Motorcu kızdan çevre duyarlılığı. Yerlere çöp atanlara unutulmayacak cevap. (video)
Reklamlar
-
Rusya'da bayan motosiklet sürücüsü, araçlarından dışarıya çöp atan kişilere unutamayacakları bir ders verdi. Motorcunun otomobil sürücülerinin dışarı attıkları çöpü alıp tekrar araçlarının içine geri göndermesi büyük beğeni topladı. Kaskına bağlı kamerası ile kaydettiği görüntüler bir hafta önce internette yayınlandı ve video beş milyondan fazla izlendi. Kendisini cesareti ve duyarlılığı için tebrik ediyoruz.
Reklamlar
-
Böylelerine modern dünyada herzaman ihtiyac var.
-
Daha önce verildi...
-
bana sanki birazcık reklam için yapılmış gibi bir hareket geldi..videonun gerçek olduğunu düşünmüyorum :/ ?
-
Canımsın
-
newceri adlı üyeden alıntı
Böylelerine modern dünyada herzaman ihtiyac var.
İşte asıl can alıcı nokta bu.!
Türkiye' de özellikle İstanbul' da bu haber şöyle olurdu.
Çevreye duyarlı motosiklet sürücüsünün feci ölümü, tartaklanması, linç edilmeye çalışılması. v.s. v.s.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
Bunu türkiyede yapmak zordur ama kadını tebrik etmek lazım
-
Başarılı. Ama Tr şartlarında biraz sıkar sonu pek hayırlı olmaz
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ...
Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
-
-
levent kırcanın bır kabaresınde ıslenmıstı yanlıs hatırlamıyorsam.kamu spotu tarzındaydı.portakal kabuklarını ve sıgara kulunu ıcerı atıyordu elemanlar
-
-
FAke de olsa konu ve verilmek istenen mesaj
-
bence güzel olmuş fake ise de verilen mesaj yeterlidir
-
türkiyede olsa
sonrasını tahmin edersiniz=)
-
rusyanın türkiyeden aşağı kalır yanı yok gerçeklik payı düşük orda da sıkıntı çıkardı yüzde seksen
-
Rusya'da çıkartır vururlar ne Türkiye'si hey yavrum hey
-
ben inanmadım şahsen gercek olduguna özellik mc donalds cıkınsındaki olaya...
-
fake yada değil,kişinin motoruna burada araba satıyorlar (triumph troxton yanlış yazmış olabilirim) gayet güzel bir uygulama, sizin önünüzde sigara izmariti atana kül tablasını ... tövbe ets.
-
-
hepsi mi tesadüf
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)