[MT ADANA]yapraklı koy gezisi+balık+lokma tatlı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Yarım Saat Etti Artık Gelsin Bu resimler
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
-
-
hava güzel,dostluk güzel daha ne olsun
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
-
Güzel gezi gerçekten er-6f de yakıyor yani.
Nice gezilere.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
-
harıka bır gezı olmus hava pırıl pırılmıs..denız mukemmel...bu arada afıyet olsun balıklar mıdeye ınmıs...allah keyfınızı bozmasın...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
-
süper bir gezi olmuş yolar güzel hava güzel sizler dahada güzel helal olsun arkadaşlar allah kaza bella vermesin
-
çok güzel bi gezi olmuş arkadaşlar yapraklı koy u çok iyi bilirim oranın tadına yazın doyum olmuyo gittinmi geri gelesin gelmiyo bu arada gürsel kardeşim balık tutabildinmi merak ettim çıktımı bişiler o kadar yemlik karides boşa gitmiyeydi ..
-
Eee sarı zambak ve zzr 1400'ü nerde,seçemedim pek....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
Ah bee ne yüzerdik orada, suyu buz gibi oluyordu zaman zaman. Duyduğuma göre o araziyi bir otel satın almış artık yüzülmüyormuş doğru mu arakdaşlar?
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
-
Güzel bir gün geçirmişsiniz..Tebrikler.... Ama hani tuttuğun balıklar nerde?...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
LASTROMANTIC adlı üyeden alıntı
çok güzel bi gezi olmuş arkadaşlar yapraklı koy u çok iyi bilirim oranın tadına yazın doyum olmuyo gittinmi geri gelesin gelmiyo bu arada gürsel kardeşim balık tutabildinmi merak ettim çıktımı bişiler o kadar yemlik karides boşa gitmiyeydi ..
ilk attığım oltada4 saniye sonra karagöz aldım 12-13 cm kadar vardı arkadaşlar küçük olduğunu söylediler, bende kırmadım verdim balığı suya bıraktılar, 4 olta götürmüştüm, mekan kayalık tamamen, her attığım oltaya balık vurdu fakat takınaklardan alamadım.yedek malzemede götürmedim hiç, sonuçta amaç motor gezisi olduğundan.iyi eylendik
efendy_iso adlı üyeden alıntı
Eee sarı zambak ve zzr 1400'ü nerde,seçemedim pek....
senin gelmeyeceğini duyunca oda gelmemiş
cousinecruis adlı üyeden alıntı
Ah bee ne yüzerdik orada, suyu buz gibi oluyordu zaman zaman. Duyduğuma göre o araziyi bir otel satın almış artık yüzülmüyormuş doğru mu arakdaşlar?
o konuda bilgim yok malesef, tekrar gittiğimizde sorarız
ByBaTeR!ST adlı üyeden alıntı
Yarım Saat Etti Artık Gelsin Bu resimler
hallederiiiz
grandboss adlı üyeden alıntı
hava güzel,dostluk güzel daha ne olsun
biliyorsun herzaman öyle.nazar deymesin
muratcan7 adlı üyeden alıntı
Güzel gezi gerçekten er-6f de yakıyor yani.
Nice gezilere.
mükemmel bir makina, gökhand nin
cbr125faik adlı üyeden alıntı
harıka bır gezı olmus hava pırıl pırılmıs..denız mukemmel...bu arada afıyet olsun balıklar mıdeye ınmıs...allah keyfınızı bozmasın...
amin hocam
hızlıcesi2 adlı üyeden alıntı
süper bir gezi olmuş yolar güzel hava güzel sizler dahada güzel helal olsun arkadaşlar allah kaza bella vermesin
teşekkür ederiz
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Güzel bir gün geçirmişsiniz..Tebrikler.... Ama hani tuttuğun balıklar nerde?...
tuttuklarımın resimlerini arkadaşlar kendi makineleriyle çektiler alp, ekleseler bende görecem.ama dediğim gibi küçük
-
-
güzel bir gezi olmuş... paylaşım için teşekkürler....
-
-
gökhan bunlar çok küçük olmuş sen bunları 640*480 yüklersen daha güzel görünürler.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
-
adam nasıl götürmüş o lokma tatlıyı
-
01 Aralık 2008, 00:04
haluka28 adlı üyeden alıntı
gökhan bunlar çok küçük olmuş sen bunları 640*480 yüklersen daha güzel görünürler.
ok haluk abi bende ilk görünce sasırdım, düzeltiyorum hemen
Safety First..!!!!
Kaza
Anında
Seni
Korur
-
01 Aralık 2008, 00:07
ben olsam varya o merdivenden carp die suya atlardım oranın suyu zaten kaya gibi yaz olsa bile helede bu mevsimde insanı çelik gibi yapar kendine getirir bi kere dalıp çıksan .
-
01 Aralık 2008, 00:09
ahaha memleketim yaff seviyorum bu yapraklıyı az kaldı haftaya bende içicem orada biraları allah izin verirse bu yıl kurtuluyorum istanbuldan seneye mersine 1 motordcu daha geliooorr her hafta sonu orda olacammmmm offf dellendim yine :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler