Yamaha Motor Türkiye 1 Temmuz - 31 Temmuz 2019 tarihleri arasında geçerli tavsiye edilen perakende satış fiyatlarını açıkladı.
İşte yeni zamlı Yamaha motosiklet modellerinin fiyatları
Yamaha Motor Türkiye 1 Temmuz - 31 Temmuz 2019 tarihleri arasında geçerli tavsiye edilen perakende satış fiyatlarını açıkladı.
İşte yeni zamlı Yamaha motosiklet modellerinin fiyatları
Hükümet nasıl da hoplatıyor daha net gördük.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
bu iş bitti artık , bu ülkede motor işi zengin işi ....
Şu son iki yılda resmen 2 katladı.. Eskiden ev fiyatına araba vardı, şimdi zorlasan ev fiyatına motor olacak...
"Çok Bilen Çok Yanılır"
Yürüdüğü yolda iz bırakmayan o yoldan geçmiş sayılmaz ...
50 cc 12 bin lira :/ bu ne lan Allahsızlar biz bu kur artışı yüzünden vergileri düşürüp kur artışını vatandaşa hissettirmeyin diyoruz yaptığınıza bak..
hani zaten alamıyorduk ya, böyle hiç alamıyacağız bence güzel oldu. teşekkürler yamaha. halkın dilinden anlıyorsun
Ohhhh super yamaha kalitesinbu benim xmax var memnunum
Süper fiyatlar. Hemen 2 sene önce aldığım Mt-07 yi aldığım fiyata satıp sıfır km bir yzf-r125 alayım.
Bizim motorcu vekile mail atalım da az pazarlık etsin vergi konusunda. Bizim de olsa H2R'ımız bizde R1M ile ekmek almaya gitsek..
Hükümet her şeye ortak. Rakı içersin 3 duble ona 2 duble sana, Araba alırsın bir sana bir ona, Depoyu doldurursun bir sana bir buçuk ona. Allah istisnasız hepsinin belasını versin.
Who's gonna stop us!
r25 30 kağıt olmuş, yürü be!
Geçen seneydi galiba "Seneye 250lilikleri 20 binden almaya hazır mısınız" diye bir konu vardı konu sahibine felaket tellalliği yapma filan demişlerdi o aklıma geldi
Elf gözlerin neler görüyor Legolas (o0)...
30,000 Tl ye 250 cc motosiklet alıciiizzz!!!.. Ben çok fakirim galiba başka açıklaması olamaz değil mi
Bülent Arınç beyefendi ne diyor..
"Benim ne alacağımı ben düşünmüyorum ki nitekim bazı edepsizler bunun üzerine yorum yapsınlar. Milletvekili ne kadar alıyor, emeklisi ne kadar maaş alıyor seni ne ilgilendiriyor kardeşim?"
adam haklı, kesin sesinizi ve ödemeye devam edin,
verdiğimiz bu vergileri sorgulamak ne haddimize, şu fiyatlara bak, kimleri zengin ediyoruz iyi görün.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)