evt arkadaslar gercekten cok keyifli ve cok güzel bir geziydi.
İSTE RESİMLER
TEKERE KALKARKEN
evt arkadaslar gercekten cok keyifli ve cok güzel bir geziydi.
İSTE RESİMLER
TEKERE KALKARKEN
Adana MT yine çok keyifli bir geziye imsasını attı. Bugünkü rotamız Mersin-Gözne idi. "Kimler geliyor", "ben gelirim", "yok ben gelemem", "bana patron izin vermiyo", "banada hanım izin vermiyo" 'ların sonuda yine yine çoluk çocuk toplam 20 kişi olduk ve düştük yollara. Kimi arabayla, kimi motoruyla katıldı geziye. yine sucuklar yendi, tatlılar götürüldü. Damarlarımızdaki kolestrol oranlarını yükseltik, güldük, eğlendik ve dönüş vakti geldiğinde birbirimize iyi yıllar dileyip ayrıldık. Geziye katılan sucuklara emeği geçen herkese teşekkürler. En kötü günümüz böyle olsun.
1. Burası Gözne'den mersin manzarası Panaromik fotoğrafdır.
2. Her gezide olduğu gibi abah toplaşıp fotoğraf çektik (bir nevi sabah içtiması)
3. Aile babası Gökhan Hocam
4.
5. Hülya hanımın parmaklara dikkat ödem olmuş gibi. O cüsseye o parmak
6.
7. Grubun bıdığı Mina hanım
8. Baba ve Oğul
9.
10. Daha heybetli duramazdım herhalde, analar ne yiğitler doğuruyor breh, breh breh...
11. Sucuklar hazırlanıyor.
12.
13.
14.
15. Sucuğa hucuma beş kala
16.
17. Herkes çok açıkmış ilk partı sucuklar da ortalık toz duman oldu.
18. Kurtlar sofrası
19.
20. Yiyoruz içiyoruz nereye gidecek bunun sonu merak ediyoruz.
21. Hala yiyoruz.
22. Yenmiyecek gibide değilki mübarek. Bu sefer az yiyeyim dedim yine yarım ekmek gitti.
23.
24. Muzaffer abinin Aquila denemeleri
25.
26.
27.
28. Sıra geldi tatlıya
29.
30.
31.
32. Tabiiki yine kendini kaybedenler oldu.
33.
34. Veeee ayrılma vakti fotoları
35.
36.
37.
38.
39.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
güzel bir hava vardı.son derece keyif aldığımız bir gezi oldu.katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
yine on numara gezi olmuş paylaşım için tşk
Yine çok güzel gezi olmuş fotoların devamını bekliyoruz..
çok güzel bi gezi olmuş allah içinize sindirsin
aynısını yazim yine on numara bi gezi olmuş paylaşım için tşk
sucuklarda harika olmuş karnım acıktı walla
iki kere aynı resimlere gerek yok bunları sialeyim
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
müthiş bir gezi olmuş herzamanki gibi herkezin yüreğine,emeğine sağlıkk!..
[B][COLOR="Blue"]EN GüZeL GeZi EvE GeLiP MoToRu SöNdüRdüğüN GeZidiR...[/B] [/COLOR] :bestmt:[B][COLOR="Blue"] ÜNALCAN SOYSARAÇ [/COLOR][/B]:bounce:
güzel eğlenmişsiniz ama resimlerde eksik var,macera yok aksiyon yok manzara yok,yok oğlu yok ben zevk almadım,boş geçmiş gibi sanki sucuk yemeye gitmiş gibi bir görüntü var yaf çamur atacam ya nasıl atim diye düşündüm ancak böyle olur dedim,tekerinize sağlık hoşgeldiniz
şu yılbaşını bir atlatalım tarsus berdan çayının denize döküldüğü yer var oraya bir keşif gezisi yapıp sonra kısırlı köfteli hatta ve hatta sucuklu çadırlıda olabilir diye bir atraksiyon düşünüyorum.Daha önce biz ailecek kamp kurmuştuk orda bir tarafın berdan çayı bir tarafın ağaçlık ön taraf akdeniz çok güzel bir yer yılbaşında konuşuruz
güzel eğlenmişsiniz ama resimlerde eksik var,macera yok aksiyon yok manzara yok,yok oğlu yok ben zevk almadım,boş geçmiş gibi sanki sucuk yemeye gitmiş gibi bir görüntü var yaf çamur atacam ya nasıl atim diye düşündüm ancak böyle olur dedim,tekerinize sağlık hoşgeldiniz
şu yılbaşını bir atlatalım tarsus berdan çayının denize döküldüğü yer var oraya bir keşif gezisi yapıp sonra kısırlı köfteli hatta ve hatta sucuklu çadırlıda olabilir diye bir atraksiyon düşünüyorum.Daha önce biz ailecek kamp kurmuştuk orda bir tarafın berdan çayı bir tarafın ağaçlık ön taraf akdeniz çok güzel bir yer yılbaşında konuşuruz
selam arkadaşlar çok güzel bir gezi olmuş, sucuklar her zamanki gibi süper duruyor
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
ya nasıl olur ben hiç bir resimde çıkmamışım iyi eğlenmişiniz elinize sağlık
siz bir tanesiniz
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Aslan gibi gezi olmuş, bugün hava çok güzel, katılım güzel
canlarım benim yaaa.... maraşa otobüsler gidip 3 gündür cnım çıkasıya kadar koşturdum. özleden gelen mesaja da cevap vermedim. silzeri burada ağırlamak bana kısmet olmayacak sanırsam ama inşallah şeytnın bacağını kıracağız.
bu arada kahramanmaraş Mt deki arkadaşların da ykın ilgisini söylemeden geçemeyeceğim. motosiklet dostluğu bambaşka bir şey
iyi ki varsınız
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Herşeyden önce Maşallah
Emeğinize tekerinize sağlık muhteşem bir birliktelik motosiklet aile dostluk kokan bır birliktelik ,bu güzel gezi ve fotoğrafları paylaştığınız için teşekkürler ,
herkesi canı gönülden kutluyorum ,yüzünüzdeki gülüçük yüreğınızdekı huzur mutluluk hıç eksik olmasın ,
yolunuz hep açık olsun .
saygılar
güzel gezi olmuş tekerinize ve yüreginize saglık... ama bir anormallik mi var nedir
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
hakkaten super gusel bır gezı olmus...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
Hep Bırbırınızı Cekmıssınız,bırazda Cevreyı Cekseydınız Keske..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)