Bugün iş çıkışı 34 GP 4541 plakalı servisin benim şeridime atlamasıyla ufak bir kaza atlattım.
Aracın tamponuna arkadan dokundum fakat dengemi koruyabildim neyse ki.
Bu da bana ders olsun!
Bugün iş çıkışı 34 GP 4541 plakalı servisin benim şeridime atlamasıyla ufak bir kaza atlattım.
Aracın tamponuna arkadan dokundum fakat dengemi koruyabildim neyse ki.
Bu da bana ders olsun!
Şerefsizlik bunun yaptığı.Allah cezalarını versin.ucuz atlatmışsın kardeşim geçmiş olsun.Hayvanoğlu hayvan..
Geçmiş olsun dostum. Bu ve Dolmuş şoförleri motorcular için büyük tehlike... Mümkün olduğunca takip mesafesini uzak tut. Ayrıca videonun devamını merak ettim.
Videonun devamında şöförün kulaklarını biraz çınlatıp yoluma devam ediyorum, çok bir numara yok yani..
böyle araçmı kullanılır adam yılan gibi sürüyor kemiksizz :D
Geçmiş olsun ,trafik magandası işte bu servisler. Aradan dereden geçeyim derken kimseyi umursamıyorlar. Panik freni iyi yapmışsın kurtarmış seni.
Tugay Boruzan. Çanakkale'den Selamlar.
Bu kaydı emniyet ile paylaşmalısın.
Geçmiş olsun bu arada...
Beyaz masa bu tip konularda uyari cezası veriyor diye biliyorum geçmiş olusn
Geçmiş olsun böyle şoförler için özel eğitim almak gerekecek neredeyse
Geçmiş olsun.o rus'un çocukları.frene basmıycaz diye insan hayatlarıyla oynuyolar.
Allah beterinden saklasın görüntüleri emniyete gönderin mubumu arkadaşın dediği gibi gerçi bişey olacağı yokta gönderin işte
büyük geçmiş olsun. bildiğin terörist bu böyle araçmı kullanır. birde okul servisi cocuk taşıyor.
İyi kurtarmışsın bravo. Bunların mesleği "şoför" düşünün artık...
Geçmiş olsun hocam, tebrik ederim hiç panik yapmadan çok iyi yırtmışsın. Yoksa muhtemelen kurtaramazdın.
Harung'un dediği gibi beyaz masaya şikayet etmelisin. Belediye otobüsü, servis gibi araçlarla onlar ilgileniyorlar ve sağlam yaptırımları oluyor.
Verilmiş sadakan varmış geçmiş olsun. Mutlaka görüntüyü emniyete ver kardeşim. Bu şerefsiz bir de okul taşıtı olacak. Çocukların canları kime emanet görsün millet.
Geçmiş olsun, iyi kurtarmışsın.
Yalnız minibüs frene bastığında sen aynanı kontrol ediyorsun galiba. O yüzden minibüsün ya frene bastığını farketmedin yada 1-2 saniye kadar geç gördün.
Gerçi minibüste oradaki jipe çarpmamak için manevra yapmış. Jipin yanında da tın tın giden bir scooter var galiba. Az kalsın olan sana oluyormuş. Yani o anda minibüsün yanında olsan kesin uçurmuştu seni. Allah korumuş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)