Merhaba arkadaşlar
Doğa tutkunları olarak bir araya gelebileceğimiz
bilgilerimizi ve serüvenlerimizi paylaşabileceğimiz
MT Doğa Sporları Kulübüne HOŞ GELDİNİZ.
Merhaba arkadaşlar
Doğa tutkunları olarak bir araya gelebileceğimiz
bilgilerimizi ve serüvenlerimizi paylaşabileceğimiz
MT Doğa Sporları Kulübüne HOŞ GELDİNİZ.
Türkiyede ki " AYILARIN " %80 şehir yaşantısına geçmişken DOĞA'ya dönmenin tam zamanı!
Allahını seven defansa gelsin.
Yokmu kimse " Bu tarz " şeyler yapan aramızda ?
Küçükken Izci olmak isteyenler de yazabilir mi :-) :-) :-)
İsteyen istediğini yazabilir "Doğa Klub" bölümüde senin olsun, ben gidiyorum!
Sonra geri istemek yok.Anlaştık sanırım :-) Evet arkadaşlar artık doğa sporları kulübüne ben bakıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------
Tüm acemi ve profesyonel sporcuları bekliyorum.dağcılık,rafting,treeking,ata binme,dalgıçlık,kano...Balık tutma ve mangal anılarınızı bile yazabilirsiniz.
Sloganımız(Doğada Her Yer Benim)
Yaş ?????
Yokmu arkadaşlar doğa sporu ile uğraşan üye?Katılımızı bekliyorum.kulüp bana devredildi,yeni patron benim,bıraktığım gibi kalmış buralar demesinler :-)
Niçin sordunuz??
cmas 3 yıldız dalıcı, lisanslı yelkenci, serbest dalıcı, kitesurfer ve snowboarder olarak doğa sporcusu sayılır mıyım acaba
Ben kasabım olur mu?
İçinde mangal var.
Boğa mezbahadan kaçtığında spor olayı da oluyor.
Yalnız yaş konusunda DKN haklı sormakta.
Koskoca herif çoluk çocukla oynuyor demesinler sonra.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Sayılır tabiki..su,hava,toprak ve ateş=doğa..sizinkiler teknolojiyle de birleşmiş,bu yüzyılda normal böyle olması.daha güzel.paylaşabilirsiniz deneyimlerinizi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:32 ----------
Oyun oynamıyoruz arkadaşlar..hobilerimizi,kendimize ayırdığımız zamanlarda yapmaktan keyif aldığımız uğraşları paylaşıyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:35 ----------
Doğa sayılmaz ama eskrim deneyen varmı arkadaşlar??
Eskrim kılıç sporu bir çeşit.tıpkı santraç gibi hamleler çok önemli.Ciddi eğitimleri sadece büyükşehirlerde var maalesef.Daha önce eskrim oynayan arkadaş varsa paylaşmasını isterim..
Eskrimi arkadaşlarla çok yaptım.
Harika bir spor ama ne yazık ki kalıcı arkadaşlıklar kuramıyorsun!
:(
Sonradan sonraya bunun özel bi kılıcı ve kıyafetleri olduğunu öğrendim tabi ama giden gitti.:(
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Eskrim ve battal gazi :-)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)