Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Gts 250ievo virajda altımdan kaydı ve takla attı.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 ns 2017
    3 saat önce taze bir kaza geçirdim ama en ufak bir çiziğim olmadan atlattım.Bilen bilir,şişlide kuştepe kavşağının orda türkiye petrolleri ve gerisindede köprü altı var.köprünün altındaki yoldan viraj dönerken motorum altımdan kaydı ve ben hemen motoru bıraktım ve kalçamın üstüne düştüm.motorum kaydı ve bölünmüş yol kaldırımına çarpıp takla attı.o sırada arkadan araba gelmemeside büyük şansdı.kaskım vardı fakat kevlar pantalon ve montumu sıcak diye giymemiştim.vucudum asfalt yanığının tadına bakabilirdi ama çok yumuşakca kalçamın üstüne düştüm.motoru zamanında bırakmasaydım her halde şişli etfalde 20 kırıkla yatıyor oluyordum.Sağolsunlar hemen insanlar ilgilendiler motoru felan kaldırdılar.maddi zarar dışında normal kot pantalonumda bile bir çizik yok.çok ucuz atlattım.Fakat anlamadığım o yoldan 1. yıldan beri hep geçerim ilk kez başıma böyle bir şey geldi.durduk yere canımdan olabilirdim.maddi zararla kurtuldum.7.000 km den beri City grip kunlanıyorum.Lastiklerimden memnunum ama ilk kez böyle bir olay yaşattılar bana.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    soa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    Geçmiş olsun hocam. Allah beterinden korusun. Size bir şey olmaması sevindirici gerisi önemli değil

Apices - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Wolf 250/Tvs Apache
    Geçmiş olsun.

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    yolda toz ya da mazot falan vardır. geçmiş olsun. motosikletimizin kaporta aksamları ucuz. inşallah şasisinde sıkıntı olmamıştır.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 ns 2017
    Hepinize çok teşekkür ederim ilginizden dolayı.Motorun direksiyon çatalı yamuldu.alt bölme ve karenaj kırıldı.sele kırıldı(yerinden çıktı)sol ayaklık çizildi.sol gümüş renkli çıta çizildi.sol şanzbiyel çizildi.yeni aldığım givi topcase bağlantı yeri kırıldı ve çizildi.sağ elcik ve gidon topuzunda hasar var 2 aynamda çizildi 2.000 tl lik zararım var kabadan galiba

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    geçmiş olsun kardeşim her zaman geçtiğin yol belki yolda fark edemediğin bişey yada motorunun limitinin bir tık üstü gidiyor olabilirsin..

mtasdel60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar Rs 200 2019
    Çok geçmiş olsun, rabbim daha kötüsünden korusun inşAllah...

ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 SA
    Geçmiş olsun,devamlı kullanılan güzergahlar kullanıcıya aşırı güven verir.Yoldaki normal dışı kayganlık v.s gibi bir etkenden dolayı reflex gerektiğinde geç kalabilirsiniz bu güvenden dolayı.Algılarınız her zaman açık olsun.Yolu,önü arkayı devamlı kontrol ederek sürün.Şansa bırakmayın.Yol şartlaımız malum,nereden ne zaman ne çıkacağı belli olmuyor.
    Guven ve ferhatkars bunu beğendiler.

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    geçmiş olsun kardeşim. bende 16bin km dir city grip kullanıyorum. her yol koşulunda sürdüm ama hiç bir zaman lastiklere tamamen güvenmedim. yeri geldi viraja en çok ben yattım yeri geldi frene bastım..

sıcaklar malesef asfaltımızı peynir gibi yapıyor, asfaltın zifti gündüz çıkıp gece donuyor birde klima suları derken yağlı bir karışım zeminde tuzak gibi bekliyor. çok güvendiğim kaymak gibi görünen asfaltlarda eğer asfaltın dişleri görünmüyorsa asla fazla yatmadan viraja dik girerim.

olacağı varmış çok geçmiş olsun. burada ne senin ne motorun ne lastiklerin suçu var. eğer orası tam ıslak olsaydı işte o zaman city grip tutardı.. yazın asfaltlarımız daha tehlikeli.

fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    Geçmis olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Geçmiş olsun. Ben de orada oturuyorum. Köprünün altından minibüs duraklarına geçerken ışıklar var. Tehlike saçıyor orası kırmızıda durmayanlar yüzünden. Defalarca kaza tehlikesi yaşadım. Allah beterinden korumuş.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok geçmiş olsun dostum.Allah'tan sana fazla bir şey olmamış.Ülkemizin yolları malum temiz olduğunu zannetiğiniz yerde bile bir kaç parça mıcır,yağ ıvır zıvır olabiliyor belki görmeden bu tarz bir şeyin üstünden geçtiniz.Diğer bir konu scooterlar pek te viraj seven aletler değil.Lastikler ne kadar iyi olursa olsun çok fazla zorlamamak lazım.İki sene scooter kullandım lastik boyutundan dolayı en ufak zorlamada dengesi bozuluyordu.Cruiserlar da aynı şekilde çokta viraj sevmiyor eski cruiserımın viraj dönerken ayaklıklarını sürttüğümden beri cruiserları virajlarda çok zorlamıyorum.

Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Geçmiş olsun Allah daha beter kazalardan korusun .

Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    geçmiş olsun arkaaşım.. motorundan bende kullandım 13.000 km michelin takan arkadaşım hiç memnun değildi.

büyük geçmiş olsun

mertekina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150
    allah korumuş valla motoru bırakma zamanlamasını iyi yapmışsınız daha beterlerinden korusun verilmiş sadakanız varmış dahada beteri olabilirdi
    Mecnun bilseydi HONDA sevgisini
    Severmiydi LEYLA zillisini

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)