... .
Aloooo....Fadıl resimler nerdeeeeeeeeeeeee.....................
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
biraz daha yatsaymışın sibobu bulacakmışsın
Birde kask yaratıcıymış ha yarım kaska havalandırma
Kendine vakit ayırdığın ve gezi fotolayıp paylaştığın teşekkürler.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Iyi yapmissin da resimlerin adres sonlarindaki [IMG]
yazan yerleri
[/IMG]
olarak degistirirsen resimleri gorme sansimiz olur.
Boylece topic daha bir anlam kazanir kanimca.
Birini becermissin mesela gorunuyor.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Hadi canım nerde görünüyor işte
ehehe kaşla göz arasında düzelttim linkleri iyi seyirler
Kaskın içindeki senmisin?...
Agv almışız?....
Hocam siz bu mesajı yazdığınız saliseler öncesinde düzelttim linkleri tekrar seyreyleyebilirsiniz
Afiyet olsun
Yok o ben değilim dublörüm o..Başımı kaşımak için bile onu kullanıyorum bu aralar
Bu arada agv alalı bayağu oluyo ama bundan da memnun değilim
Saolasın Piiirim paylaşım için
Güzel resimler çekmişsin Haberimiz olsaydı keşke bende bugün düşündüm biraz turlamayı ama kısmet değilmiş
çok güzel resimler...çiçekler zaten harika....rabbim ne güzel renk desen vermişte yaratmış...bakıp ta o yüceler yücesini görmemek imkansız....çok teşekkürler paylaştığın için...
Kediyi biraz daha sıksan ölecekmiş be usta
Güzel paylaşım tşkler
pierim döktürmüşsün yine kaskın hayırlı olsun .. seni suomY VANDAL paklar ;) viraj olayı da güzel olmuş ... karaburuna giderken virajlara iyi yatmışım baksana dersini iyi anlamışın bana artçıyken neyse bu ay geleceğim şu menzili uzun bi ayar çekme işine hazırlan derim
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Eee sayın başbakanımız belediyelere şu gereksiz festivalleri yapmayın artık dememişmiydi
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Fotoğraflarıyla, güzergahıyla, güzel bir gezi olmuş.Kazasız sorunsuz nice geziler.
adam gerçekten çok yetenekli..
çocuklarını elin parasıyla yurtdışında okuttu..
kimini gemi filosu sahibi yaptı, kimisini bilmemne..
damadını çalıkta genel müdür bile yaptı..
eşinin daha biriki senelik olmasına rağmen, sağlık şirketinin başarıları dillere destan zaten..
daha bu ailesine yaptıkları.. ya etrafındakilere yaptıkları..
böyle bir başbakan sıra bize geldiğinde bize de neler yapar ne hallere getirir kimbilir.. dokunduğu ihya oluyor..
gerçi sıra bize gelene kadar, bizden gidenlerle diğerleri ihya olduğu için, işimizi aşımızı biraz kaybedebiliriz ama sorun değil.. nasıl olsa herkese tek tek dokunacaktır. zaten hiç bişi olmasa bile ergenekonun un bilmemkaçıncı dalgası dokunacaktır..
neyse.. pierzig vurcak beni katlettin topiğimi diye
gerçekten güzel gezi güzel paylaşım. birini çekip durmuşsun gözümüzden kaçmadı değil
yapmadık ama yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.. boşver be arkadaşım. icraat yok ama istidat var.. elbet bigün yaparız bizde
yalnız bu memleketi düzeltmek için 3 değil 3 milyon çocuk lazım en az.. artık hepimize kaç çocuk düşüyor sen hesapla.. neticeyi bildir bana ki en azından hedefimizi bilelim..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)