MT Garipçe Gezisi / Fotoğraflar, Videolar ve Gezi Yorumları
Reklamlar
-
Admin
Reklamlar
-
Korkutucu ve kaos içinde bir grup sürüşü, yol boyunca her an bir SS tarafından arkadan çarpılma korkusu, kalede artistlik yapmaya çalışırken başkasının motorunu denize uçurmaya yeltenenler, restoranla kavga, rüzgar ve soğukta açık havada 1.5 saat boşuna beklemek...
"İyi geziydi" tanımına kesinlikle katılmıyorum.
-
banlanmadan önceki son yazımda planı iyi yapılmamiş, grup surusunun hic kaale alınmadıgı ama kotu baslayıp kotu devam eden ama ıyı bten bır gezi oldugunu söyleyeblırım... katılan herkese teşekkurlerr.. fotoları tek bır lınke yukleyınkı ulasılması kolay olsun...
-
bende demin geldim şimdi bi takım şeyler yazıpta cadı arkadaşımızı zan altında bırakmak istemem o elinden gelen herşeyi yaptı ama o ilk lokanta yamuk yaptı sonra beklemekten sıkılan ve gidenler oldu açıkcası yanımda gelen arkadaşlarım bile hadi gidelim artık die direttiler ama sonrasında başka bi lokanta ayarlandı bekleme esnasında bir arkadaşımız park halindeki motora arkadan carptı hasarda var bende naklen videosu var eklicem siteye açıkcası 2.lokantanın verdigi yemek cerez gibi birşeydi 8 tane hamsiyle benim gibi zayıf bir adam doymadıysa kimse doymamıştır ama herşeye ragmen güzel bi geziydi ama açıkcası çok korktum kaza fln olcak die tanıdık yüzleri görmek çok güzeldi dediğim gibi cadı arkadaşımıza yüklenmiyelim lütfen elinden birşey gelmezdi bizimle olan alakası ve ilgisi için teşşekür ederim.birkaç arkadaşın bu etkinlikten ders çıkarması lazım motosiklet net cok yaygın her kesime ses getirdigi için ilk kez katılan arkadaşlar fln oluyo ondan bi kaç aksilik oldu inşallah bunlar düzelir neyse gitmem gerek açlıktan ölcem
-
-
Khutuck adlı üyeden alıntı
Korkutucu ve kaos içinde bir grup sürüşü, yol boyunca her an bir SS tarafından arkadan çarpılma korkusu, kalede artistlik yapmaya çalışırken başkasının motorunu denize uçurmaya yeltenenler, restoranla kavga, rüzgar ve soğukta açık havada 1.5 saat boşuna beklemek...
tekrarını senden bekleriz kardeşim
-
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
selam gezi herşeye ragmen güzel oldu 1-2 tatsız olay dışında bir konuya açıklık getirecegim ben profesyonel olarak cross egitimi alıyorum cross hocamda orda oldugu için ögrendiklerimi küçük bir gsteri şeklinde eglence amaclı göstermek istedim 1-2 hoplayıp zıpladım arkamdan gaza gelip scooter vs. tarzı motorlarla benm yaptıgım hareketleri yapmaya çalıştılar taaki 50 beygirlik chopper ile bir arkadaşımız diger arkadaşın motoruna vurana kadar arkadaşlar.iki arkadaşada çok geçmiş olsun diyorum keşke böyle bir olay olmasaydı dedigim gibi cross harici motorlarla lütfen bidaha aynı şeyleri tekrar etmeyelim herkese iyi günler.
[COLOR="Yellow"][B][I]FenerBahçeli[/I][/B][/COLOR] [B][COLOR="Blue"]Olmak Ayrıcalıktır.[/COLOR][/B]
Küçük Hırsızlar El Feneri İle Büyük Hırsızlar Deniz Feneri İle Götürür...:wiinkk:
-
MT Garipçe Gezisi / Fotoğraflar, Videolar ve Gezi Yorumları
arkadaşlar geziden daha yeni döndük. gelen ve bizlerle birlikte olan herkese teşekkürler. resimleri bu topakta toplayalım.
özellikle cerrahi arkadaşımız seni bekliyoruz.
-
soğuk havaya rağmen sıcacık bir buluşma oldu kanaatindeyim.
cadı ellerine sağlık, zor durumda bile işini yaptı,15 dakika içinde yeni bir mekan ayarlandı.çağlayı eleştiren arkadaşlar siz kızın lokantada oturduğunu yada yemek yediğini gördünüzmü?
ha bu arada nasıl olduysa hesapta çok büyük açık çıktı
herkesten tekrarda gönül rızasıyla para toplandı.
tüm olumsuzluklara rağmen dostlarla bir arada olmak güzeldi
ve MT 6 yaşına girdi bugün nice senelere MT
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
ne açığı ya..............
yuhhh.............
-
Vallahi bir aydır merakla bekliyorum
-
evet sesim birilerine ulasmis cok sagol
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
Khutuck adlı üyeden alıntı
yaparsın bir gezi seninkine katılır sonrada klavye başına geçip atar tutarız canım
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
-
-
evet arkadaslar hesap numaramı veriyorum birazdan
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
anlasilan hava iyiden ,iyiye sıogukmusgelemedim
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
gezi harikaydi arkadaslar hiç öyle atip tutmayin şahsen ben hiç şikayetci degilim...şimdi benim en cok merak ettim yolda giderken çekilen videolar bunlari çok merak edyorum resimlerden ziyada elimde bi lastik yakma vidyosu varki akıllara zarar 18+
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
cerrahi....
ayrıca çoooooooook teşekkür ederim...
allah razı olsun...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler