29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Korteji - İstanbul
Reklamlar
-
Admin
Birçok Motosiklet Kulübünün de Katılımıyla 29 Ekim Cumhuriyet Kortejimizi bu yıl da her zamanki geleneksel yerinden gururla hareket ediyor.
Kortejimizi bu yıl "29 EKİM CUMURİYET BAYRAMI VE ŞEHİTLERE SAYGI SÜRÜŞÜ" olarak düzenliyoruz.
Dosta Düşmana "BİZ BURADAYIZ" demek, değerlerinize sahip çıkmak için bize katılın.
Katılımcı motor kulüplerindenve ferdi katılımcılardan isteğimiz fermuar düzenine ve güvenli sürüş konularına hassasiyet göstermeleri ve Cuhuriyet çocuklarına yakışır bir kortej yapılmasına destek vermeleridir.
Motorlarımızı Bayraklarımızla Donatalım, Kırmızı ve Beyaz renkler ağırlıkta giyinelim ve bu anlamlı günü daha da anlamlı hale getirelim.
PROGRAM
Anadolu yakası Kortej için buluşma yeri Suadiye Oteli Önü
Buluşma Saati : 11:30
Hareket Saati : 13:00
Avrupa yakası Kortej için buluşma yeri Dolmabahçe
Buluşma Saati : 13
Hareket Saati : 13:40 ( Anadolu yakası grubunun gelişi ile hareket edilecektir. )
Güzergah: Suadiye otel önünde buluşup hareketle birlikte Bağdat caddesinde kortej sürüşü yaparak. Edirne Kapı şehitliğine gidilecektir .
Türkiye Motosiklet Platformu
Facebook etkinlik sayfası
Reklamlar
-
12 gibi avrupa yakasındayız kimi yerler avrupa yakası 11.30 yazmış
-
erken gelsende bekliyorsun 11.30 çok erken olur
-
Gaziosmanpaşa eyüp alibeyköyden giden varmi beraber gidebiliriz?
Kontrol edemediğin güç , güç değildir.
-
Predatör kaskım ve siyah hyosungumla ordayım görenler selam verirse sevinirim tanışmış oluruz
-
Fatihten giden varsa beraber gidebiliriz
-
Kortejlere o korteji bozup sacmalayanlar yuzunden karsiyim.
-
Dolmabahceden yuzlerce motosikletli olarak edirnekapi sehitligine vardik. Ee sonra, niye oraya gittik biz, amac ne... Toren alaninda konusma yapan kulup baskanlarini, organize eden insanlari dinleyen, orada bulunan kisi sayisi bayragi tutanlari saymazsak 50 kisi var yok
Bir de motosiklet kulupleri vardi birkac tane, bilmiyorum hangi kulup, onlar hep kendileri takiliyor, toren alanina gelmek soyle dursun, alakasizca tesadufen gelmis gibilerdi.
Birlik beraberlik ruhu yok gibiydi, cogu kisi kalabaligin uyandirdigi haz icin, disaridan izlenip alkislanmak icin suruse katilmis belli.
Apacileri saymiyorum zaten
Kortej karisiklikmis bunu anladim.
-
ben ilk defa katıldım bu sene , suadiyeden başlandı bi grup apaçhinin olduğu bölüme denk geldim , nekadar geride yada ileri kaçmaya çalışsamda her seferinde önüme düştüler , eminönden unkapanını geçtik ten sonra ufak bi kaza olmuş tartışıyolardı ama kısa sürdü herkez yoluna devam etti , şehitliğe geldik ama yönlendirme olmadığından etrafta, şehitlikleri dolaşıp dua ettikten sonra insanların ayrıldığını görünce bende geri dönüşe geçtim.
organizasyon güzeldi sadece akışının bir bir yazılması ve edirne kapıdan tekrar toplu halde geri dönüş yapılsa daha iyi olurdu gibi geliyor bana
-
30 Ağustos kortejine göre epey eksiklikler vardı örneğin 30 ağustosta grup üyeleri belirli yerlerde yolu kesekerek güvenli bir şekilde geçiş yapılmasını sağlamışlardı dünkü kortejde bu fazla olmadı çoğu yerde bizzat kendim yolu kestim bu sebeble arkalarda kaldım arkalarda kalınca da korteji yakalamak için gaza abanan trafiğin arasında kalmış sürücüleri gördüm zaten bundan sonraki kortejlerdede gruplar önde gideceklerini belirttiler bence grubun önünde ortasında ve sonlarında gruplar olmalı ve yeni katılanları hem disipline etmeli hemde kortejin amacı dışına çıkılmasını önleyebilirler arkadakileri bir başlarına bırakmaları yanlış bir hamle olacaktır
-
-
ben işte bu yorumlar yuzunden korteje gitmedim
-
Ben de ilk defa katıldım ve açıkçası tedirgin olmadım diyemem. Normalde fermuar düzeninde ikili ikili ve tek şerit gidilmesi gerekirken, 3-4 şerit halinde ve tam bir keşmekeş şeklinde gidildi. Arada sağdan soldan gaz açanlar, öndekine yetişmek için makas atanlar cabası. Bağdat caddesinde şaşkınbakkal'ı geçtikten sonra soldaki kaldırıma çıkan bir scooter bile gördüm. Biri geçerken dokunmuştur sanıyorum. Ama ne olursa olsun keyif almadım diyemem. Böylesi büyük bir topluluğun farklı amaçlar için bile olsa birlikte olması, gövde gösterisi yapması çok güzeldi. Daha planlı programlı olursa çok daha güzel olur elbette.
-
Super Moderator
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)