Çok güzel olmuş.....
Yanlız biz İstanbul'da olanlar için böyle yollar hep gıpta edilecek yollar....
Bizim için de sizler bol bol keyif yaptıkça hoş oluyor. Allah'a emanet.....
Güzel bir gezi, güzel resimler, en kötü gününüz böyle olsun.
MOTOSIKLETIM ; PEUGET 250 SATELIS
Yalniz dikkat ettimde gezi suresince cekilen fotolarda gordugum kadari ile kayseri mt grubu yolda motosiklet grup surus kurallarina pek uymamis Ben kayseriye ve urgupe her sene en az 2 defa gelirim ancak bu sene motosikletle gelmeyi dusunuyorum 10 saatlik bir yol
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
kayseri, kayseri
teker yapan arkadaşımı kınıyorum, cuma günü bende teker yapıyordum kendimi de kınıyorum. ama bu tip fotoları siteye atmıyorum bence sizde biraz duyarlı olun, gezideki bütün motor severlere bukareleri bize yaşatan herkeze saygılarımı sunuyorum.
güzel gezi oldu. umarım en yakın zamanda daha güzellerini yaparız..
fotolar için yeniden teşekkürler
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
vayy anamın memleketi incesuu bi fotoda olsa görünce içim bi acayip oldu; Gitmeyeli yollar müthiş olmuş...
scooter diil VESPA
İyi gezi olmuş paylaşım için tş.Arkadaşta r1 le ii kafa yapmış tb.istersen arkayı kaldır onlarıda koy.Kim naparsa kendine yapar kimseye bakarak iş yapılmayacağını öğrenmeliyiz.
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
ferhat bi günde develi'ye doğru gidin,bol bol foto çekin.
kayseri MT tekeriniz düz bassın
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
saol ferhat abi fotolar için
Yüksek Kalite Üstün Performans
arkadaşlar güzel bir gezi olmuş emeğinize sağlık biraz'da kayseri merkezinin foto'larını görseydik süper olurdu özledik memleketi race,scooter,enduro,cruiser ayrımcılığı yok işte motorculuk,dostluk budur..
Cok Cok güzel arkadaslar ; Tebrikler
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
çok güzel gezi olmuş kayseri'mt..çalışmasaydım bende gelecektim ama inşallah bir dahaki sefere
arkadaslar süper bi gezi olmus.gelemedim elimde olmayan sebeplerden dolayı..içime oturdu çok kıskandım:D
emeğinize sağlık güzel bir gün gecirmişiniz
tebrikler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)