motorize26 ılk bulusmasını gerceklestırdı sonunda
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Reklamlar
-
bravo !!!!!!!!!!!!!!!! şimdi sırada grubu büyütmek ve arkadaşlıkları pekiştirmek var değilmi?bir dahaki fotolarda daha kalabalık bir grup bekliyouz selamlar
-
vay kardeşlerime bak...bir regülatör hatırası...oda güzel...
ben hep espirikli biriymişim ya...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
way hain arkadaşlarım. Çok konuştuk ettik ama yine bensiz olmuş toplaşma. Olmuş olması yeter. Bi dahakinde daha büyük olmak ümidiyle...
Deli, her seyi yapabilecek yetenekte olan; ancak yapacak degerde bir sey bulamayandir.
-
Ama gerçekten çok rüzgar vardı! Hatta fırtına desek yeridir...
Abicim benim saça - başa bakar mısın?
İşte size kask takmamanın en büyük kötülüğünden biri.
Rüzgarı yedin mi! Böyle oluyorsun! Hehe
İşin kötüsü ; manita resmi görürse = bu halin ne ? diyip bırakır walla...
Güzel bir gün geçirdik.Dostlara TEŞEKKÜRLER...
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
argento sen eskısehırlımıydın.haberım yok benım.nıye yok.volkanla falan konustuysan ondan al msn ı yada sıtedekı uye bılgılerı bolumune bak.ben yazıyım buraya ama edıtlenebılır msj?
zibidi_oglan@hotmail.com.burdan ulas.bıdahakı bulusmada 1 arkadasımız daha olucak sende gelırsın.gorusuruk bana ulasırsan.
vıper_1 kardes sen sac bas olayını cok taktın.bırak daanık olsun yaa.hangı motorcu duzgun sacla gezmıs?? ya arkadaslar bı dıyın yaa.sımıd wolkanınmı benımmı saclar daha kotu.len 6 aydır berberın onunden gacmedım.yakında bonus reklamına orjınal olarak cıkcam.:D
-
yaw
oylee ya ruzgar şekil falan bırakmamış ama guzel gezıydı...fotoraflar için saolun abilerim eyvallah bozdağına karda mangala hepinizi beklriz :D
-
-
valla Arkadaşlar Allah sizi İnandırsın.. O kadar çok scoter kullanmak istiyorum ki size anlatamam.. Özellikle Honda nın Beat modeli çok hoşuma gidiyor.. Üzerine binip saatlerce dolaşmak istiyorum.. Şu an motorsikletim var mı? Evet Var ZX- 6R .. Ama ben bir scoter hayranıyım bu belki size komik gelebilir ama evet gerçek bu ve ben bir scoter bile alamıyorum.. Onun için şimdi resimlere bakıp iç geçirdim.. Çok güzel dostlar..
-
18 Aralık 2005, 17:09
mystery , sen nerdesin? ESK. e yakınsan bir hafta sonu motorları takas edelim.Gün boyunca sen scooting , ben racing gezer dururuz...
-
14 Haziran 2006, 12:39
motorıze 26 ekıbı bu tarz bulusmalar geçeklestırmenız çok guzel ve sızlerle en kısa zamanda tanısmak ısterım eskısehırde takıldıgınız bır yer varmı?
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
-
14 Haziran 2006, 23:25
bu gezi ilk gezi fakat bu geziden sonra pek çok gezi daha yapıldı ben şu an eskişehirde değilim ama bu site vasıtasıyla grup birbiriyle haberleşiyor link aşağıda son güncel gezi ve etkinlik bilgilerini buradan bulabilirsin..
etkinlikler ve gurupla haberleşmek için tıkla
-
15 Haziran 2006, 17:03
BEYLER TEKRAR TOPLANICAKSANIZ BIR HABER EDIN BEKLIYORUM
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
-
17 Aralık 2006, 23:38
-
17 Aralık 2006, 23:45
patenize ekipler muhabbeti en güzeliydi
-
heygidi günler be 21-09-05 tarihinde haydolmuşum şimdi koca adam olduk boyum fılan ne kadar kısaymış ya gençliğimiz mt de geçdi vallahi mt nin kucaklarında büyüdüm
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
-
mete_han adlı üyeden alıntı
vay kardeşlerime bak...bir regülatör hatırası...oda güzel...
:
ben hep espirikli biriymişim ya...:mrgreen
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
ewet önceden yazdıklarıma bakıyorumda çok salakmışım sanki mete abi sende her zamanki gibi espirütüel
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
-
03 Haziran 2007, 02:42
-
03 Haziran 2007, 17:24
Benim eski motorum da Kanunmi PoPCorn du Şimdi bizim matbaada gazete dağıtımı yapılıyo onunla keske vermeseydim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler