharda en düşük düzeyine ulaşır. Gölün suyu tuzsuz olduğu için tarlaların sulanması için elverişlidir. En çok sazan balığı yetiştirilir. Çevresi zeytinlikler, bağlar, meyve ve sebze baçeleriyle kaplıdır.Gölün kuzeyinde Samanlı Dağları güneyinde de Katırlı Dağları yeralmaktadır.
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Reklamlar
-
11 Ağustos 2012, 02:58
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
11 Ağustos 2012, 02:59
-
11 Ağustos 2012, 03:04
Kocaeli İl Temsilcisi
-
11 Ağustos 2012, 03:06
Ben İstiyorum İrfan abi böyle bir şey ya İzinimi 21 ine yazdım bakalım inş şef verir bir aksilik çıkmazsa gelmek isterim lakin çıkarsa aksilik günü birlik gidip gelirim inş
-
11 Ağustos 2012, 03:09
-
11 Ağustos 2012, 03:14
Kocaeli İl Temsilcisi
-
11 Ağustos 2012, 03:14
Canım kardeşim madem seninde işin var niye o tarihi seçtin?
-
11 Ağustos 2012, 03:19
Kocaeli İl Temsilcisi
esirci adlı üyeden alıntı
Canım kardeşim madem seninde işin var niye o tarihi seçtin?
evet güzel soru ilhan abi f 54 ve egelim 43 , bu tarihler arasında izinliler ben onlara bir nevi rehberlikte etmiş olacağım aynı zamanda , bunun yanında müsait arkadaşlarda gelirse ortam daha güzel olur , diye düşünüyorum , ben bir günlüğünede olsa gelenleri , geleceklerse yerleştirir dönerim , ne yapalım çok istiyorum ama olmuyor işte abi yavvv
-
11 Ağustos 2012, 03:20
aga ben 25 sabahı yani öğle 1 de orda olurum pazar akşam saatlerine kadar göl kenarında her türlü takılırım yani cumartesi öğlen ile pazar akşam saatleri oradayım
balık tutarım gölde yüzerim bu yıl 1 defa denize gittim oda su soğuktu gölde yüzmek mükemmel olur akşamda oltaları atarım arkideşlerle sohbet 10 numara olur
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
11 Ağustos 2012, 03:32
Kocaeli İl Temsilcisi
F54 adlı üyeden alıntı
aga ben 25 sabahı yani öğle 1 de orda olurum pazar akşam saatlerine kadar göl kenarında her türlü takılırım yani cumartesi öğlen ile pazar akşam saatleri oradayım
balık tutarım gölde yüzerim bu yıl 1 defa denize gittim oda su soğuktu gölde yüzmek mükemmel olur akşamda oltaları atarım arkideşlerle sohbet 10 numara olur
len yaktınız benim başımı egelim 43 23 ü perşembe burada olursa ben onu karşılarım bir gece kalırım ertesi gün cuma akşamı dönmem gerekli cuma cumartesi düğünlerim olmasa sıkıntı olmayacak fırını ayarlarım ama düğünleri erteleyemem bir sonraki haftada sizlere uymadı , bende mecbur kaldım 23-24-25-26 tarihleri arasında konuyu açmaya hayırlısı bakalım egelim 43 te düşüncesini bir belirtsin kesin olarak bir noktada anlaşıp fikir birliğine gidelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:30 ----------
mehmet_gemli adlı üyeden alıntı
Ben İstiyorum İrfan abi böyle bir şey ya
İzinimi 21 ine yazdım bakalım inş şef verir bir aksilik çıkmazsa gelmek isterim lakin çıkarsa aksilik günü birlik gidip gelirim inş
iyi olur mehmetcim sen gecelemessin sanırım orada ?
-
11 Ağustos 2012, 03:33
abi motorasuko derin uykuya geçmiş du bakalım konuyu dağattım yarın bi haber çıkar bizden 5 günlük olamasa 1 geceliğine hafta sonluğuna kesin geliriz abi uğur falan uyar büyük ihtimal. Mezit abide dünden razı gibi bakalım beklemedeyiz..
-
11 Ağustos 2012, 03:37
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
len yaktınız benim başımı
egelim 43 23 ü perşembe burada olursa ben onu karşılarım bir gece kalırım ertesi gün cuma akşamı dönmem gerekli cuma cumartesi düğünlerim olmasa sıkıntı olmayacak fırını ayarlarım ama düğünleri erteleyemem bir sonraki haftada sizlere uymadı , bende mecbur kaldım 23-24-25-26 tarihleri arasında konuyu açmaya hayırlısı bakalım egelim 43 te düşüncesini bir belirtsin kesin olarak bir noktada anlaşıp fikir birliğine gidelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:30 ----------
iyi olur mehmetcim sen gecelemessin sanırım orada ?
İzinim olursa gecelerim sabahlarım abi sorun olmazda izin olmazsa o zaman gelip uğrarım yanınıza misafirler getiririm
-
11 Ağustos 2012, 03:40
Kocaeli İl Temsilcisi
soa adlı üyeden alıntı
abi motorasuko derin uykuya geçmiş du bakalım konuyu dağattım yarın bi haber çıkar bizden 5 günlük olamasa 1 geceliğine hafta sonluğuna kesin geliriz abi uğur falan uyar büyük ihtimal. Mezit abide dünden razı gibi bakalım beklemedeyiz..
24 ve 25 tarihleri akşam düğünlerim olmasaydı mükemmel olacaktı
-
11 Ağustos 2012, 03:43
ya irfan abi sen süreyi çok uzun tutmuşsun sen 25 gecesi diye konu açacaksın o lay bu yani
cumartesi gecesi düğün bitince sende damlarsın gecenin kaçı olursa olsun yani sen salı'dan başlatmışsın kamp işini
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
11 Ağustos 2012, 03:46
Ah ulan ah,
Hem uzağım hem motorum yok...
Çok zevkli geçecek gibi duruyor...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
11 Ağustos 2012, 05:37
irfan abi bende gelebilirim büyük ihtimal inş. bir geceliğine 25 inde orada olurum sadece sizin için git gel 1400 km aşağıya yukarı
-
11 Ağustos 2012, 05:38
100 CC lilieri kabul ediyomusunuz aranıza
-
11 Ağustos 2012, 07:05
F54 adlı üyeden alıntı
ya irfan abi sen süreyi çok uzun tutmuşsun sen 25 gecesi diye konu açacaksın o lay bu yani
cumartesi gecesi düğün bitince sende damlarsın gecenin kaçı olursa olsun yani sen salı'dan başlatmışsın kamp işini
Abi fatihe katılıyorum abi daha geçen 1 hafta memlekete gittim şimdi 5 gün nasıl yok olayım çok zor abi illaki böyle olacaksa 1-2 günlüğüne (hafta sonu ) gelrim abi napalım.....
-
11 Ağustos 2012, 08:35
irfan ben gelmeden böyle bir şey yapıyorsun ya botcun köft +pide+ artı küdret narı birde bu kapm alanına götürmek olarak sabitlendi...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)