AŞB hangi seviyede olursa olsun yazdıkları yanlış şeyler değil.
Ülkemizin ihtiyacı olan şey bilginin paylaşılmasıdır.
Bilgi hangi seviyede olursa olsun paylaşılmadıkça cehalete bir faydası da olmayacaktır.
AŞB en azından bunu yapıyor.
Bildiklerini paylaşıyor.
Bir diğer konu da o yazmaya başladıktan sonra motosikletler medyada yer almaya başladı.
Yani elinde bir güç var ve bunu motosiklet sevgisi için kullanıyor.
Bu bile onu takdir etmemiz için yeterli bir sebeptir.
Bir konu hakkında bilgisi olan bir insan bunu paylaşmıyorsa o bilginin toplum için ne değeri vardır ki?
Bunların dışında AŞB'nin ekibi çok sağlam motosikletçilerden oluşmuştur.
Mekanikten sürüşe kadar her detayın uzmanları yanındadır.
Yani yazdıkların da sadece kendi görüşlerine değil, bu konunun uzmanlarının görüşlerine de yer verir.
Zaten hemen her yazısı forumumuzda da yayınlanıyor.
İtiraz edilecek noktalara gerek duyulursa bu konuların uzmanı olan arkadaşlar görüşlerini belirtirler.
AŞB ve motosiklet yazan herkes, bizim sesimizdir.
Onları bu işten soğutmak yerine, daha fazla destek olup, sayılarının artmasına çaba göstermek daha olumlu sonuçlar doğuracaktır.
Kişisel olarak sempatik ya da antipatik bulduğunuz birileri olabilir. Bu son derece insani, son derece normal ve kabul edilebilir bir olgudur.
Ama biri size bir şey öğretiyorsa, o insana karşı olan duygularınız arka planda kalmalı....
Yazdıklarımı kimse üstüne alınmasın. Eleştirmek için yazmadım.
Kendi görüşlerimi belirtmek istedim sadece.
(
benim çekindiğim konu, AŞB nin erkek egemen bir toplumda bir bayan olarak öğretici konumunda bulunmasının mı çekememezliğe yol açtığı konusudur.İnşallah böyle değildir.)