geçmiş olsunda , resimler çıkmıyor.. o yüzden sorunla ilgili yorum yapamıyorum... tekrar geçmiş olsun
Resimleri Düzelttim..! Çok Saol
Aynaları neden kontrol etmiyorsunuz ki sola dönerken ?
evet Galiba Hatalı benim bide size sormak istedim. Vista benim araç diger beyaz araç kazaya karışan başka birine ait. Ben Dönüş için çoktan sinyal verdim. ama tam dönüşü gerçekleştirirken gelip ön sol çamurlugumdan çarptı. yaa hiç bişeye üzülmüyorumda araç daha 2 aylıktı :S Bu arada Aracımı Trameri beklemeden Yaptırdım. Benim kasko vardı zaten. Yaptırıp geçtim. ama çokta merak ediyorum. Tramer de ne çıkacak Size bir sorayım dedim. Deliloo Bilgi için teşekkürler.
Bide Ben şuçlu çıkarsam kasko delinir. peki ben haklı çıkarsamda kasko indirimim delinir mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:34 ----------
Aynaları kontrol ettim. ama araç benim ölü noktadaymış demekki görmedim :S
Geçmiş olsun.
Ancak kusurlusunuz.
Sag seritten sol daki kavşağa girmeniz için sinyalinizi çoktan vermiş olarak , şehir dışında,100mt gibi bir mesafesi vardı sanırım, o kadar mesafe önceden sol şerite çoktan geçmiş olmanız gerekirdi.
Ayrıca sinyal vermeniz şerit değiştirmeye yada dönüşe başlayacağınızı ifade eder. ancak geçeceğiniz şeridi kontrol ettikten sonra sizin ve diğer araçlar için tehlikeli olmadğı görülüyorsa geçiş yapabilirsiniz.
Yoksa sinyal verir vermez dönebilir veya şerit değiştirebilirsiniz diye bir kural yok.
Tekrar geçmiş olsun.
öncelikle geçmiş olsun. ilk önce motorla kaza yaptınız sandım Allah'a şükür ki motorla değilmiş...
gri lada samara da pek bi hasar yok taş çatlasa ön takım işçilik boya sağ ön çamurluk 500TL falan tutar ama kırmızı TATA için aynı şeyleri söyleyemicem...
tekrar geçmiş olsun
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Eray Arkadaşım Teşekkür Ederim. Tata benim aracım da Samara yürüyemez hale geldi. Gerçekten üzüldüm. Hatta Aracı ben tek ittirdim. Sormak istedigim. Böyle küçük bir kazada arabasnın tekerinin yamulması normalmi Tata da sıkıntı yok 1 günde çıktı. 750 lira tuttu Masraf. Onuda kasko ödedi. Ama Samara nın Kasko yokmuş. Tramer Sonucunu bekliyor. İnşallah çabuk çıkarda Samara da magdur olmaz.
Ama adam bana çok iş kesti. o yönden Hakkımı Helal Etmem :S Akşama kadar beni uğraştırdı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:59 ----------
Sağolun Teşekkür Ederim. Haklısınız ben zaten yanlış yola girdim. Nasıl Isparta yoluna çıkarım diye kara kara düşünüyordum. Sinyali verdim. ama solu yarım kapattım. yolu ortalayarak devam ettim. zaten köprüyü yukarı cıkıyoruz. yani o yola cıkış yolumuz bağlantı yolu neyse inşallah karşı tarafın arabasıda yapılır.
Geçmiş olsun
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
Donecegin yere gelmeden once seridini degimis olnaliydin. 300 mt onceden sol seride gecseydin bu olay olmazmis. Kuralda boyledir zaten
Yaa Araba benim ama babam bir kaç hafta arabayı süremiyeyim diye Ehliyete El koydu. Araba var Ehliyet yok. Fotokopi var. Şimdi ben devamlı geziyorum. Polis çevirmesinde yakalanırsam Polis bana ne kadar Ceza yazabilir. Fotokopi geçerli olurmu ?
Allahtan Anahtar Bende Zaten Arabayı kendi paramla almıştım. ama en az 1 ay ehliyet geri gelmez bana :S
Ceza ne kadar ?
Geçmiş olsun..
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
Bu arada yazmayı unutmuşum beklenen sonuçlar geldi.
Tramerde
% 100 hata bende kırmızı Tata Vistada
Zaten herkeste öyle demişti yanılmadınız arkadaşlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)