Hayırlı günler dilerim öncelikle sayın mt ailesine . Dün öğlen saatlerinde abim Yalova'dan Bursa istikametine doğru yola çıkmış arabasıyla . 95 km/h hızla giderken sağ tarafında bir motosikletli arkadaş ve önünde dangalak bir araba varmış . Tam terminalin oraya geldiği anda terminale dönmek üzere önündeki araba sağa sinyal vermiş , tam geçerken sağ şeride birden karar değiştirip sola atlamış tekrar ve frene basmış . Sağa geçeceğini düşünen abim süratini artırdığı için adam birden sola atlayınca sağa kırarak kurtarmak istemiş fakat sağındaki motosikletli arkadaş gelmiş aklına olacaksa arabaya olsun diyerek öndekine bindirivermiş . Bindirdiği adam hızla uzaklaşmış abim ve motorcu arkadaş durmuşlar kenarda kısa bir konuşmanın ardından biz olay yerine intikal ettiğimizde motorcu arkadaş motorunu çalıştırmış gidiyordu konuşma fırsatı bulamadım . Ama abimin konuyu aktarmasından sonra kendisine binlerce kez teşekkür ettiğini öğrendim . Abim bana olayı anlatırken sağından geçseydin ya dangalağın dedim motosiklet vardı oğlum sende motor kullanıyorsun Allah korusun çocuğun başına bir şey gelse ailesi perişan olur olan arabaya olsun cana birşey olmasın demesi beni çok duygulandırdı açıkcası . Uzun zamandır hep motosiklet kazası okuyorduk bu forumdan ve böyle gerçekten bilinçli bir şoförün olması , can yerine mala gelsin deyipte motosikleti koruması adımıza güzel birşeydir bence . Ve bunu yapanında öz abim olması beni çok gururlandırdı . Sizlerlede bu durumu paylaşmak istedim Sağlıcakla kalın tekeriniz düz bassın