Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Isparta'da ilginç olay

REKLAM ALANI
    Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ

ISPARTA'da plakasız motosikleti akaryakıt istasyonunda sıkıştıran polisin zanlıyı yakalaması güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi

1 Ağustos Pazar günü saat 19.56'da plakasız bir motosiklet, sanayi bölgesindeki akaryakıt istasyonuna girdi. Benzin alırken polisi gören motosiklet sürücüsü, pompacıdan izin isteyip hemen oradan uzaklaştı. Sürücünün durumundan şüphelenen polis de motosikleti takibe aldı. Polisi atlatıp aynı istasyona 45 saniye sonra geri dönen motosiklet sürücüsü, yeniden akaryakıt alımına devam etti. Motosiklet sürücüsünün yeniden akaryakıt istasyonuna döndüğünü gören ekip minibüsündeki polis memuru, araçtan inip motosiklet sürücünün boynuna sarıldı. Bu sırada motosiklet sürücüsü gaza basarak kaçmak istedi. Ancak arkadan gelen ekip minibüsü motosiklete arkadan çarptı. Polis memuru ve motosiklet sürücüsü çarpmanın etkisiyle havaya fırladı. Sonrasında iki polis memuru motosiklet sürücüsünü karga tulumba gözaltına aldı.

Bu anlar ise akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Haberin kaynağı ve videosu için tıklayın
    HONDA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Polis aracının çarpması bilinçli ise adam meslekdaşını da tehlikeye atmış demektir. Sanki o an duramayıp çarpmış gibi de görünüyor. Bilinçli çarpması için fazla neden yok çünkü. Diğeri bir şekilde yakalamış adamı, araçtan inip yardıma koşması yeterli.

İşin aslını, o motosikletinin neyin nesi olduğunu bilmiyoruz. Sadece plakasızlık olmayabilir işin içinde.

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    iyide hemen nie zanlı etiketi yapıştıryorlar onu anlamadım
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Bence yakalamasıda yanlış gibime geldi.
    HONDA

Motosikleti
    CBF150-2011-Silver
    özür dilerim ama koptum ben
    olumune bu sevda..

Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Alıntı qenc_motorcu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok canım kopmak serbest
    HONDA

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    müdahale sakat, elemanlar temiz düşmüş.
    "ellerini başının üstüne koy" filan filmlerde oluyo galiba, amcalar dalmış karadüzen

ah bu gençler, bi "zuhaha"lar bi kopmalar
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

ahmet şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1
    Adamın yakaladını gördu halde arkadan carpıyor ne insanlar var ulen Bosuna demıyorlar ya burası turkıye heran hersey olabılır dıye Polısı bıle bır garıp...
    Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!

-ibrahim- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 150
    bende tutamadım kendimi

emocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arkadan çarpma falan yok

polis arabası hafiften dokundurmak istiyor. o sırada motor sürücüsü gazı açmış bir eli de debriyajda kafayı kurtarsa debriyajı hafiften bırakıp uzayacak arasıra motora hareket de veriyor ama kurtaramıyor kafayı sonra arkadan dokunmanın etkisiyle bi şekilde debriyajı bırakıveriyor ve motor uçuyor.

Benzeri durumlar başarısız burnout denemelerinde de olur . ama orda genelde lastik birden yol tutar ve altınızdan uçar gider .

http://www.youtube.com/watch?v=669lzShPrao

http://www.youtube.com/watch?v=YIC5S0q-Reo

banarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 HS RACİNG MOTORS
    [B]ah onlar polis olmayacak sivil de bir denk gelse boynuma atlayacak haa bende o zaman ne yapıyom o polisi
    59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
    CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK

Motosikleti
    HENÜZ YOK :(
    kesin plakasız diye adam korkmuştur şüoheli hale ondan gelmiş pardon filmindeki gibi.

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ford bu kolay durmaz
    112ciyiz

cardoso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni caracal 200
    burası türkiye allahdan patlatmamıslar benziniyi
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

Kusura bakmayın ama ben polisin çok bilinçsiz ve abartılı müdahelelerde bulunduğunu düşünüyorum.Sadece bu olayda değil pekçok olayda böyle.Millet polis korkusundan plakasızlık, ehliyetsizlik gibi basit sebeplerden hayatını riske atıyor.

Bu olayda ekip minibüsü ile gelen polis resmen ortalığı dağıtıyor.Fırlayan motor karşıdaki benzin pompasına çarpabilir, büyük bir yangın çıkabilirdi. Böyle müdahale olmaz. Yukarıda arkadaşın dediği gibi çarpmadan inip arkadaşına yardım edebilirdi.

philetoaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 250 ABS, 640 LC4 SM
    Olay ilginçmiş hakkaten de beyaz gömlekli bir amele var orda.. Elinde sigarayla!
    Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own

çok ilginç bi şey... jawa güzel yazmış +1

Alıntı emocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    polis arabası hafiften dokundurmak istiyor. o sırada motor sürücüsü gazı açmış bir eli de debriyajda kafayı kurtarsa debriyajı hafiften bırakıp uzayacak arasıra motora hareket de veriyor ama kurtaramıyor kafayı sonra arkadan dokunmanın etkisiyle bi şekilde debriyajı bırakıveriyor ve motor uçuyor.

Benzeri durumlar başarısız burnout denemelerinde de olur . ama orda genelde lastik birden yol tutar ve altınızdan uçar gider .

http://www.youtube.com/watch?v=669lzShPrao

http://www.youtube.com/watch?v=YIC5S0q-Reo
    doğru tespit,polis bilinçli dokunuyor ama dokunmanın etkisiyle debriyajı bırakıveriyor.ama motor ne zıplamış.bende yarıldım burda

HercuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSXR100
    gördüğünüz arkadaş yani motosikletli arkadaş arkadaşım olur ben tatildeydim yeni duydum olayı bu gun kendisinden. motor çalıntı demişler onun üzerine ait motosiklet , sabıkalı demişler hayatında bir tane biel suç işlememiş biri , o nasıl bir ökz lütürki o motora öyle çarpabiliyor ne kadar cahil insanların kontrolu altındayız görünüz! ve kopan arkadaşlara sesleniyorum fazla kopmayın başınıza gelirse anlarsanız !

yamyamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco Xciting500 geti gy 200 ( skygo ) & cbf 150
    zibidinin teki polisten kaçıyormuş
    polis de yakalamış.
    polis aracının vurması da benzinlik zeminlerinin kayganlığından birazda aracı sürenin heyecanından. ( bence ) ( ben kaç kere yere yapışıyordum ).
    haberlerde süre olarak belli bir bölümü gösteriliyor. yazdığı gibi motosiklet sürücüsünün ilk kaçış kısmı yok. sadece polisin çarptığı kısmı var.
    belkide ilk kısmı gösterseler kaçarken polise yaptığı el kol hareketleri de gözükecek.
    bazı yorumlar bana göre yanlış burası iki giriş çıkış yolu olan bir benzinlik. tek bir oto ve az sayıda polisin yapa bileceği en iyi iş.

motor neden plakasız eşşek niyetine satılan cinli motorlardan değil söz konusu motosiklet bir hız canavarı, ne yapacaklardı. sen kaç biz kovalayalım heyecan olsun mu diyeceklerdi.
    o motor belkiden buradaki arkadaşlardan birinindi ve çalındı.
    belkide üstündeki şahıs aile boyu tanınan bir suç makinesi idi ve orada görüldüğü gibi yakalandı.
    medyanın yönlendirmelerine, şahısları acındırmalarına, duygularımızı kontrel etmelerine müsaade etmeyelim arkadaşlar. olayın öncesini ve sonrasını isteyelim. biz talep ettikçe bunu bize verirler sonuç da arz talep meselesi.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)