[ADANA MT]10 mayıs karboğazı gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Beğendim, elinize sağlık
Gürsel senin telefon güzel çekerdi, lensini silsene arada bir
-
-
Çok hoş aile gezisi olmuş.. Allah bağışlasın çoçuklar çok tatlı.. Bu arada kar boğazı çok süper görünüyordu. Sanırım cep telefonu yerine iyi mercekli makina olsaydı daha iyi olurdu. Ama iki dağ arasında gerçekten boğaz... Süper..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
-
güsel bir pazar gezisi idi halukçum resimleri bekliyoruz,gürselim teşekkür ettik
-
-
-
muzaffer abi gezi güzel olmuş elinize saglık yolunuz ve farınız açık olsun
Dağda Kurt Yollarda XT600
-
Gaziantep İl Temsilcisi
Adana mt durmamiş anlaşilan yıne elinize kolunuza sağlik sizleri seviyoruz.
Gaziantep den selamlar.
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
-
asıl resimler yüklenmedi arkadaşlar, bugün yüklenir sanırım
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
-
Mersin İl Temsilcisi
Yine kazasız, belasız sımsıcak ortamlarda güzel bir gezi. Birlikteliğinizin daimi olması dileğiyle...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
resimlerin kalanları kimde yaws
Bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını, lakin aç idik yedik karanfil parasını.
-
mükemmel gezi olmuş arkadaşlar...küçük arkadaşlarımızda katılmışlar geziye..ayrı bir renk katmış ufaklıklarda.. ve emeği geçen herkeze teşekkürler.
-
Converter01 adlı üyeden alıntı
resimlerin kalanları kimde yaws
Diğer resimler haluk hocamda, inşallah akşama yükler
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
Adana MT Karboğazı Arabalı Motorlu, Çoluklu Çocuklu, Cümbür Cemaatli Gezisi
Adana Mt bu hafta eğlenceli bir geziye imzasını attı. Gökhan hocamın Aydın’dan getirdiği deve sucuklarının, yetmez diye buna eklediğimiz eşek sucuklarının bu hafta Karboğazı’nda bir hesabını alalım dedik. Bence iyi de ettik çünkü hepimiz gayet eğlendik. Katılan tüm arkadaşlarımıza ve sucuklar içinde Gökhan hocama teşekkür ediyoruz. Ve unutmadan, tüm annelerimizin anneler gününü kutluyoruz.
Bu arada Karboğazı’nın Milli mücadele tarihimizde de önemli bir yeri olduğunu öğrendik Önce size 44 geyik avcısının yaklaşık 700 kişilik bir Fransız birliğini nasıl esir aldığının destansı hikayesini okuyabileceğiniz resmi veriyorum daha sonrada gezi fotoğraflarını… İyi seyirler.
Her zamanki gibi sabah Mola tesislerinde toplanıp fotolarımızı çektirdik.
Ve yola çıktık
Ahmet
Komşum Emre ve eşi İrem
Bora abi ve ailesi
Alper
Çelik Gürsel
Mustafa abi
VFR Mehmet ve Cengiz abi
Mehmet ve ailesi
Karşıya gidiyoruz
Tabi kahvaltı yapılmadan çıkıldığı için herkes aç. Bu yüzden hemen yemek işine girişildi.
Sucukçu rambo
Bu duruş pek hayra alamet değil ama hadi neyse.
Hanımlar titiz tabi. E hijyen de önemli.
Anneler günü sebebiyle bugün erkekler çalıştı.
Bıdıklarda pek eğlendiler bugün.
Buda Türk insanının ne denli mucit yapıya sahip olduğunu gösteriyor. Kim yelliyecek bu ateşi şimdi ver gazı yansın. Yalnız bizimkiler gaza gelip gazı fazla açınca ateş söndü.
Adana MT’nin bıdıkları,
Sucukları, (yuh bize şu hale bak)
Güzelleri,
Babayiğitleri,
Sultanları,
Domatesleri,
Çocuk ruhluları,
Yavaş be çocuk elinden mi alıyorlar
Bu Gökhan hoca varya nasıl bir adam ya. “Sucukları ben getirdim en fazla ben yiyecem” dedi. Ekmeğe bak boyundan büyük.
Evde de aynı şeyi yapıyor herhalde hülya hanımın haline bakın bir deri bir kemik. Yazık garibim Allah bilir ne işkenceler görüyordur.
Allahım sen akıl fikir ihsan eyle demekten kendimi alamıyorum. YORUMSUZ.
Konkenciler
Alper (redali79) arkadaşımız bir incelik etmiş bizimle tanışmaya gelirken bize tatlı getirmiş. Bizde hiç sevmeyiz zaten. Kendisine teşekkür ederiz.
Bukadar eğlence müziksiz olmaz. Bizde yetenek çok.
Köprüde karşılaşan iki keçi vardı ya bunlar onlar işte.
Keşif gezisine çıkanlar. Bnlar da diğer keçiler.
Alınan o kadar enerji nasıl boşalacak tabi ki bu şekilde.
Böylede zor oluyor yahu
Rekor denemesi yapacam. Bi tane de sırtıma alsam nasıl olur acaba.
Deve sucuğunu yiyince böyle oldular. Demek ki bu sucuk çok hızlı bir şekilde kana karışıp insanı mutasyona uğratıyor.
Birlikteliğimiz
Bunlarda kızları değişmişler, sıkıldılar herhalde.
Gençler yetişiyor, yetiştiriyoruz.
Karboğazı’ndan sonra çay içeye gittik
Tarihi akköprü
Veda zamanı
-
-
cengiz abinin makinesinde de olacak resimler
Bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını, lakin aç idik yedik karanfil parasını.
-
Adana İl Temsilcisi
AYDIN'dan bizleri düşünüp,deve sucuğu getiren sevgili arkadaşımız GÖKHAN'a,resimleri yükleyen arkadaşlarıma,bu eğlenceli günde bizlerle birlikte olan tüm rüzgar sevdalısı arkadaşlarıma ve ailelerine teşekkür ederim.çok keyifli bir bahar gezisi oldu,anneler gününe denk gelmesi de ayrı bir anlam kattı.hepinize sevgilerimle.::
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
ooooo bir daha ooooo yine döktürmüşsünüz beee güzel bir gezi daha olmuş sucuklar da çok güzel görünüyor kokusunu ceyhandan aldım afiyet bal şeker olsun yarasın hepinize
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)