bu kadar üzüntü bu kadar acı. bütün sözlerim yetersiz kalıyor. Başın saolsun Kenan
bu kadar üzüntü bu kadar acı. bütün sözlerim yetersiz kalıyor. Başın saolsun Kenan
motosiklet dünyası için büyük kayıp tabi. ben hiç tanımazdım ve bilmezdim ama belli ki epey büyük bi insanmış.
tüm 2 teker dünyasının başı sağolsun...
hadi arkadaşlar bu acılı günümüzde yanlız bırakmayalım... yarın herkez AKYAZI'ya
gelecek dostlarımdan bir ricada bulunmak istiyorum mümkünse türk bayragı getirsinler ..hatta bulabilen bikaç tane daha getirsin diger arkadaşlara veririz
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
hepimizin başı sağolsun...
faster than the speed of life...
Ne diyeceğimi şaşırdım doğrusu
Eve dönüş yolunda mutlaka radyo dinlerim. Haberlerde Sinan'ın kaza yaptığı ve ağır yaralandığı söylendiğinde çok üzülmüştüm ama şu anda okuduğum beni çok derinden etkiledi.............
Allah rahmet eylesin ve geride kalanlara da sabır.Mekanı cennet olur inşallah
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
allah rahmet eylesin,duyunca çok üzüldüm............
su anda duydum ve basımdan aşağı kaynar sular dokuldu, inanmak istemiyorum
Allah Rahmet eylesin
Kenan Ve ailesine Allah Buyuk Sabır ihsan eylesin
:(
Allah rahmet eylesin.... ailesine ve sevenlerine Allah sabır versın...
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
Başımız sağolsun Allah mekanını cennet eylesin
Hasan..
ALLAH (CC) rahmet eylesin.
Ailesine sabırlar versin. Amin.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
allah rahmet eylesın ellerım tıtreyerek yazıyorum dıcek bısey yok yakınalrına allahtan sabır dılıyorum
Sinan Sofuoğlu hayatını kaybetti!
Körfez Yarış Pisti'nde antrenman yaparken kaza geçiren ve yaralı olarak hastaneye kaldırılan Supersport Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun ağabeyi olan Sinan Sofuoğlu hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde, akciğerindeki kanamanın durdurulması için yapılan ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan Sofuoğlu'nun, bir süre sonra kalbi durdu. Sofuoğlu, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.
Hastanede umutlu bekleyişlerini sürdüren Sinan Sofuoğlu'nun babası İrfan, annesi Nuran ve kızkardeşi Nilüfer Sofuoğlu acı haberle gözyaşlarına boğuldu, sinir krizleri geçirdi.
Körfez Pisti'nde Motosiklet Federasyonu ve Marmara Motosiklet Kulübü'nün ortaklaşa düzenleyeceği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası'na hazırlandığı sırada motosikletten düşerek ağır yaralanan Sofuoğlu'nun, boynu kırılmış, kafa tasında travma ve akciğerinde de kanama meydana gelmişti.
2007 Dünya Super Sport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun ağabeyi olan Sofuoğlu'nun, pist şampiyonalarında türlü dereceleri bulunuyordu. Kenan Sofuoğlu'nun ise yurt dışında antrenman yaptığı öğrenildi.
AKYAZI'DA TOPRAĞA VERİLECEK
Kocaeli'deki Körfez Yarış Pisti'nde Pazar günü yapılacak yarışlar için idman yaparken motosikletiyle kaza yapan ve tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitiren Sinan Sofuoğlu, Akyazı'da toprağa verilecek.
Sofuoğlu'nun cenazesi saat 22.00 sıralarında hastaneden alınarak ambulansla Adapazarı'nın Serdiven Semti'ndeki evlerine götürülmek üzere yola çıkarıldı. Sofuoğlu'nun cenazesinin, Akyazı İlçesi'nde yarın kılınacak öğle namazının ardından, buradaki aile kabristanına defnedileceği bildirildi. Cenazeye yurt dışında bulunan kardeşi Kenan Sofuoğlu'nun da katılacağı belirtildi.
çok çok çok üzücü bi durum... hele ki bi profeyonelin hem de pistte yaralanıp daha sonra yasamını yitirmesi daha da üzücü...
Allah ailesine sabır versin, Allah rahmet eylesin....
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Kenan kaskına bir isim daha ekleyecek....
Halbuki daha geçen hafta yeni sponsor buldu kaskına ekledi diye sevinmiştik.
İçim acıyor.
Kaza ile ilgili detayları Körfez Pisti için açılmış olan topicte konuşuruz.
Ailesine sabır diliyorum.....
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Hep konuşurduk hayat ucuz falan diye ama hakikaten insan hayatının kimsenin gözünde değeri kalmamış...
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Allah rahmet eylesin , mekani cennet olsun
Allah yakinlarina sabir ve dayanma gücü versin
Übung macht den Meister
Allah rahmet eylesin,ailesine sabır versin.İkincikez evlat acısı çekmek çok zor bişey olmalı tarif edilemez.Sinan'ı geçen yılki yarıştaki açık ara farkı gözümün önüne geldi; son izleyişimmiş meğer...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
"Anneler Günü’nde kaza geçirmişti"
Ne kadar hızlı giderse gitsin, ne kadar birincilik de alsalar onlar annelerinin gözünde hala küçük bir çocuk. Onları pistlerde hiç yalnız bırakmayan anne Nuray Sofuoğlu, "Bu tutkularını engelleyemeyeceğime göre, sokaklarda yarışmaktansa pistte olsunlar. Pistler onlar için daha güvenli. Onlar benim çocuklarım. Yarışlarda hep yanlarındayım. Elimde havlu terlerini siler, üşütmemeleri için soğuk su içmelerine izin vermem. Birbirlerine çok bağlılar ve çok iyi anlaşırlar. Bir kez hiç unutmam, Anneler Günü’ydü ve yarışları vardı. Sinan motosikletten düştü. Havada uçtuğunu gördüm ve birden fenalaşarak bayıldım. Kendime geldiğimde hastanedeydim" diye konuştu.
Biliyorum hiç bir başsalığı ve taziye acıyı hafifletmez. ama onca zorluk onca engelli aştıktan sonra o kadar kötü bir felaket ki bu. duydum duyalı nutkum tutuldu, tam birşeyler düzelmişken herşey yolunda derken. en olmayacak yerde, en olmayacak zamanda, hiç bir göz yaşı dindiremiyecek olsada ağlamadan edemedim gece gece. Allahım sabırlar versin Ailesine mekanını cennet etsin.
ve Nuray annemin ellerinden öpüyorum defalarca. ne olur ağlama ve gurur duy oğlunla unutma ki bütün motosiklet camiası senin çocuklarındır.
Cikolota disLeriMizi.. Hayat DusleRimizi curutuyoR...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)